THORIN Vloženo 13. Duben 2009 Sdílet Vloženo 13. Duben 2009 to Radek. Co si pomůžeš že víš kdo ti udělal do auta důlek. Skus na takového člověka počkat, jsem zvědavý jestli ti případné poškození tvého auta bude ochoten uhradi, třeba i přes pojišťovnu. Já si myslím že se se zlou potážeš. Zažil jsem to na své OCII. Zaparkoval jsem před supermarketem na místě kde bylo volno na obou stranách minimálně pro dvě auta. Po návratu k autu jsem našel vlevo vedle mého auta stát nějakou obušenou korejskou plechovku tak těsně, že jsem nemohl pomalu nasednout. Podotýkám že nalevo vedle tohoto auta bylo prázdné parkovací místo. Samozřejmě, že spolojezdec z toho korejce mi udělal krásnou rýhu v levých zadních dveřích. Když jsem uviděl posádku toho korejského skvostu, raději jsem beze slov odjel, zdraví je přeci jenom přednější. Takže následovala po čase návštěva odborníka na tzv. Smart Fix. Po ani ne hodině práce bylo auto bez promáčkliny a já byl chudší o dva tisíce. Pravda je, že mi srovnal i dva důlky na kapotě, jeden od kaštanu a druhý taktéž "vznikl" někde u nákupního střediska bez mého přičinění. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Blacky Vloženo 13. Duben 2009 Sdílet Vloženo 13. Duben 2009 hmm jj velikost osazenstva auta, ktery "dulek" udelalo je dulezity. Sem ted R umyl navoskoval a sproste si zanadaval kolik sramu sem tam nasel. Klasika boky zadni dvere v pulce. grrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mambo Vloženo 13. Duben 2009 Sdílet Vloženo 13. Duben 2009 To je jedna z věcí, kterým člověk těžko zabrání. Pokud se jede ve dvou nakupovat a není to na tři koše, tak je dobrý, když jeden zůstane v autě, oni se potom lidi chovají trochu jinak, když vidí, že někdo sedí v autě. Když jsem jezdil ve starym favoritu, tak jsem vždycky dával pozor, abych někomu nebouchl do dveří. Chce to trochu ohleduplnosti. Když otvítám dveře a je to hodně na těsno, tak držím ruku na dveřích v místech, kde může dojít k bouchnutí. To je ale všechno na nic, když potom někomu ujede vozík a zastaví se až o vaše auto, jako se to stalo u mýho favorita, ale tam to už tolik nevadilo, tak mi to ani nějak nenaštvalo, taky jsem seděl v autě, ale stejně jsem tomu nezabránil. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Escrito Vloženo 14. Duben 2009 Sdílet Vloženo 14. Duben 2009 Všimnul jsem se že když sedím u obchoďáku v autě tak (pokud je místo) nikdo vedle mě neparkuje, prostě aby nemusel dávat pozor na dveře, takový jsou lidi. Je to můj dojem. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
El_Jacobo Vloženo 14. Duben 2009 Sdílet Vloženo 14. Duben 2009 Tak dneska se na mě taky usmálo "štěstí". Přišel jsem k autu a okno u spolujezdce bylo vytřískaný . Naštěstí nic nevzali a ani neponičili, ale stejně to prý bude stát 4500 kč ... Holt Jižní Město, no, ach jo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Miro 2 Vloženo 14. Duben 2009 Sdílet Vloženo 14. Duben 2009 Já jsem zažil podobný zážitek u Baumaxu, pán z favorita nakládal desku, vzadu dveře otevřené a už to bylo. Auto jsem měl špinavé, tak to nebylo tolik vidět, o to větší pozdvižení jsem zažil, když jsem to umyl. Prostě záleží na lidech, někdo se snaží dávat pozor a někomu je to u p......Fakt je takový, že kdyby ten stejný člověk měl nové auto, choval by se asi jinak. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
IIIRazor Vloženo 14. Duben 2009 Sdílet Vloženo 14. Duben 2009 (editace) mě se stala taky jednou takova vec....moc autem nejezdim, cili auto mam casto na parkovisti pred barakem, tenkrat bylo stary asi jen 5 mesicu a jednou se vracim z prace a zrovna kolem auta...(vedele neho asi schvalne nikdo nestal..pro jistotu) a co to vidim... šlajzna jak svin, někdo to asi nevytočil nejakym transitem boco...no ..samozrejme pachatel neznamy. cili mam spoluucast 10 000.- Kc, a celkova skoda byla 28 000.-Kc >> pojistovna vyplivla 18 000.-Kc. strilet to, kdyz to neumi jezdit, a pak od ceho jsou autoskoly. ...jo ..a uz jsem to myslim tady tenkrat nekde psal..ted jsem si na to jen vzpomel.. jak tady ctu, tak patrim snad mezi ty horsi pripady :-(((( Editováno: 14. Duben 2009, autor: IIIRazor Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mambo Vloženo 14. Duben 2009 Sdílet Vloženo 14. Duben 2009 Jo to jsou infarktový situace. Chytit ho, přivázat za koule k zadnímu nárazníku a protáhnout s nim celou jižní spojku. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radomír Vloženo 15. Duben 2009 Sdílet Vloženo 15. Duben 2009 Pro THORIN, vše se dá řešit také jinak. Ne násilnou cestou,ale také to bude bolet (nehovořím o bolesti fyzické) Přeci nebudu dělat prohlubně svými dveřmi na těch jeho, abych mu to oplatil. To bych si omlácel barvu na svých dveřích. Jsem velmi tolerantní člověk a vážím si majetku ostatních, dobro oplácím dobrem, zlo - zlem. Jinak to nejde. Přeji mnoho kilometrů bez nehod a technických problémů, Vám všem. Radek. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
