Únor 28, 201213 r Koncept Škoda Citigo R1 rally Zkrátka nám to nedalo. Čerstvě představený pohár Fabia R2 Cup vypadá nadějně a jistě si najde své zájemce z řad jezdců rally. Jakkoli škodováckému R2 cupu fandíme, pro řadu mladých jezdců může být mimo finanční možnosti. Dostupnější varianta by začátečníkům přišla vhod. Čerstvá novinka Škoda Citigo otevírá prostor k diskuzím na téma - nejlevnější pohárová technika. Krátké zamyšlení jsme publikovali v rubrice Názor RALLYLIFE. První kroky podnikl Renault se svými modely Twingo R2 a R1. Právě rozdíl mezi specifikacemi ukazuje východiska pro hledání levnějších alternativ závodění. Twingo R2 disponuje motorem 1.6l, který po úpravách dává 160 koní (118 kW) při 7000 min-1 a točivý moment 180 Nm při 5550 min-1. Maximální otáčky této pohonné jednotky činí 7500 min-1. Oproti R1 nabízí také sekvenční převodovku, samosvorný diferenciál a stavitelné tlumiče. "Sériovější" provedení R1 se musí spokojit s výkonem 133 koní (98kW) při 6750 min-1 a točivý moment 160 Nm při 4400 min-1, sériovou převodovkou a řadou dalších kompromisních řešení. Hmotnost obou vozů činí shodných 1030 kg. Prostor pro nejlevnější úroveň závodní techniky tedy existuje. Otázkou zůstává, který model v případě škodovky použít. My jsme vybrali citigo. Publikovaná fotomontáž se nazakládá v žádné z úprav na skutečnosti. Designérská studie pouze nastiňuje možnosti dalšího vývoje městského vozítka. Prodej Škody Citigo začíná v listopadu. Na případné sportovní provedení si tedy budeme muset ještě chvíli počkat. Pokud se tedy dočká realizace.
Březen 21, 201213 r Mám prosbu na will83. Prosím tě hoď sem test 5-ti dvéřového Citiga ze Světa motorů. Díky.
Březen 21, 201213 r Čéče Ubo,vždyť tady je celé téma Testy Citigo... Ten test konkrétně zde: http://forum.skodaho...ost__p__1600000
Květen 20, 201213 r jj, pekny fotky a krasny auticko, na jezdeni do prace po meste bych ho bral hned...
Květen 20, 201213 r Tak nějak nechápu,co na tom vidíte? Citigo je takové "nepěkné" samo o sobě a tohleto to jen dorazilo.
Červen 14, 201213 r Začal jsem se o něj zajímat u dealerů a celkem mě dostala dodací lhůta. U dvou to bylo 2-2,5 měsíce, ale u jednoho taky 5 měsíců! Trošku mi to vzalo chuť do dalšího zájmu, ale třeba to zase přejde. Zkusím to prověřit i jinde a uvidím.
Červen 14, 201213 r mit prachy nazbyt tak bych si ho koupil zkousel sem konfigurator a s nejvybavenejsi verzi nejakejch 330 000 kc to uz je maso ale i tak bych do neho sel uz prot o ze si to dokazu predstavit pekna na snizenym podvozku nejaky poradny kola nejaky to lizatko nebo trochu upravenej naraznicek a hnedka by se kazdej ohlidnul fakticky bych ho bral hned
Červen 14, 201213 r Co sis to tam nakonfiguroval? Já zkoušel taky dost a jsem na 240... a to Elegance, elegance plus, sport paket, deaktivace airbagu spolujezdce, další repráky a byl bych navýsost spokojenej.
Červen 14, 201213 r ja daval fakt uplne vsechno co slo ale zkusim to nakonfigurovat znova a hodit sem odkaz http://ws.skoda-auto.com/CarCard/31926557 a seknul sem se ne 330 000 kc nybrz ,,jen´´ 303 800 kc Upraveno Červen 14, 201213 r od Lukason
Srpen 16, 201213 r Změny u přístrojovky. -šedá na bílou -zvětšená číslice -jiné cejkovaní-červeně vyznačená 30 a 50
Leden 30, 201312 r Škodovka se pustila do akčních modelů Citigo a do ceníku zařadili provedení Sport: http://www.skoda-auto.cz/news/2013-01-23-citigo-sport Má i svoji stránku: http://www.skoda-auto.cz/models/citigo-sport-3-dverova-karoserie A lze si ho i nakonfigurovat v konfigurátoru. Za mě moc hezký. Kdybych jedno už doma neměl, Sport by byla jasná volba. Asi budu muset pořídit sadu spoilerů a nižší pružiny.
Leden 30, 201312 r uz sem na to koukal je to pekny,... hlavne ten interier ale skoda ze neudelali treba jeste neco s motorizaci treba takovy 1.0 TSI by nebylo spatny ci 1.2 TSI to by se CITIKEM hejbalo pekne
Únor 1, 201312 r Na webu skoda-auto.cz se objevil model Sport, včetně detailního popisu výbavy a ceníku... 3dv. provedení 5dv. provedení
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.