ganyb Vloženo 10. Březen 2009 Sdílet Vloženo 10. Březen 2009 zdar chlapi,dodatečne jsem si přikoupil do auta ovály do zadního plata HELIX DARK BLUE 69.1 a hrají jako kdybych pouštěl tranzistorák úplně bez dynamiky a skoro bez basů...čekal jsem od toho více,nebo je něco špatně? Třeba zahoření repro?na to moc nevěřím,nebo mám? Radio mám Alpine CDE9870R 4x45W a v předních dveřích Sinus Live SL-F165 plus výšky NEO25S....Ze předku to je detonace jak má být,ale jak si přehazuji fader dopředu a dozadu,tak to je děs..zezadu vychází jakejsi šepot a ne rachot Helixy jsem koupil na doporučení,tak teď nevím co si mám myslet. Poradí někdo,třeba se mýlím nebo je něco špatně. Díííík Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fancarhifi Vloženo 10. Březen 2009 Sdílet Vloženo 10. Březen 2009 ...zkontroluj správné zapojení...myslím polarizaci...přefázovaný reproduktor nehraje jak má...a jsou i lepší ovály jak Helix... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jarys Vloženo 28. Květen 2009 Sdílet Vloženo 28. Květen 2009 (editace) Ahoj, už jsi to vyřešil?? Jako sfázování repro je pěkný, ale aji kdyby to měl u každýho reproduktoru opačně, tak to nehraje, jak tranzistoráček, něco je špatně, (to co bylo popsaný, aby když membrány kmitají, tak aby šly obě zaráz stejným směrem, aby výsledný tlak a vjem byl co nejlepší, to už je pak další věc) podle mě, bych zkotroloval prvně kabeláž, psal jsi, že na radiu jsi měnil signál na přední, nebo zadní repro, takže tím to není. Oba reproduktory pokud hrají stejně (blbě) tak si nemyslím a je malá šance, že by byly oba špatný najednou (asi budou nový, že? na žádný zahoření nespoléhej, všechny hrajou dobře už od začátku) Co Radio, je nový, nebo po někom? Měl jsi na zadní kanály zapojený někdy už aj jiný reproduktory? Mě třeba u Sonáče po cca 3 měsících odešly zadní kánály úplně a jen to tak potichoučku hrálo. Kdyžtak dej vědět... Editováno: 28. Květen 2009, autor: Jarys Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.