Přejít na obsah

Prezuti


marfig

Doporučené příspěvky

Zdravim,

mam jen jedny disky (plech) a prehazuju na nich jen gumy. Loni si v pneuservise rekli za prezuti na zimu 800 kc za 4 kola a to bylo snad jeste s nejakou slevou. Navic mi davali vsechny ventilky nove.

Muj dotaz, kolik to tak stoji vas (bavime se o prehazovani na jednech discich) a je nutne davat vzdy novy ventilek? Tehdy neco povidali, ze 1 sotji kolem 100 kc.. tak jestli se mnou neojebali..

Diky

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

z Brna

plech disk na Fabii cca 1000 kc.. x 4 = 4000, rozdil oproti prezouvani kdyby 400 kc, tj. za 5 let se to vyrovna.. coz uplne neplanuji to auti tak dlouho mit.. kdybych mel ty 4k navic.. tak si je koupim.. ale to tu nechci resit..

mate nekdo predstavu, jestli se musi menit ty ventilky?

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

já za přehození a dovyvážení kol platím 350 (Praha, hodně dobrá cena, jinak spíše 450,-), brácha je chronický přezouvač a dává něco málo přes litr - rozdíl tedy cca 650 Kč. Předloni jsem kupoval zimáky i s disky - disk vyšel na 840,-, první montáž zdarma. Navíc pokud náhle napadne sníh a já potřebuju jet do hor, tak si prostě kola přehodím před barákem a nemusím řešit frontu v pneuservisu. Mimojiné pokud chci jen přehodit kola, tak mně v servisu zpravidla vezmou hned, přezouvání ale dělají v období prvního sněhu na pořadník. Toť taková je moje ekonomická rozvaha :)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...