Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo

Bando, a co byste chteli?

Jedna se o nejmensi auto a aby bylo cenove konkurenceschopny, musi koncern stlacit sve vysoke naklady co mozna nejniz.

Blinkry v zrcatkach jsou trendy vec, ale podstatne drazsi nez roky stary dil umisteny v blatnikach.

Stejny kliky vozi dneska OII/Yeti, ktery jsou o nekolik trid vys...

Snad jen ten antenni prut mohl byt aktualni, tedy kratsi.

Mne osobne se libi, otazkou bude cena.

Vloženo

Presne, mne by teda mnohem vic vadily kliky z Lupa na OII :-) Ne ted vazne, na malych autech je pry velmi nizka marze pro vyrobce a to je asi alfa a omega vseho. A kdyz ta klika slouzi dobre v OII nebo Fabii, proc by se musel zavadet novy dil zrovna pro prcka.

Ja jsem se ted pri vsi unifikaci setkal treba s tim, ze nebyl na sklade pomerne bezny dil. Driv byla Felicia a Felicia Combi, ted je holt pet modelovych rad a na sklade mit vsechno nejde..

• o 4 týdny později...
Vloženo

Mě by zajímalo, co vede někoho k malování Škody bez předního žebrování, které tady je už patnáct let a jak sama automobilka říká, ještě tady nějakou dobu pobude..

Vloženo (editace)

To víš, snaží se nás tahat za nos :lol::'>

V duchu jsem si říkal, že to je zas nějaký obludný nedodělek... Sakra, to je ale jedna velká OBLINKA <_< není to zas tak zlý

Editováno: , autor: NNN
Vloženo

Líbí se mi ten zadek, to jo. Celkově je ale zvenčí i uvnitř hodně znát, že je to auto od Volkswagenu. Kdyby si mohla Škoda vyrobit vlastní minivůz bez toho, že by byl pouhým sourozencem nějakého Volkswagenu, určitě by vypadal jinak.

A taky nemůžu přijít na chuť novému stylu masky chladiče. A z toho jak je u Citigo zasazený to logo, je mi úplně mdlo. kol9 Vypadá to jak nějaká fotomontáž. Jak tak sleduju ty nejnovější výtvory Škody, tak je z mého pohledu Kabaň nejhorším designérem, kterého Škoda za posledních 20 let měla.

Vloženo

Je mi jasný, že můj názor je silně menšinovej. Když se uváděla FII, R, nebo i OII FL, spostě lidem se tenhle styl nelíbil a já byl z něho nadšenej. Teď se design Škody mění a zatímco jsou na něj veskrze pozitivní ohlasy, mě je to takový cizí. Já doufám, že si zvyknu, protože bych velmi nerad jednou opouštěl značku.

Vloženo

Nová ŠKODA Citigo - „City Clever“

Sedmou modelovou řadou značka ŠKODA vstupuje do segmentu malých vozů. ŠKODA Citigo bude uvedena koncem roku 2011 na český trh.

více ZDE

post-3-0-86425600-1317159679_thumb.jpg

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...