Přejít na obsah
View in the app

A better way to browse. Learn more.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Doporučené odpovědi

:feve: Doufám, že seat a škoda na tom bude líp, tohle se VW nepovedlo

smerovky v blatnikoch, klucky dveri, antena su hadam este z Lupa...Vzadu 3. brzdove svetlo a stierac z G5 :feve:

Bando, a co byste chteli?

Jedna se o nejmensi auto a aby bylo cenove konkurenceschopny, musi koncern stlacit sve vysoke naklady co mozna nejniz.

Blinkry v zrcatkach jsou trendy vec, ale podstatne drazsi nez roky stary dil umisteny v blatnikach.

Stejny kliky vozi dneska OII/Yeti, ktery jsou o nekolik trid vys...

Snad jen ten antenni prut mohl byt aktualni, tedy kratsi.

Mne osobne se libi, otazkou bude cena.

Presne, mne by teda mnohem vic vadily kliky z Lupa na OII :-) Ne ted vazne, na malych autech je pry velmi nizka marze pro vyrobce a to je asi alfa a omega vseho. A kdyz ta klika slouzi dobre v OII nebo Fabii, proc by se musel zavadet novy dil zrovna pro prcka.

Ja jsem se ted pri vsi unifikaci setkal treba s tim, ze nebyl na sklade pomerne bezny dil. Driv byla Felicia a Felicia Combi, ted je holt pet modelovych rad a na sklade mit vsechno nejde..

tak, cakal som klucky z G6 lol Jasne, ze ide o setrenie nakladov, ale cim je auto mensie, tym viac vynikne kazdy designovy detail...

Upraveno od Cjoctavian

Neboj, na OIII už stejné kliky nebudou :-)

• 4 týdny později...

Z netu...

post-19833-0-65962600-1316463934_thumb.j

post-19833-0-07165700-1316463951_thumb.j

tak takto radsej nie :)

Mě by zajímalo, co vede někoho k malování Škody bez předního žebrování, které tady je už patnáct let a jak sama automobilka říká, ještě tady nějakou dobu pobude..

staci to aspon dat do ciernej a hned je to o trochu lepsie :)

post-10844-0-04869700-1316507663_thumb.j

No snad se Kabaň předvede, on UP moc zajímavé vyhlídky nedává..

• Autor

Už se to blíží. lol

citigo.jpg

Tak sem šoupni tu fotomontáž v pořádný velikosti ;)

Skoda-Citigo-02_maxsize_420_280.jpgSkoda-Citigo-01_maxsize_420_280.jpg

• Autor

Myslíš, že si Škodováci sami dávají na web fotomontáže? lol

To víš, snaží se nás tahat za nos :lol::'>

V duchu jsem si říkal, že to je zas nějaký obludný nedodělek... Sakra, to je ale jedna velká OBLINKA <_< není to zas tak zlý

Upraveno od NNN

tak Citigo ...

to je nazov ... :smich:

ten predok mi pripada ja Daewoo Tacuma

Upraveno od LUKY-007

Líbí se mi ten zadek, to jo. Celkově je ale zvenčí i uvnitř hodně znát, že je to auto od Volkswagenu. Kdyby si mohla Škoda vyrobit vlastní minivůz bez toho, že by byl pouhým sourozencem nějakého Volkswagenu, určitě by vypadal jinak.

A taky nemůžu přijít na chuť novému stylu masky chladiče. A z toho jak je u Citigo zasazený to logo, je mi úplně mdlo. kol9 Vypadá to jak nějaká fotomontáž. Jak tak sleduju ty nejnovější výtvory Škody, tak je z mého pohledu Kabaň nejhorším designérem, kterého Škoda za posledních 20 let měla.

Pro mě naopak nejlepším a za facelift OII bych střílel. Každý máme jiné chutě.. navíc, tady to chtělo v rámci konceru kompromisy z tří stran..

Je mi jasný, že můj názor je silně menšinovej. Když se uváděla FII, R, nebo i OII FL, spostě lidem se tenhle styl nelíbil a já byl z něho nadšenej. Teď se design Škody mění a zatímco jsou na něj veskrze pozitivní ohlasy, mě je to takový cizí. Já doufám, že si zvyknu, protože bych velmi nerad jednou opouštěl značku.

Uvidíme, jak to bude vypadat naživo. Nepředpokládám, že by se jich u nás prodalo moc.

no veru som zvedavý na tie predaje ....

Hm,přední část tedy nic moc a zadní taktéž,snad z profilu by se mi to i líbilo. :feve:

post-32075-0-68533800-1317155914_thumb.j

post-32075-0-11962400-1317155923_thumb.j

post-32075-0-56405400-1317159016_thumb.j

post-32075-0-41021000-1317159028_thumb.j

post-32075-0-62571600-1317159126_thumb.j

Upraveno od Pawouk

No mě osobně se nijak zvlášť nelibí ani UP! ,tak ať už bude nová malá Škodovka vypadat takto či trochu jinak tak mě stejně asi neosloví...

Nová ŠKODA Citigo - „City Clever“

Sedmou modelovou řadou značka ŠKODA vstupuje do segmentu malých vozů. ŠKODA Citigo bude uvedena koncem roku 2011 na český trh.

více ZDE

post-3-0-86425600-1317159679_thumb.jpg

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Podobný obsah

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.