Tonny Vloženo 9. Březen 2009 Vloženo 9. Březen 2009 (editace) Prosím Vás o radu po montáží tempomatu to bylo cca rok ok.Pak se začalo stávat že po zmačknutí tlačitka tempomatu se nic nestalo tak jsem ho zmačkl znova a tempomat se chytl - stavalo se to tak 3x z 10 zmačknutí.Ted se ale už stává že nejen že se tempomat nezapne ale doslova to resetuje auto jako když vypnu klíček a znova ho zapnu přesně se stane tohle: otačkoměr spadne na nulu rozsvítí se kontrolky jako při startu pak normalně zhasnou pouze zustane svítit kontrolka ASR a auto normálně jede dál. Stane se to tak 3x z 10 zmačknutí. Pak normalně zastavím vypnu motor hned startuji a kontrolka zhasne. VAG nic nenašel. Ja to tipuju na spínač ale myslíte brzdovej nebo spojkovej co i reguluje rychlost? Jinak brzdová světla fungují. Editováno: 9. Březen 2009, autor: Tonny Citovat
Pepa007 Vloženo 9. Březen 2009 Vloženo 9. Březen 2009 Nejčastější příčina bývá vadné mikrospínače v páčce. Chce to VAG a měřené hodnoty Tam by ses měl něco dovědět. Citovat
Tonny Vloženo 9. Březen 2009 Autor Vloženo 9. Březen 2009 aha takže to asi nemusí byt spínače ale zavada přímo v páčce?Sakra........jak by se teda projevoval špatný spojkový spínač? Citovat
Jindruna Vloženo 24. Březen 2009 Vloženo 24. Březen 2009 Měl jsem podobný problém. Tempomat nereagoval a navic mi blblo rádio. No a o 14dnech mi klekla baterka. Dal jsem tam novou a je po problémech. Citovat
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.