Olin Vloženo 28. Únor 2012 Sdílet Vloženo 28. Únor 2012 Koncept Škoda Citigo R1 rally Zkrátka nám to nedalo. Čerstvě představený pohár Fabia R2 Cup vypadá nadějně a jistě si najde své zájemce z řad jezdců rally. Jakkoli škodováckému R2 cupu fandíme, pro řadu mladých jezdců může být mimo finanční možnosti. Dostupnější varianta by začátečníkům přišla vhod. Čerstvá novinka Škoda Citigo otevírá prostor k diskuzím na téma - nejlevnější pohárová technika. Krátké zamyšlení jsme publikovali v rubrice Názor RALLYLIFE. První kroky podnikl Renault se svými modely Twingo R2 a R1. Právě rozdíl mezi specifikacemi ukazuje východiska pro hledání levnějších alternativ závodění. Twingo R2 disponuje motorem 1.6l, který po úpravách dává 160 koní (118 kW) při 7000 min-1 a točivý moment 180 Nm při 5550 min-1. Maximální otáčky této pohonné jednotky činí 7500 min-1. Oproti R1 nabízí také sekvenční převodovku, samosvorný diferenciál a stavitelné tlumiče. "Sériovější" provedení R1 se musí spokojit s výkonem 133 koní (98kW) při 6750 min-1 a točivý moment 160 Nm při 4400 min-1, sériovou převodovkou a řadou dalších kompromisních řešení. Hmotnost obou vozů činí shodných 1030 kg. Prostor pro nejlevnější úroveň závodní techniky tedy existuje. Otázkou zůstává, který model v případě škodovky použít. My jsme vybrali citigo. Publikovaná fotomontáž se nazakládá v žádné z úprav na skutečnosti. Designérská studie pouze nastiňuje možnosti dalšího vývoje městského vozítka. Prodej Škody Citigo začíná v listopadu. Na případné sportovní provedení si tedy budeme muset ještě chvíli počkat. Pokud se tedy dočká realizace. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 28. Únor 2012 Sdílet Vloženo 28. Únor 2012 ale tak to je moc povedeny kousek Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ubo Vloženo 21. Březen 2012 Sdílet Vloženo 21. Březen 2012 Mám prosbu na will83. Prosím tě hoď sem test 5-ti dvéřového Citiga ze Světa motorů. Díky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 21. Březen 2012 Sdílet Vloženo 21. Březen 2012 Čéče Ubo,vždyť tady je celé téma Testy Citigo... Ten test konkrétně zde: http://forum.skodaho...ost__p__1600000 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
WalkerT Vloženo 18. Květen 2012 Sdílet Vloženo 18. Květen 2012 Škoda Citigo Rallye bude ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cordobam Vloženo 20. Květen 2012 Sdílet Vloženo 20. Květen 2012 Tak včera jsem citigo rally vyfotil na Worthersee přidávám foto Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cjoctavian Vloženo 20. Květen 2012 Sdílet Vloženo 20. Květen 2012 konecne fotka zadnej casti Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ozi Toretto Vloženo 20. Květen 2012 Sdílet Vloženo 20. Květen 2012 jj, pekny fotky a krasny auticko, na jezdeni do prace po meste bych ho bral hned... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 20. Květen 2012 Sdílet Vloženo 20. Květen 2012 takova fajna nakupni taštička Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 20. Květen 2012 Sdílet Vloženo 20. Květen 2012 Tak nějak nechápu,co na tom vidíte? Citigo je takové "nepěkné" samo o sobě a tohleto to jen dorazilo. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ozi Toretto Vloženo 20. Květen 2012 Sdílet Vloženo 20. Květen 2012 na je to prostě takový pěkný batoh a v rallye konceptu se mi líbí dvojnásob... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
