pešír Vloženo 10. Březen 2010 Sdílet Vloženo 10. Březen 2010 ale já mám právě combíka a mám to tam!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 10. Březen 2010 Sdílet Vloženo 10. Březen 2010 aha tak to máš blbý Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 10. Březen 2010 Sdílet Vloženo 10. Březen 2010 Myslim že blázen seš, ale podíval ses .. sem zvedavej co si vymyslej v mém servisu, tak mi nikdy nešli na ruku !! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
davidenqo Vloženo 11. Březen 2010 Sdílet Vloženo 11. Březen 2010 no takze dnes som bol v skodovke a ohladom tych prasklin laku na strech mi povedali ze mi to uznavaju a ze buduci tyzden im to tam mozem zaniest, bohuzial budu mi musiet aj predne sklo menit lebo tie prasklinky su tam na tom zahybe pri skle. ale uznali to bez problemov za tri dni Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 11. Březen 2010 Sdílet Vloženo 11. Březen 2010 tak alespoň že tak.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mambo Vloženo 13. Březen 2010 Sdílet Vloženo 13. Březen 2010 To alespilot: Určitě se to týká i kombíků, měl jsem ty praskliny taky. Jinak jak sleduju, tak jsem snad jediný, kterýmu nelakovali celou střechu, ale jenom část. Alespoň mi to teda řekli. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
emkon Vloženo 13. Březen 2010 Sdílet Vloženo 13. Březen 2010 Zkusím se poptat, jestli by mi tu střechu stříkli černou barvou, když už se to musí celé přelakovat... Tak jak to má nová FIIRS: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
davidenqo Vloženo 15. Březen 2010 Sdílet Vloženo 15. Březen 2010 auto uz je v servise...tyzden bez neho , tak uvidime co stym spravia.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
permonyk Vloženo 17. Březen 2010 Sdílet Vloženo 17. Březen 2010 Taky mi to praská.Zajímalo by mě jestli dělají něco s tím tmelem,jestli ho mění? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
davidenqo Vloženo 22. Březen 2010 Sdílet Vloženo 22. Březen 2010 takze, dnes som si bol pre auto, nestriekali celu strechu a ani mi nemuseli davat dole celne sklo. vybrusili len jeden ten zlab a nastriekali do do stratena...vsetko je vpohode, neni to vidno ze by sa tam nieco robili cize pohoda. takze myslim ze ked niekto bude mat problem s prasknutym lakom tak by stym nemal byt problem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dr.snacek Vloženo 24. Březen 2010 Sdílet Vloženo 24. Březen 2010 Tak jste mě nepotěšili, chlapci. Kouknul jsem na střechu a mám tam taky ty praskliny. Reklamaci nechám asi až na příští jaro - do tý doby popraská, co popraskat má a po opravě to snad už dá pokoj. Zjistil někdo, jestli se to týká jen některých aut? Např. vyrobených do nějakého roku a měsíce, nebo jen některé barvy? Já mám 05/2008. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
emkon Vloženo 24. Březen 2010 Sdílet Vloženo 24. Březen 2010 Proč to v těch žlábcích vlastně praská? Máte někdo vyjádření servisu, případně vlastní teorii? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Motaaa Vloženo 25. Březen 2010 Sdílet Vloženo 25. Březen 2010 Proč to v těch žlábcích vlastně praská? Máte někdo vyjádření servisu, případně vlastní teorii? bylo mi řečeno že to byl nějaký špatný tmel který tam dávála škodovka a že v zimě a pak telem praská a že tahle vada je utajená od škodovky,takže když to dovezeš máš to bez řečí opraveno a bylo řečeno že škodovka spoléhá na to že si toho každý nevšimne a po záruce máš hold smůlu.Tak mi to bylo vysvětleno jedním příjimacím technikem v servise. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
