NNN Vloženo 21. Srpen 2011 Sdílet Vloženo 21. Srpen 2011 Doufám, že seat a škoda na tom bude líp, tohle se VW nepovedlo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cjoctavian Vloženo 21. Srpen 2011 Sdílet Vloženo 21. Srpen 2011 smerovky v blatnikoch, klucky dveri, antena su hadam este z Lupa...Vzadu 3. brzdove svetlo a stierac z G5 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maverick Vloženo 22. Srpen 2011 Sdílet Vloženo 22. Srpen 2011 Bando, a co byste chteli? Jedna se o nejmensi auto a aby bylo cenove konkurenceschopny, musi koncern stlacit sve vysoke naklady co mozna nejniz. Blinkry v zrcatkach jsou trendy vec, ale podstatne drazsi nez roky stary dil umisteny v blatnikach. Stejny kliky vozi dneska OII/Yeti, ktery jsou o nekolik trid vys... Snad jen ten antenni prut mohl byt aktualni, tedy kratsi. Mne osobne se libi, otazkou bude cena. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bojler Vloženo 22. Srpen 2011 Sdílet Vloženo 22. Srpen 2011 Presne, mne by teda mnohem vic vadily kliky z Lupa na OII :-) Ne ted vazne, na malych autech je pry velmi nizka marze pro vyrobce a to je asi alfa a omega vseho. A kdyz ta klika slouzi dobre v OII nebo Fabii, proc by se musel zavadet novy dil zrovna pro prcka. Ja jsem se ted pri vsi unifikaci setkal treba s tim, ze nebyl na sklade pomerne bezny dil. Driv byla Felicia a Felicia Combi, ted je holt pet modelovych rad a na sklade mit vsechno nejde.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cjoctavian Vloženo 22. Srpen 2011 Sdílet Vloženo 22. Srpen 2011 (editace) tak, cakal som klucky z G6 Jasne, ze ide o setrenie nakladov, ale cim je auto mensie, tym viac vynikne kazdy designovy detail... Editováno: 22. Srpen 2011, autor: Cjoctavian Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bojler Vloženo 22. Srpen 2011 Sdílet Vloženo 22. Srpen 2011 Neboj, na OIII už stejné kliky nebudou :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
schimmer Vloženo 19. Září 2011 Sdílet Vloženo 19. Září 2011 Z netu... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cjoctavian Vloženo 20. Září 2011 Sdílet Vloženo 20. Září 2011 tak takto radsej nie Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bojler Vloženo 20. Září 2011 Sdílet Vloženo 20. Září 2011 Mě by zajímalo, co vede někoho k malování Škody bez předního žebrování, které tady je už patnáct let a jak sama automobilka říká, ještě tady nějakou dobu pobude.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cjoctavian Vloženo 20. Září 2011 Sdílet Vloženo 20. Září 2011 staci to aspon dat do ciernej a hned je to o trochu lepsie Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bojler Vloženo 20. Září 2011 Sdílet Vloženo 20. Září 2011 No snad se Kabaň předvede, on UP moc zajímavé vyhlídky nedává.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cjoctavian Vloženo 20. Září 2011 Sdílet Vloženo 20. Září 2011 Spy foto z garaz.autorevue foto 1 foto 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
George Couser Vloženo 27. Září 2011 Autor Sdílet Vloženo 27. Září 2011 Už se to blíží. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NNN Vloženo 27. Září 2011 Sdílet Vloženo 27. Září 2011 Tak sem šoupni tu fotomontáž v pořádný velikosti Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
George Couser Vloženo 27. Září 2011 Autor Sdílet Vloženo 27. Září 2011 Myslíš, že si Škodováci sami dávají na web fotomontáže? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NNN Vloženo 27. Září 2011 Sdílet Vloženo 27. Září 2011 (editace) To víš, snaží se nás tahat za nos :'> V duchu jsem si říkal, že to je zas nějaký obludný nedodělek... Sakra, to je ale jedna velká OBLINKA není to zas tak zlý Editováno: 27. Září 2011, autor: NNN Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LUKY-007 Vloženo 27. Září 2011 Sdílet Vloženo 27. Září 2011 (editace) tak Citigo ... to je nazov ... ten predok mi pripada ja Daewoo Tacuma Editováno: 27. Září 2011, autor: LUKY-007 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Václav Š. Vloženo 27. Září 2011 Sdílet Vloženo 27. Září 2011 Líbí se mi ten zadek, to jo. Celkově je ale zvenčí i uvnitř hodně znát, že je to auto od Volkswagenu. Kdyby si mohla Škoda vyrobit vlastní minivůz bez toho, že by byl pouhým sourozencem nějakého Volkswagenu, určitě by vypadal jinak. A taky nemůžu přijít na chuť novému stylu masky chladiče. A z toho jak je u Citigo zasazený to logo, je mi úplně mdlo. Vypadá to jak nějaká fotomontáž. Jak tak sleduju ty nejnovější výtvory Škody, tak je z mého pohledu Kabaň nejhorším designérem, kterého Škoda za posledních 20 let měla. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bojler Vloženo 27. Září 2011 Sdílet Vloženo 27. Září 2011 Pro mě naopak nejlepším a za facelift OII bych střílel. Každý máme jiné chutě.. navíc, tady to chtělo v rámci konceru kompromisy z tří stran.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Václav Š. Vloženo 27. Září 2011 Sdílet Vloženo 27. Září 2011 Je mi jasný, že můj názor je silně menšinovej. Když se uváděla FII, R, nebo i OII FL, spostě lidem se tenhle styl nelíbil a já byl z něho nadšenej. Teď se design Škody mění a zatímco jsou na něj veskrze pozitivní ohlasy, mě je to takový cizí. Já doufám, že si zvyknu, protože bych velmi nerad jednou opouštěl značku. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bojler Vloženo 27. Září 2011 Sdílet Vloženo 27. Září 2011 Uvidíme, jak to bude vypadat naživo. Nepředpokládám, že by se jich u nás prodalo moc. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LUKY-007 Vloženo 27. Září 2011 Sdílet Vloženo 27. Září 2011 no veru som zvedavý na tie predaje .... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 27. Září 2011 Sdílet Vloženo 27. Září 2011 (editace) Hm,přední část tedy nic moc a zadní taktéž,snad z profilu by se mi to i líbilo. Editováno: 28. Září 2011, autor: Pawouk Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stanmar Vloženo 27. Září 2011 Sdílet Vloženo 27. Září 2011 No mě osobně se nijak zvlášť nelibí ani UP! ,tak ať už bude nová malá Škodovka vypadat takto či trochu jinak tak mě stejně asi neosloví... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
admin Vloženo 27. Září 2011 Sdílet Vloženo 27. Září 2011 Nová ŠKODA Citigo - „City Clever“ Sedmou modelovou řadou značka ŠKODA vstupuje do segmentu malých vozů. ŠKODA Citigo bude uvedena koncem roku 2011 na český trh. více ZDE Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.