RST Vloženo 14. Červen 2012 Sdílet Vloženo 14. Červen 2012 Začal jsem se o něj zajímat u dealerů a celkem mě dostala dodací lhůta. U dvou to bylo 2-2,5 měsíce, ale u jednoho taky 5 měsíců! Trošku mi to vzalo chuť do dalšího zájmu, ale třeba to zase přejde. Zkusím to prověřit i jinde a uvidím. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Popu Vloženo 14. Červen 2012 Sdílet Vloženo 14. Červen 2012 mit prachy nazbyt tak bych si ho koupil zkousel sem konfigurator a s nejvybavenejsi verzi nejakejch 330 000 kc to uz je maso ale i tak bych do neho sel uz prot o ze si to dokazu predstavit pekna na snizenym podvozku nejaky poradny kola nejaky to lizatko nebo trochu upravenej naraznicek a hnedka by se kazdej ohlidnul fakticky bych ho bral hned Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
RST Vloženo 14. Červen 2012 Sdílet Vloženo 14. Červen 2012 Co sis to tam nakonfiguroval? Já zkoušel taky dost a jsem na 240... a to Elegance, elegance plus, sport paket, deaktivace airbagu spolujezdce, další repráky a byl bych navýsost spokojenej. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Popu Vloženo 14. Červen 2012 Sdílet Vloženo 14. Červen 2012 (editace) ja daval fakt uplne vsechno co slo ale zkusim to nakonfigurovat znova a hodit sem odkaz http://ws.skoda-auto.com/CarCard/31926557 a seknul sem se ne 330 000 kc nybrz ,,jen´´ 303 800 kc Editováno: 14. Červen 2012, autor: Lukason Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dix1 Vloženo 16. Srpen 2012 Sdílet Vloženo 16. Srpen 2012 Změny u přístrojovky. -šedá na bílou -zvětšená číslice -jiné cejkovaní-červeně vyznačená 30 a 50 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cjoctavian Vloženo 16. Srpen 2012 Sdílet Vloženo 16. Srpen 2012 funguje vam 3D konfigurator? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dix1 Vloženo 16. Srpen 2012 Sdílet Vloženo 16. Srpen 2012 Ano.Mě jak český,tak slovenský.Máte samostaně sportovní podvozek,to v ČR není. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cjoctavian Vloženo 16. Srpen 2012 Sdílet Vloženo 16. Srpen 2012 jj, vcera som si konfiguroval jedno Cigaro Ale len v 2D... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Raidho Vloženo 3. Listopad 2012 Sdílet Vloženo 3. Listopad 2012 neviete ci uz su natiahnute audio kable do zadných dveri Citigo uz z výroby? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KoNG Vloženo 4. Listopad 2012 Sdílet Vloženo 4. Listopad 2012 těžko budou když se šetří Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
RST Vloženo 30. leden 2013 Sdílet Vloženo 30. leden 2013 Škodovka se pustila do akčních modelů Citigo a do ceníku zařadili provedení Sport: http://www.skoda-auto.cz/news/2013-01-23-citigo-sport Má i svoji stránku: http://www.skoda-auto.cz/models/citigo-sport-3-dverova-karoserie A lze si ho i nakonfigurovat v konfigurátoru. Za mě moc hezký. Kdybych jedno už doma neměl, Sport by byla jasná volba. Asi budu muset pořídit sadu spoilerů a nižší pružiny. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Popu Vloženo 30. leden 2013 Sdílet Vloženo 30. leden 2013 uz sem na to koukal je to pekny,... hlavne ten interier ale skoda ze neudelali treba jeste neco s motorizaci treba takovy 1.0 TSI by nebylo spatny ci 1.2 TSI to by se CITIKEM hejbalo pekne Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
technikus Vloženo 1. Únor 2013 Sdílet Vloženo 1. Únor 2013 Na webu skoda-auto.cz se objevil model Sport, včetně detailního popisu výbavy a ceníku... 3dv. provedení 5dv. provedení Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Popu Vloženo 1. Únor 2013 Sdílet Vloženo 1. Únor 2013 technikus,... vzdyt uz to tady je !!!!!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.