XXX TOMCAT XXX Vloženo 26. Březen 2009 Sdílet Vloženo 26. Březen 2009 Hovorim, ze len tak jedno male. Ale mi pisal kamos ze pride na navstevu, tak mozno dam dva no, aby sa nepovedalo, ze neviem cloveka pohostit. lol Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wrccko Vloženo 26. Březen 2009 Sdílet Vloženo 26. Březen 2009 v Holandsku hovoríš po anglicky? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
XXX TOMCAT XXX Vloženo 26. Březen 2009 Sdílet Vloženo 26. Březen 2009 Hej po anglicky, poľsky a kapanek nemecky. No a taky česky, po šarišsky, rusnacky. To je asi šicko. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Laci L&K Vloženo 26. Březen 2009 Sdílet Vloženo 26. Březen 2009 nie,chrochtá Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 26. Březen 2009 Sdílet Vloženo 26. Březen 2009 'XXX TOMCAT XXX': kdo to je "vegani"??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wrccko Vloženo 26. Březen 2009 Sdílet Vloženo 26. Březen 2009 poľština a šariština to je skoro jedno Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vorlajz Vloženo 26. Březen 2009 Autor Sdílet Vloženo 26. Březen 2009 tady to žije... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
XXX TOMCAT XXX Vloženo 26. Březen 2009 Sdílet Vloženo 26. Březen 2009 To som len tak napisal, lebo obaja na fotkach mate Vegy v tvojej sekcii. Vegani to je take daco ako vegetariani, ale sa mi zda ze jedia ryby. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Speeder Vloženo 26. Březen 2009 Sdílet Vloženo 26. Březen 2009 jéé, moderátor došiel hoši bacha čaf Vorlíku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
XXX TOMCAT XXX Vloženo 26. Březen 2009 Sdílet Vloženo 26. Březen 2009 šak hej. Polakovi v pohode rozumiet. Normalne nestiham ist do inych sekcii, aby som nieco nepremeskal. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 26. Březen 2009 Sdílet Vloženo 26. Březen 2009 Jo ták! Už jsem se lekl že to je nějaká sprostárna. Hele nevíte kde je hospodskej? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wrccko Vloženo 26. Březen 2009 Sdílet Vloženo 26. Březen 2009 Vegán je ten, kto nepoužíva ani nekonzumuje živočíšne produkty. Kým vegetariáni nekonzumujú mäso, vegáni odmietajú aj vajcia a mliečne výrobky, kožu, kožušinu, vlnu, kozmetiku a chemikálie testované na zvieratách. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
XXX TOMCAT XXX Vloženo 26. Březen 2009 Sdílet Vloženo 26. Březen 2009 Bacha je tu orel, či sorry Vorel. Tak musime pisať spisofne po československy. Ci bisťu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Laci L&K Vloženo 26. Březen 2009 Sdílet Vloženo 26. Březen 2009 práci česť Pavle Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
XXX TOMCAT XXX Vloženo 26. Březen 2009 Sdílet Vloženo 26. Březen 2009 Naco nam je hospodskej. Ja pijem aj bez neho hehe Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wrccko Vloženo 26. Březen 2009 Sdílet Vloženo 26. Březen 2009 tady to žije... musí ťa niekto zachrániť Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Laci L&K Vloženo 26. Březen 2009 Sdílet Vloženo 26. Březen 2009 Jo ták! Už jsem se lekl že to je nějaká sprostárna.Hele nevíte kde je hospodskej? ta to kerčmár Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wrccko Vloženo 26. Březen 2009 Sdílet Vloženo 26. Březen 2009 super hrajú mi hit v rádiu, ale tomcat nie je to žiaden KISS Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vorlajz Vloženo 26. Březen 2009 Autor Sdílet Vloženo 26. Březen 2009 zdárek panáčci... tak jsem si byl zahrát badminton a zase jsem dostal vejprask... potřebuju shodit tak 15 kilo ... původně jsem chtěl duplex, ale spíš to vypadá, že půjdu na liposukci! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
XXX TOMCAT XXX Vloženo 26. Březen 2009 Sdílet Vloženo 26. Březen 2009 Tak to potom nemoze byt hit sakra ne. Take daco musis vediet. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Speeder Vloženo 26. Březen 2009 Sdílet Vloženo 26. Březen 2009 Laci: karčmar, nekerčmár Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wrccko Vloženo 26. Březen 2009 Sdílet Vloženo 26. Březen 2009 Tak to potom nemoze byt hit sakra ne. Take daco musis vediet. to je také na pohodovú jazdu v aute Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Speeder Vloženo 26. Březen 2009 Sdílet Vloženo 26. Březen 2009 Vorlík tak to si dáme bedmintonový tournament v ťažkej váhe Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
XXX TOMCAT XXX Vloženo 26. Březen 2009 Sdílet Vloženo 26. Březen 2009 co bavia a na jakym radiu. A tote kačmare jak dakedy buli? Pche Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Laci L&K Vloženo 26. Březen 2009 Sdílet Vloženo 26. Březen 2009 Laci: karčmar, nekerčmár polepším sa Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.