davidenqo Vloženo 25. Březen 2010 Sdílet Vloženo 25. Březen 2010 to je "zlate" ze skodovka sa spolieha na to ze si to zakaznik nevsimne.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 25. Březen 2010 Sdílet Vloženo 25. Březen 2010 Tak jste mě nepotěšili, chlapci. Kouknul jsem na střechu a mám tam taky ty praskliny. Reklamaci nechám asi až na příští jaro - do tý doby popraská, co popraskat má a po opravě to snad už dá pokoj. Zjistil někdo, jestli se to týká jen některých aut? Např. vyrobených do nějakého roku a měsíce, nebo jen některé barvy? Já mám 05/2008. hele já mám 03/2008 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 25. Březen 2010 Sdílet Vloženo 25. Březen 2010 já 8/2008...a zatím NIC...klep klep klep Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
marekjez Vloženo 25. Březen 2010 Sdílet Vloženo 25. Březen 2010 já mám 09/2008 Combi a koukal jsem na to včera pečlivě - zejména na straně řidiče je v drážce pár prasklinek, ale jsou malé, okolo 2-3 mm. Na reklamaci to zatím dávat nebudu, přijde mi to jako prkotina. Ostatně, kdyby se to zhoršilo, tak mám ještě 1,5 čas to vyreklamovat... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zattrix Vloženo 25. Březen 2010 Sdílet Vloženo 25. Březen 2010 Taky mi dnes volali, že je popraskaný i tmel a že jej museli celý vybrousit. Auto je v servisu už od začátku týdne a prý mi ho dají zpět nejdříve v ponděli počítal jsem, že by to do pátku mohli stihnout... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
scypho Vloženo 25. Březen 2010 Sdílet Vloženo 25. Březen 2010 trpia tym vsetky auta alebo len do urciteho roku? ... vidim to tak, ze si spravim zoznam znamych zavad a budem ich pravidelne sledovat. Ak sa to prejavi, tak sup do servisu... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zattrix Vloženo 29. Březen 2010 Sdílet Vloženo 29. Březen 2010 (editace) Vypadá to, že na Slovensku (konkrétní servis uvedu až bude auto doma) tohle nejsou schopni za týden vyřešit! Respektive začnou řešit co s tím až ve chvíli kdy jim tam dáte auto i přes to, že vědí měsíc předem o jaký půjde úkon. Zaráží mě, že k tomu neměli všechny potřebné informace a materiál předem, když ten případ stejně posílali (foto střechy) do Škodovky na posouzení. To opravdu Škoda neposkytne svým servisům informace, které je potřeba anebo jsou v tom servisu takoví ignoranti? Pak po týdnu řeknou, že to nemají udělané a mezitím mlží! Takže na úkonu, který měl původně trvat 5 dní potřebují o 4 dny navíc?! Kdyby to byl den navíc tak ok, ale 4? Editováno: 29. Březen 2010, autor: zattrix Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
michal9 Vloženo 29. Březen 2010 Sdílet Vloženo 29. Březen 2010 Většinou servisy nemaj svoji lakovnu. Tak to někdo brzdí v lakovně. Mě dělali zadní nárazník v metle, a při předání mi tvrdily, že se barva po měsíci sjednotí. Za týden to měly zpátky chytráci. Hlavně, že chcou auto, aby se trefily do barvy Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
emkon Vloženo 29. Březen 2010 Sdílet Vloženo 29. Březen 2010 Já mám 07/2008 a praskliny se objevily až během této zimy, protože jsem střechu kontroloval na podzim, a nic jsem tehdy nenašel. Do servisu jsem domluvenej až někdy na jaro/léto, až budu moct být týden bez auta. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zattrix Vloženo 29. Březen 2010 Sdílet Vloženo 29. Březen 2010 (editace) Tady mají lakovnu vlastní a doufám, že odstín trefí protože podstupovat toto znova se mi nechce... EDIT: Takže ani na dnes to nestihli prý zítra. Aktuální stav je, že nemají nasazené dveře a nalepené sklo. Neuvěřitelné! Editováno: 30. Březen 2010, autor: zattrix Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pešír Vloženo 1. Duben 2010 Sdílet Vloženo 1. Duben 2010 5/09 takže to tmelem v určitý rok to nebude Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pipista78 Vloženo 1. Duben 2010 Sdílet Vloženo 1. Duben 2010 05/09 Corrida našťastie zatiaľ nič a dúfam že nebude...:-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.