Přejít na obsah
Zobrazit v aplikaci

Lepší způsob procházení. Dozvědět se více.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

Celoobrazovková aplikace na vaší domovské obrazovce s push notifikacemi, odznaky a další.

Pro instalaci této aplikace na iOS a iPadOS
  1. Klepněte na ikonu Sdílet v Safari
  2. Posuňte menu a klepněte na Přidat na plochu.
  3. Klepněte na Přidat v pravém horním rohu.
Pro instalaci této aplikace na Android
  1. Klepněte na tři tečky (⋮) v pravém horním rohu prohlížeče.
  2. Klepněte na Přidat na plochu nebo Nainstalovat aplikaci.
  3. Potvrďte klepnutím na Nainstalovat.

Doporučené odpovědi

Koncept Škoda Citigo R1 rally

Zkrátka nám to nedalo. Čerstvě představený pohár Fabia R2 Cup vypadá nadějně a jistě si najde své zájemce z řad jezdců rally. Jakkoli škodováckému R2 cupu fandíme, pro řadu mladých jezdců může být mimo finanční možnosti. Dostupnější varianta by začátečníkům přišla vhod. Čerstvá novinka Škoda Citigo otevírá prostor k diskuzím na téma - nejlevnější pohárová technika. Krátké zamyšlení jsme publikovali v rubrice Názor RALLYLIFE.

První kroky podnikl Renault se svými modely Twingo R2 a R1. Právě rozdíl mezi specifikacemi ukazuje východiska pro hledání levnějších alternativ závodění. Twingo R2 disponuje motorem 1.6l, který po úpravách dává 160 koní (118 kW) při 7000 min-1 a točivý moment 180 Nm při 5550 min-1. Maximální otáčky této pohonné jednotky činí 7500 min-1. Oproti R1 nabízí také sekvenční převodovku, samosvorný diferenciál a stavitelné tlumiče. "Sériovější" provedení R1 se musí spokojit s výkonem 133 koní (98kW) při 6750 min-1 a točivý moment 160 Nm při 4400 min-1, sériovou převodovkou a řadou dalších kompromisních řešení. Hmotnost obou vozů činí shodných 1030 kg.

Prostor pro nejlevnější úroveň závodní techniky tedy existuje. Otázkou zůstává, který model v případě škodovky použít. My jsme vybrali citigo. Publikovaná fotomontáž se nazakládá v žádné z úprav na skutečnosti. Designérská studie pouze nastiňuje možnosti dalšího vývoje městského vozítka. Prodej Škody Citigo začíná v listopadu. Na případné sportovní provedení si tedy budeme muset ještě chvíli počkat. Pokud se tedy dočká realizace.

post-5-0-34855700-1330449236_thumb.jpg

post-5-0-32782400-1330449252_thumb.jpg

post-5-0-50249400-1330449261_thumb.jpg

post-5-0-56536700-1330449269_thumb.jpg

post-5-0-08387500-1330449279_thumb.jpg

post-5-0-59354200-1330449290_thumb.jpg

ale tak to je moc povedeny kousek ;)

• 3 týdny později...

Mám prosbu na will83. Prosím tě hoď sem test 5-ti dvéřového Citiga ze Světa motorů. Díky.

• 1 měsíc později...

Tak včera jsem citigo rally vyfotil na Worthersee přidávám foto :kol-47:

post-44254-0-26253600-1337510124_thumb.j

post-44254-0-65166200-1337510291_thumb.j

post-44254-0-19893400-1337510384_thumb.j

konecne fotka zadnej casti :kol-47:

jj, pekny fotky a krasny auticko, na jezdeni do prace po meste bych ho bral hned... ;)

takova fajna nakupni taštička ;)

Tak nějak nechápu,co na tom vidíte? Citigo je takové "nepěkné" samo o sobě a tohleto to jen dorazilo. kol113

na je to prostě takový pěkný batoh a v rallye konceptu se mi líbí dvojnásob... ;)

• 4 týdny později...

Začal jsem se o něj zajímat u dealerů a celkem mě dostala dodací lhůta. U dvou to bylo 2-2,5 měsíce, ale u jednoho taky 5 měsíců! Trošku mi to vzalo chuť do dalšího zájmu, ale třeba to zase přejde. Zkusím to prověřit i jinde a uvidím.

mit prachy nazbyt tak bych si ho koupil ;) zkousel sem konfigurator a s nejvybavenejsi verzi nejakejch 330 000 kc to uz je maso ;)

ale i tak bych do neho sel ;)

uz prot

o ze si to dokazu predstavit pekna na snizenym podvozku nejaky poradny kola nejaky to lizatko nebo trochu upravenej naraznicek a hnedka by se kazdej ohlidnul ;)

fakticky bych ho bral hned ;)

Co sis to tam nakonfiguroval? Já zkoušel taky dost a jsem na 240... a to Elegance, elegance plus, sport paket, deaktivace airbagu spolujezdce, další repráky a byl bych navýsost spokojenej.

ja daval fakt uplne vsechno co slo ale :D

zkusim to nakonfigurovat znova a hodit sem odkaz ;)

http://ws.skoda-auto.com/CarCard/31926557

a seknul sem se ne 330 000 kc nybrz ,,jen´´ 303 800 kc

Upraveno od Lukason

• 2 měsíce později...

Změny u přístrojovky.

-šedá na bílou

-zvětšená číslice

-jiné cejkovaní-červeně vyznačená 30 a 50

funguje vam 3D konfigurator?

Ano.Mě jak český,tak slovenský.Máte samostaně sportovní podvozek,to v ČR není.

jj, vcera som si konfiguroval jedno Cigaro :) Ale len v 2D...

• 2 měsíce později...

neviete ci uz su natiahnute audio kable do zadných dveri Citigo uz z výroby?

těžko budou když se šetří ;)

• 2 měsíce později...

uz sem na to koukal je to pekny,... hlavne ten interier ;)

ale skoda ze neudelali treba jeste neco s motorizaci ;) treba takovy 1.0 TSI by nebylo spatny ci 1.2 TSI to by se CITIKEM hejbalo pekne ;)

technikus,... vzdyt uz to tady je !!!!!!!

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Podobný obsah

Aktivovat mobilní záhlaví

Chrome pro Android
  1. Klepněte na ikonu zámku vedle adresního řádku.
  2. Klepněte na Povolení → Oznámení.
  3. Upravte své preference.
Chrome pro desktop
  1. Klikněte na ikonu zámku v adresním řádku.
  2. Vyberte Nastavení webu.
  3. Najděte Oznámení a upravte své preference.