triktrak Vloženo 22. Březen 2009 Sdílet Vloženo 22. Březen 2009 Dnes som bol v Presove v TESCU. Ked som zaparkoval, tak sa tam objavil taky maly somrak a chcel drobne. Kedze som mal iba bankovky a karty, tak som mu nedal nic. Nebol som pri tom nijako vulgarny. Ked som sa vratil z nakupu, tak som nasiel toto: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cosby Vloženo 22. Březen 2009 Sdílet Vloženo 22. Březen 2009 (editace) příště ty fotky trošku zmenši.Jinak to nemusel udělat ten somrák,ale třebas jiné auto Editováno: 22. Březen 2009, autor: cosby Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Woody Vloženo 22. Březen 2009 Sdílet Vloženo 22. Březen 2009 Anebo někomu ujel vozík Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 22. Březen 2009 Sdílet Vloženo 22. Březen 2009 Otřesny Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mambo Vloženo 22. Březen 2009 Sdílet Vloženo 22. Březen 2009 Jestli to udělal někdo s tim kusem ztvrdlý hlíny, tak to mluví za vše. Rozhodně to mohl udělat kdokoliv. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
triktrak Vloženo 22. Březen 2009 Autor Sdílet Vloženo 22. Březen 2009 (editace) příště ty fotky trošku zmenši.Jinak to nemusel udělat ten somrák,ale třebas jiné auto Hmmm... A CO TA HRUDA HLINY ???? To mi akoze odpadla z lapaca necistot? Okrem toho je to na zazname z bezpecnostnej kamery. Sorry za tie velke fotky, ale este mi to nejako nejde. Mam aj dalsie, ale to som tam uz nedaval. Editováno: 22. Březen 2009, autor: triktrak Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PROCHY603 Vloženo 22. Březen 2009 Sdílet Vloženo 22. Březen 2009 Skoro kazde TESCO ma kamerovy system ktore sleduje parkovisko, co tak si pozriet zaznam z neho???? A hned budes vediet na100% kto to spravil!!!! ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rosťa19 Vloženo 22. Březen 2009 Sdílet Vloženo 22. Březen 2009 Urazit pracky harantům Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
triktrak Vloženo 22. Březen 2009 Autor Sdílet Vloženo 22. Březen 2009 (editace) to PROCHY603: je to nad tvojim prispevkom... je to na kamere. Lenze ten somrak je cigos a ma asi 9-10 rokov... EDIT: takze trestno-pravne mozem ist doprdele a rovnako aj s 5000 Sk spoluucastou havarijnej poistky... Editováno: 22. Březen 2009, autor: triktrak Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
marcush Vloženo 22. Březen 2009 Sdílet Vloženo 22. Březen 2009 Tak za tohle bych si ho na tom parkovišti našel (když už somraj, tak somraj dlouho) a umlátil bych ho a pak z něj vymlátil co za ten den vysomral, aby se mi zaplatila oprava. Takový kretény fakt střílet na místě. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PROCHY603 Vloženo 22. Březen 2009 Sdílet Vloženo 22. Březen 2009 to PROCHY603: je to nad tvojim prispevkom... je to na kamere. Lenze ten somrak je cigos a ma asi 9-10 rokov...EDIT: takze trestno-pravne mozem ist doprdele a rovnako aj s 5000 Sk spoluucastou havarijnej poistky... Ked som pisal moj prispevok tak tvoj si tam dal medzi tym. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cosby Vloženo 22. Březen 2009 Sdílet Vloženo 22. Březen 2009 pokud to udělal opravdu ten somrák,tak tam bude třebas i na druhý či jiný den.počkat si na něj a opatrně to z něj dostat. Jinak bych to přes pojistku neřešil,zbytečné problémy a sehnal tady na fóru lampu za 2-3000,-kč Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Igor Vloženo 22. Březen 2009 Sdílet Vloženo 22. Březen 2009 No keďže to spravilo decko, tak si nepomôžeš a zajtra môžeš ísť kúpiť nové svetlo... Niekedy fakt nemá význam s takýmito ľuďmi sa handrkovať a radšej im dať zopár centov, nech dajú pokoj. A ak nemám po ruke drobné, tak im poviem, že vnútri si rozmením a nech ma teda počká pri aute. Väčšinou pobiehajú hore dole medzi autami po celom parkovisku a keď sa vrátim k autu, už sú preč Edit: Číslo dielu je 5J6 945 111 "svítilna zadní skupinová vlevo pro levostranné řízení", aktuálna cena v autorizovanom servise 58 € (cca 1750 Sk). Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
