SERGEJ_3 Vloženo 29. Březen 2009 Autor Sdílet Vloženo 29. Březen 2009 Tak to samozrejme muzem udelat taky, muzem to delat treba 1x za mesic, zalezi na Vas, rad se dozvim nove veci a pokecam, no problem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wiglegummi Vloženo 29. Březen 2009 Sdílet Vloženo 29. Březen 2009 Já bych to bral toho 5.4. štěrkovna, sice nevím kde to je ale jel bych stebou woody jenom upozorňuju že teď nesedím na netu bo už mi končí a čekám až mě přijdou připojit do mého nového bytečku, tak mi když tak v pátek písni sms jak to vypadá či jedem nebo ne Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SERGEJ_3 Vloženo 29. Březen 2009 Autor Sdílet Vloženo 29. Březen 2009 Super, mapu jsem tady posilal a pokud prijedes s woodym tak snad trefite kdyztak vam dam pres sz mobil a zavolate a nejak to spolecne dame Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Woody Vloženo 29. Březen 2009 Sdílet Vloženo 29. Březen 2009 Ale ja nemužu 4 a 5 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SERGEJ_3 Vloženo 29. Březen 2009 Autor Sdílet Vloženo 29. Březen 2009 Ajajaj na to jsem zapomel, tak ja newim panove jak to teda udelame. Muzeme se domluvit na nejake pevne datum ktere bude vyhovovat vsem,jo? zkuste napsat datum ktere Vam vyhovuje a pak udelame vyberove rizeni a sejdeme se, ja mam volny kazdy vikend Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SERGEJ_3 Vloženo 30. Březen 2009 Autor Sdílet Vloženo 30. Březen 2009 Tak panove omlouvam se ale tuhle nedeli taky nemuzu, pristi klidne ano ale ted bohuzel ne, prosim napiste datum kdy by Vam to vyhovovalo a domluivime se Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wiglegummi Vloženo 31. Březen 2009 Sdílet Vloženo 31. Březen 2009 Mě je to jedno krome 18.4 muzu skoro furt ale musis dat tak 14dni aspon vedet driv a uvidis ze prijede vice lidi. Ja trefim urco sam mam gpsku. Uz se tesim. Kdybych mel net na kompu tak bych napsal aj stalkerovi. Mam vzit aj vag? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Woody Vloženo 31. Březen 2009 Sdílet Vloženo 31. Březen 2009 TAk dáme to toho 19.4 2009 ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SERGEJ_3 Vloženo 31. Březen 2009 Autor Sdílet Vloženo 31. Březen 2009 Tak jo 19.4. to mi vyhovuje, takze plati nove datum 19.4.2009 v 14:00 ,ok? Doufam ze vseci souhlasite a ze prijedet a VAG samozrejme sebou, alespon nalakeme vic lidi takze upravim prispevek na 19.4. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SERGEJ_3 Vloženo 31. Březen 2009 Autor Sdílet Vloženo 31. Březen 2009 Jo jinak ja samozrejme prijedu,snad uz budu mit novy vyfuk, prekvapko Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Neználek Vloženo 31. Březen 2009 Sdílet Vloženo 31. Březen 2009 Jaruna je doma tak že toho 19.4 se asi přijedu mrknout pokud to půjde . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Woody Vloženo 31. Březen 2009 Sdílet Vloženo 31. Březen 2009 Takže 19.4.2009 ve 14,00 hod, definitivně, chtělo byto hodit do nadpisu Jen doufám, že nebude sněžit, jak je pomalu zvykem ana naších srazech Wigle: vem ten wag, zkusíš se mi tam napíchnout, ať vím, jestli se tam něco dá dodělat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SERGEJ_3 Vloženo 31. Březen 2009 Autor Sdílet Vloženo 31. Březen 2009 jo na vag jsem taky moooc zvedavy, takze povinne sebou a do nadpisu bych to dal ale to nejde upravit, komu mam ohledne toho napsat? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Neználek Vloženo 31. Březen 2009 Sdílet Vloženo 31. Březen 2009 Pokus se spojit s Badysem ten určitě poradí Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SERGEJ_3 Vloženo 31. Březen 2009 Autor Sdílet Vloženo 31. Březen 2009 Ok pokusim se mu napsat, diky za radu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Woody Vloženo 1. Duben 2009 Sdílet Vloženo 1. Duben 2009 (editace) Hoší, ja sem debil, špatně jsem to spočítal a 19 jdu do práce, jse blb, no , zkusím to nějak zkutit, doufám , že to v práci nějak vyměním abych měl volno. Editováno: 1. Duben 2009, autor: Woody Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ramatikl Vloženo 1. Duben 2009 Sdílet Vloženo 1. Duben 2009 Tak pánové jestli mi do toho něco nevleze,tka se přijedu taky podívat,možná už s novýma kolečkama Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Woody Vloženo 1. Duben 2009 Sdílet Vloženo 1. Duben 2009 volno zažízeno, takže jedu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SERGEJ_3 Vloženo 1. Duben 2009 Autor Sdílet Vloženo 1. Duben 2009 Panove tak to je parada, vypada to ze nas tam bude dost jen tak dal a hlaste se vezmu fotak a udelame par nejakych fotecek. Jinak uz se tesim Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SERGEJ_3 Vloženo 1. Duben 2009 Autor Sdílet Vloženo 1. Duben 2009 2 wiglwgummi : Doufam ze dorazis a vezmes i ten VAG, bylo by to super zpestreni srazu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wiglegummi Vloženo 1. Duben 2009 Sdílet Vloženo 1. Duben 2009 To vis ze vemu aj vag, ale neslibuju zazraky, zatim se snazim ale uz toho umim hodne mam ho dlouho. Muzu vzit taky fotak mam ted trosku novejsi neco jak digitalni zrcadlovku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Michal K. Vloženo 1. Duben 2009 Sdílet Vloženo 1. Duben 2009 Pisu siii do poznamek... takze me ocekavejte takyy Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SERGEJ_3 Vloženo 2. Duben 2009 Autor Sdílet Vloženo 2. Duben 2009 2 wiglegummi : jo muzes vzit fotak, cim vic fotek tim lip a s tim vagem uvidime, nechceme preci zadne zazraky 2 Michal K. : jo napis a neboj, cekat budeme Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Storm Vloženo 2. Duben 2009 Sdílet Vloženo 2. Duben 2009 Hmm, pokud mi do toho něco nevleze, tak přifrčím taktéž Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Michal K. Vloženo 2. Duben 2009 Sdílet Vloženo 2. Duben 2009 To bude supr, prijed Stormiku, podporis silu cernych OII Jinak s tim vagem by to bylo fajn, potrebuju nakodovat druhou zadni mlhovku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.