Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo

Mohly být k dispozici aspoň informace, prospekty, ceníky atd., to už stejně musí být dané, stejně jako u VW a SEATu. Zatím jediná nabídka, jak Citigo získat je výhra v haló tady Impulsovi... Což mi přijde dost infantilní, dělat ze sebe v telefonu trotla a každýmu zvedat telefon s heslem HTI... :help::feve:

Vloženo

Dneska jsem ji viděl na R10 naživo a ve skutečnosti vypadá o dost líp než na fotkách. Nepůsobí nijak titěrně, taková zdařilá evoluce Lupa.

Vloženo

A proč ????

Protože původně bylo uvedení auta na trh plánováno až na polovinu příštího roku a pravděpodobně se nepodařilo zajistit na straně subdodavatelů výrobu nových log v předstihu, tak se vlastně improvizuje...

Vloženo

Škoda Citigo na českých silnicích

Malé městské auto Škoda Citigo je již sedmou modelovou řadou vozů s okřídleným šípem ve znaku a základní cena je 180 tisíc.

...

více včetně cen ZDE

post-5-0-82318000-1320148752_thumb.jpg

post-5-0-80598000-1320148760_thumb.jpg

post-5-0-62658800-1320148774_thumb.jpg

post-5-0-42244200-1320148782_thumb.jpg

post-5-0-69447200-1320148794_thumb.jpg

Vloženo

Sláva, konečně víc informací :) a ta ETKA mě docela překvapila. Tak už to snad bude i u prodejců brzo na prohlídnutí.

A teď už jen pořídit a tunit :p;)

Vloženo

Mě se libí. Akorát bych bral 5 dveří... Takhle je to malý...

Akorát je vydět že Up! a Citigo jsou dost podobný.. I divný ovládání oken je stejný.. (u řidiče není ovládání okna u spolujezdce!) to mi příde jako přehmat...

Vloženo

No,nějak tomu nemůžu přijít na jméno...Snad ten nový znak je ke koukání,jinak nic moc,obvzlášť v té divné žluté barvě...No a ta "klička",nebo jak to nazvat,na otevírání víka zavazadlového prostoru je dost ukrutná,taktéž zadní světla... :feve:

Vloženo

Podle fotek se tezko soudi, tak uvidime jak to bude vypadat in natura, ale co by mi teda hodne vadilo jsou ty hole plechy v interieru na dverich. To same melo kangoo, v zime studene......

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...