triktrak Vloženo 22. Březen 2009 Autor Sdílet Vloženo 22. Březen 2009 (editace) to Cosby: "Opatrne to z nej dostat?" Myslim, ze ked ho este raz v zivote uvidim, tak mam prokuratora na krku!!! PS: Nechcem to nijako rozmazavat. Skodu mi nezaplati nikto. Zajtra idem hladat novu lampu... EDIT: vdaka za cislo dielu Editováno: 22. Březen 2009, autor: triktrak Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cosby Vloženo 22. Březen 2009 Sdílet Vloženo 22. Březen 2009 Opatrně jsem myslel iopatrně,né jej zabít.prostě chybit,udělat bu-bu-bu a pustit.Nic víc neudělš a max.říct,že škoda je nad 5000 což je trestný čin,že zavoláš Policii a že si předvedou rodiče a takové ty plky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jered Vloženo 22. Březen 2009 Sdílet Vloženo 22. Březen 2009 Mě včera v OV odřel nějaký blb zrcátkem zadní pravé dveře. Je tam promáčklina asi 12cm dlouhá. Naštěstí když vedle někoho zaparkuju tak si opíšu RZ. Takže mám RZ potencionálního pachatele. Přivolal jsem PČR a uvidíme. Teď mu to budou muset dokázat. Tak snad se přizná. Pokud ne tak mám smůlu protože zrovna na těch místech kde jsem parkoval není kamerový systém. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Woody Vloženo 23. Březen 2009 Sdílet Vloženo 23. Březen 2009 dobrá úchylka, napsat si číslo vedle parkujicího auta. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Blacky Vloženo 23. Březen 2009 Sdílet Vloženo 23. Březen 2009 mnoo., ja si ho snazim zapamatovat ( po 5metrech uz ho nevim), ale kdyz se jedna o zvlast potencielne nebezpecne pripady, tak si ho blejsknu mobilem. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Octavian1 Vloženo 23. Březen 2009 Sdílet Vloženo 23. Březen 2009 To uz ale musis mit fotek takovyho vorlajze (promine) Jinak samozrejme ze to nasere ale proto mam havarijko, proste vim ze jsou tu lidi ko... tak jsem pojistenej no. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jered Vloženo 24. Březen 2009 Sdílet Vloženo 24. Březen 2009 Tak samozrejme havarijko ma asi kazdy ale kdyz mas spoluucast 5tis tak ti to je k nicemu. To Woody: Samozřejmě že to nepíšu pořád, ale někde kde se mi to nezdá tak jo. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jiri59 Vloženo 24. Březen 2009 Sdílet Vloženo 24. Březen 2009 Dnes som bol v Presove v TESCU. Ked som zaparkoval, tak sa tam objavil taky maly somrak a chcel drobne. Kedze som mal iba bankovky a karty, tak som mu nedal nic. Nebol som pri tom nijako vulgarny. Ked som sa vratil z nakupu, tak som nasiel toto: Hladit a hladit a hladit až do úplného vyhlazení, takovýhle hajzlíky .... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lewis Vloženo 1. Duben 2009 Sdílet Vloženo 1. Duben 2009 Mě nabourali asi vozíkem do dveří.... je to promáčklé od těch dvou drátů jak vedou kolem dokola vozíku... taky si na nikom nic nevemu a to ke mě ani nikdo žebrat nepřišel........................ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radomír Vloženo 12. Duben 2009 Sdílet Vloženo 12. Duben 2009 Přátelé okřídleného šípu, říci, že za to může doba - to je omyl. Za vším hledej netolerantního člověka! U nás v sekci F1 je téma - jaké máte úchylky. Na parlovištích u supermarketů parkuji raději někde v zadu. Když už je to nevyhnutelné a musím parkovat do řady automobilů - dívám se zda se nenachází dětské sedačky uvnitř, pokud ano přeparkovávám (dětičky rodičů jsou nepoučeny, že je nemají otvírat tak, až je prohlubeň ve dveřích u auta vedle), taktéž si zapisuji RZ a barvu vozidel, které mám po zaparkování vedle sebe. Já se ptám jsem uchylný? Je hodně"řidičů"mezi námi, kteří uznávají jenom sebe. Takovým přeji dostat se do televize na Nově. Co se týče mne, klidně můžete parkovat vedle mne - stříbrná F1 TDI, DI červené. Přeji Vám radost z jízdy. Radek. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 12. Duben 2009 Sdílet Vloženo 12. Duben 2009 sorry Radku, ale to je úchylka..psát si RZ okolo stojících aut...to si radši vezmi fo´ták :-)..... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Escrito Vloženo 13. Duben 2009 Sdílet Vloženo 13. Duben 2009 Také parkuji raději někde vzadu, protože mezí námi jsou dost bezohlední lidé. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.