Publikováno Březen 23, 200916 r Dobrý den, dočetl jsem se, že se montuje do auta speciální tlačítko, které po stisknutí přidá na výkonu. Funguje to tak, že se ŘJ nastaví na 2 programy a my si tímto tlačítkem zvolíme, jakým způsobem chceme, aby naše auto jelo. Dělá to někdo tady?
Březen 24, 200916 r Ziadne OT poprosim... Niektori upravcovia umoznuju taketo nieco, vacsinou je to ale na specialnych RJ typu MoTec a pod.
Březen 24, 200916 r nemyslis ecu switch?? funguje to tak ze ti nekdo sikovnej udela cip a ten si muzes prepinat se seriovym a nebo si udelas dva cipy jeden lehkky a druhej hardcore a prepnas si mezi temito.... to jsi myslel??
Březen 24, 200916 r Take cosi. V podstate prepinas, ktore mapy si RJ berie. Len neviem, ci origo RJ take nieco umoznuje...
Březen 24, 200916 r Jde to udělat i do seriové RJ, ale dle mého názoru zbytečná věc(jak blow of na tdi), jelikož je to o kvalitě softu a sešlápnutí plynového pedálu. Já osobně jsem konec sezony 08 jezdil sprinty i běžný provoz na identický soft.
Březen 24, 200916 r Kontaktuj člena Cosby, ten by o tom měl něco vědět, kdysi tuším o tom něco psal na Dieselpower fóru
Březen 24, 200916 r Dobrý den, dočetl jsem se, že se montuje do auta speciální tlačítko, které po stisknutí přidá na výkonu. Funguje to tak, že se ŘJ nastaví na 2 programy a my si tímto tlačítkem zvolíme, jakým způsobem chceme, aby naše auto jelo. Dělá to někdo tady? Treba dieselpower.cz to dela: http://race.dieselpower.cz/Produkty/ecu-pr...sion-switch.php Upraveno Březen 24, 200916 r od JasteR
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.