1.4 TDI Elegance Vloženo 1. Červen 2009 Sdílet Vloženo 1. Červen 2009 Tak jsem si myslel, že mě přestaly fungovat stěrače a nakonec jsem zjistil, že mě je někdo pres noc ukradnul Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mambo Vloženo 1. Červen 2009 Sdílet Vloženo 1. Červen 2009 Tak to jsem měl dojem, že stěrače už se nekradou. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Václav Š. Vloženo 1. Červen 2009 Sdílet Vloženo 1. Červen 2009 Měl jsem naprosto stejný dojem. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rolbař Vloženo 1. Červen 2009 Sdílet Vloženo 1. Červen 2009 kámošovi ukradli i z OII, kde jsou ty šrouby pod kapotou, možná si ji otevřeli, ale nic jiného nezmizelo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PMA Vloženo 1. Červen 2009 Sdílet Vloženo 1. Červen 2009 A ze jdou ty sterace ku*evsky blbe sundat.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Arts Vloženo 2. Červen 2009 Sdílet Vloženo 2. Červen 2009 naco to komu je sa asi vratime do casov ked vacsina 120cinach davali dole sterace a davali ich do vnutra auta .. :D lebo sa to kradlo jak ked sa predavaju rozky . . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
*pepa* Vloženo 2. Červen 2009 Sdílet Vloženo 2. Červen 2009 No to si piš. Čím víc lidí bez práce-tím větší kriminalita. Já už zamykám zpátečku i v garáži. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
1.4 TDI Elegance Vloženo 2. Červen 2009 Sdílet Vloženo 2. Červen 2009 Tak ta sranda stála 2200kč. Přitom nejdražší jsou ty ramínka, který jím jsou k hovnu. Samotný stíráky cca 600kč. A ty stíráky po 49000km nebyly už žádný zázrak, takže si moc nepomohly a mě udělaly akorád škodu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cerrtinka Vloženo 2. Červen 2009 Sdílet Vloženo 2. Červen 2009 ježiš,tak to je hnus co si lidi dovolí!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Motaaa Vloženo 2. Červen 2009 Sdílet Vloženo 2. Červen 2009 drzost lidí je velká já mám od pátku zase auti objeté klíčem někomu asi vadilo jak bude čas a lepší počasí takto vyfotím a jak sem to viděl taky mi bylo strašně blbě hold český národ je banda závistivců Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PMA Vloženo 2. Červen 2009 Sdílet Vloženo 2. Červen 2009 Plne s vama soucitim, na minulym aute objetej kufr klicem a rozkoply zrcatko, u soucasnyho se jen klepu strachy, kdy tam neco bude a ze tahle urcite "provokuje" vic nez Classic Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bojler Vloženo 2. Červen 2009 Sdílet Vloženo 2. Červen 2009 Panove ja musim zatim zaklepat. Ale to jak vypada mamincino auto parkujici mezi kolegynemi u zakladni skoly, to si neprejte videt. Nevim, jestli je Fabia Combi Elegance duvodem ke zlosti, ale dost to tak vypada... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Misubaro Vloženo 18. Červen 2009 Sdílet Vloženo 18. Červen 2009 ahoj vsichni .......vcera jsem byl v servisu u kamarada a zazil jsem, jak prijel borec bez kapoty .....tento mesic uz to bylo podruhe .....proste se zacaly krast kapoty....jak mi pak bylo ukazano, tak to je az neskutecne jednoduche ..... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza 29 Vloženo 26. leden 2010 Sdílet Vloženo 26. leden 2010 Zdarec všichni,to je fakt zoufalý co se tady děje.Někteří lidi jsou opravdu vemena když to řeknu slušně.Čím víc se člověk o auto bojí tak tím víc se mu stím stane. Alesponˇteda moje zkušenost.Když jsem měl starou škodovicu 120 obouchanou tak se nic nestalo,ale jak má člověk něco pěknýho a dává na to pozor tak se zase najde nějakej zmetek,kterej něco mu udělá. Trošku se to dá eliminovat,ale nikdy na 100%. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stanmar Vloženo 12. Duben 2010 Sdílet Vloženo 12. Duben 2010 To,že mám otlučené auto z parkoviště od umělců co neumí otevírat dveře mě už nepřekvapuje. Letos mi šlohl nějakej syčák nosič na lyže,naštěstí příčníky mi tam nechal. Ale když se nad tím zamyslím,aspoň že najdu auto tam kam ho postavím Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Twisted Vloženo 4. Srpen 2010 Sdílet Vloženo 4. Srpen 2010 taky přispěju svou troškou do mlýna...Před pár měsíci jsem na fabce objevil odřenej zadní nárazník, v rohu. Nějak jsem se s tím srovnal a zapomněl na to. Časem jsem zjistil, že zadní sedáky jsou nějaký mokrý. A bylo hůř - byly permanentně mokrý, styděl jsem se tam někoho posadit, navíc příšerně páchnul interier a já už byl zoufalej. Pak jsem naštěstí našel na škodahome (který jsem ani neznal) zmínku o výrobní vadě odvětrávacích mřížek v prvních FII (i když mám už 08), což mělo za důsledek vodu v rezervě - a hle, bylo tam nejmíň 5l vody...Největší překvápko ale přišlo, když se zjistilo, že viníkem nebyla výrobní vada, ale ten neškodnej škrábanec na nárazníku .....jinak jak to tady čtu, tak bych ji radši nechal v garáži Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.