vorlajz Vloženo 27. Březen 2009 Autor Sdílet Vloženo 27. Březen 2009 ty wole, já sem napíšu příspěvek a než na něj někdo stačí odpovědět, tak sem slováci napíšou 3 stránky!!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lubinob Vloženo 27. Březen 2009 Sdílet Vloženo 27. Březen 2009 Mám takú silikónovú stierku na vodu, s tou dám dole vodu po ručnom umývaní, ale pod lišty na dverách nejdem, aj tak to zachvíľu niekede zaprskám... Zo začiatku som to aj leštil jelenicou, ale táto farba nieje až také háklivá ako čierna po pár voskovaniach ma to prešlo a hlavne v zime... cez leto sa s tým určite pár krát pohrám... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Michal K. Vloženo 27. Březen 2009 Sdílet Vloženo 27. Březen 2009 Tak uz se mozna blejska na lepsi casy. Snad tu predpoved zase nezmeni Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vorlajz Vloženo 27. Březen 2009 Autor Sdílet Vloženo 27. Březen 2009 hele... cituji z článku...: "Samostatnou kapitolu tvoří zážehový atmosférický motor s přímým vstříkem paliva. Z objemu dvou litrů dává výkon 110 kW. Při jízdě s lehkou nohou nesjou reakce na pohyb plynového pedálu zrovna nejrychlejší. Pokud se přestanete hlídat, pohonná jednotka ukáže, že s vozem umí zacvičit. Totéž ale udělá i s vaší peněženkou. Z auta se stane OTESÁNEK, který navíc labužnicky vyžaduje dražší natural s oktanovým číslem 98." co si berou Otesánka do huby???!!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lubinob Vloženo 27. Březen 2009 Sdílet Vloženo 27. Březen 2009 ty wole, já sem napíšu příspěvek a než na něj někdo stačí odpovědět, tak sem slováci napíšou 3 stránky!!!! Len jednu vorlííku.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Michal K. Vloženo 27. Březen 2009 Sdílet Vloženo 27. Březen 2009 No panove, ptal jsem se na to lakovani, nemate nekdo zkusenost? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lubinob Vloženo 27. Březen 2009 Sdílet Vloženo 27. Březen 2009 Michale v tvojom okolí ti neporadím... počas záruky budem chodiť do origo servisu a nejaké doplnky spravím s kamošom v garáži alebo až keď bude dostavaná dieľňa ako som tu už kdesi spomínal.... Idem OFF z práce, majte sa tu pekne... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wrccko Vloženo 27. Březen 2009 Sdílet Vloženo 27. Březen 2009 Z auta se stane OTESÁNEK, který navíc labužnicky vyžaduje dražší natural s oktanovým číslem 98." co si berou Otesánka do huby???!!!! :smich: :smich: :smich: rofl Lubo tak ja mám rád v lete pekne vyleštenú čiernu a pri západe slnka, vtedy je tá perleť najlepšia kol5 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wrccko Vloženo 27. Březen 2009 Sdílet Vloženo 27. Březen 2009 No panove, ptal jsem se na to lakovani, nemate nekdo zkusenost? hlavne nech ti to nepohnoja ako Nikitovi a nemám ani predstavu, koľko stojí nalakovať nárazník a na vrakovisku niečo nenájdeš, teda ak tam nejaké máte... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lubinob Vloženo 27. Březen 2009 Sdílet Vloženo 27. Březen 2009 Tak to ti verím wrccko Ale pri mojom používaní a parkovaní vonku by sa mi to teeda pravidelne leštiť nechcelo.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wrccko Vloženo 27. Březen 2009 Sdílet Vloženo 27. Březen 2009 kto hovorí, že to "pravidelne" leštím ale v lete ma to baví akurát tie blbé prietrže všetko zničia Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Michal K. Vloženo 27. Březen 2009 Sdílet Vloženo 27. Březen 2009 Vrakoviste ano, ale cerny RS naraznik se shani docela obtizne. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wrccko Vloženo 27. Březen 2009 Sdílet Vloženo 27. Březen 2009 (editace) veď v bazare ich majú kopu a teda hlavne čiernych je veľa, možno sa niečo objaví alebo tam daj race blue :smich: Editováno: 27. Březen 2009, autor: wrccko Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Michal K. Vloženo 27. Březen 2009 Sdílet Vloženo 27. Březen 2009 Tak mi ho sezen do 3500tis a budu ti vdecny Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wrccko Vloženo 27. Březen 2009 Sdílet Vloženo 27. Březen 2009 Mám takú silikónovú stierku na vodu, s tou dám dole vodu po ručnom umývaní kde si to kúpil :palec2: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
karlos3 Vloženo 27. Březen 2009 Sdílet Vloženo 27. Březen 2009 Zdar hoši... ...koukám že tady to zas jede... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wrccko Vloženo 27. Březen 2009 Sdílet Vloženo 27. Březen 2009 zdar, prepis sa podaril v pohode? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wrccko Vloženo 27. Březen 2009 Sdílet Vloženo 27. Březen 2009 (editace) Michal K, našiel som asi jeden za slušnú cenu, ale nie pre teba Editováno: 27. Březen 2009, autor: wrccko Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Michal K. Vloženo 27. Březen 2009 Sdílet Vloženo 27. Březen 2009 Ne vazne, nasel si neco? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wrccko Vloženo 27. Březen 2009 Sdílet Vloženo 27. Březen 2009 našiel som jeden zadný, má diery po senzoroch za 1700,- ale treba nalakovať Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
karlos3 Vloženo 27. Březen 2009 Sdílet Vloženo 27. Březen 2009 Mě ten přepis dělal chlap od bráchy s práce....oni jak zařizujou firmám auta,leasingy apod.,tak na tohle tam maj svoje lidi.....Dneska bych měl smůlu...v pátek je na těhle úřadech zavřeno,tak mi to ten chlap už dělal včera odpol.a dneska dopol.jsem tam proto jel a pak jsem jim to doma předal.....Jeden hned vyrazil na žlutou folii a druhej na montáž taxametru..... Ten jeden mě dostal...povídal že na ty Alcantarový sedadla si o víkendu namontuje potahy ...tak to jsem myslel že se mi to zdá....to bych radši jezdil do tí doby než se ty sedadla roztrhaj a pak bych z vrakoviště pořídil nějaký zánovní.....No každej jsme nějakej.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Michal K. Vloženo 27. Březen 2009 Sdílet Vloženo 27. Březen 2009 Takova skoda, tech sedacek, ach jo, proc to ti lidi delaj wrccko: taky muzu sehnat uplne novy za 1600, ale plus odrazky plus drzaky + lak a jsem nekde jinde. Potrebuju sehnat cerny uz Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lubinob Vloženo 27. Březen 2009 Sdílet Vloženo 27. Březen 2009 Nejako to tu spíí Myslel som že budem musieť prečítať tri strany a sú tu tak tri príspevky... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vorlajz Vloženo 27. Březen 2009 Autor Sdílet Vloženo 27. Březen 2009 to víš, nejsou tu žádní slováci.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wrccko Vloženo 27. Březen 2009 Sdílet Vloženo 27. Březen 2009 (editace) už sú lubinob tak umyl si to auto? edit....tak už vidím Editováno: 27. Březen 2009, autor: wrccko Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.