Tonny Vloženo 9. Březen 2009 Sdílet Vloženo 9. Březen 2009 (editace) Prosím Vás o radu po montáží tempomatu to bylo cca rok ok.Pak se začalo stávat že po zmačknutí tlačitka tempomatu se nic nestalo tak jsem ho zmačkl znova a tempomat se chytl - stavalo se to tak 3x z 10 zmačknutí.Ted se ale už stává že nejen že se tempomat nezapne ale doslova to resetuje auto jako když vypnu klíček a znova ho zapnu přesně se stane tohle: otačkoměr spadne na nulu rozsvítí se kontrolky jako při startu pak normalně zhasnou pouze zustane svítit kontrolka ASR a auto normálně jede dál. Stane se to tak 3x z 10 zmačknutí. Pak normalně zastavím vypnu motor hned startuji a kontrolka zhasne. VAG nic nenašel. Ja to tipuju na spínač ale myslíte brzdovej nebo spojkovej co i reguluje rychlost? Jinak brzdová světla fungují. Editováno: 9. Březen 2009, autor: Tonny Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pepa007 Vloženo 9. Březen 2009 Sdílet Vloženo 9. Březen 2009 Nejčastější příčina bývá vadné mikrospínače v páčce. Chce to VAG a měřené hodnoty Tam by ses měl něco dovědět. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tonny Vloženo 9. Březen 2009 Autor Sdílet Vloženo 9. Březen 2009 aha takže to asi nemusí byt spínače ale zavada přímo v páčce?Sakra........jak by se teda projevoval špatný spojkový spínač? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tom_F Vloženo 10. Březen 2009 Sdílet Vloženo 10. Březen 2009 možná pomůže Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jindruna Vloženo 24. Březen 2009 Sdílet Vloženo 24. Březen 2009 Měl jsem podobný problém. Tempomat nereagoval a navic mi blblo rádio. No a o 14dnech mi klekla baterka. Dal jsem tam novou a je po problémech. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.