karlos3 Vloženo 27. Březen 2009 Sdílet Vloženo 27. Březen 2009 No já si ted umyl SII a jak tak koukám na předpověd(permanetní chcanec)..tak zbytečně a zítra až vyrazim z garáže,tak počítám že do 5km to bude špinavý jak prase.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wrccko Vloženo 27. Březen 2009 Sdílet Vloženo 27. Březen 2009 karlos akej farby máš SII? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Speeder Vloženo 27. Březen 2009 Sdílet Vloženo 27. Březen 2009 čafte, aj ja sa pridávam do klubu umytých musel som to ísť opláchnuť dážď nedážď, už sa toho ani nedalo dotknúť... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
karlos3 Vloženo 27. Březen 2009 Sdílet Vloženo 27. Březen 2009 (editace) ČernáMagic ..a Šedá Platin ......Jsem se po černym Passatu neponaučil....je to strašně choulostivý....i přesto že mám bezkontaktní mytí a nikdy to nepoznalo myčku je to všude samej škrábaneček....To ta šedá je pořád jak kdyby vyjel ze salónu.. Editováno: 27. Březen 2009, autor: karlos3 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wrccko Vloženo 27. Březen 2009 Sdílet Vloženo 27. Březen 2009 jedny z najlepších farieb, čo sa dajú dať na SII :palec2: a tá čierna keď je umytá tak ešte dobre vyzerá bordó a tmavozelenú, čo som videl nie je tiež na zahodenie, ale to sa nedá tiež brať tak, že sa človek neponaučil, to auto má slúžiť a dôležitý je komfort vo vnútri Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wrccko Vloženo 27. Březen 2009 Sdílet Vloženo 27. Březen 2009 čafte, aj ja sa pridávam do klubu umytých musel som to ísť opláchnuť dážď nedážď, už sa toho ani nedalo dotknúť... speeder: zdar, kto tu hovoril o klube umytých ste iba traja ...prvýkrát som to čítal klub mŕtvych Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Speeder Vloženo 27. Březen 2009 Sdílet Vloženo 27. Březen 2009 karlos:neuvažoval si o tej rosso brunello? to je podľa mňa ešte krajšia farba ako čierna, aj keď asi podobne háklivá Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Michal K. Vloženo 27. Březen 2009 Sdílet Vloženo 27. Březen 2009 Me se strasne libi na SII bila barva... a k tomu motor 3.6 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Speeder Vloženo 27. Březen 2009 Sdílet Vloženo 27. Březen 2009 ale no tak, to umývanie sa tu dajak rozmohlo. ešte aj teba doženieme to opláchnuť uvidíš Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
štěpán 4x4 Vloženo 27. Březen 2009 Sdílet Vloženo 27. Březen 2009 speeder: zdar, kto tu hovoril o klube umytých ste iba traja ...prvýkrát som to čítal klub mŕtvych Zdar už 4 taky mám dnes umyto Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
karlos3 Vloženo 27. Březen 2009 Sdílet Vloženo 27. Březen 2009 To určitě....ta černá když stojí nová na salónu tak to je ......taky právě proto jsem neodolal....Na SII je moc pěkná ta RossoBrunello..ta je taky ..... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
karlos3 Vloženo 27. Březen 2009 Sdílet Vloženo 27. Březen 2009 Na to že jsem měl na bílou barvu alergii (do 1997 jsem musel mít k provozování mé autodopravy auta jen v bílé barvě) se mi opět bílá auta žačala moc líbit........Ted si jeden chlap z firmy koupil Passata CC v bílé a to nemá chybu.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wrccko Vloženo 27. Březen 2009 Sdílet Vloženo 27. Březen 2009 a čierny passat CC s foliami a tými 18" diskami, to je pecka Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Speeder Vloženo 27. Březen 2009 Sdílet Vloženo 27. Březen 2009 hej biela ide do módy, pred desiatimi rokmi dostal otec ponuku odkúpiť firemného bieleho golfa3, keď ho potom chcel predať nemohol kôli tomu že bol biely... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
karlos3 Vloženo 27. Březen 2009 Sdílet Vloženo 27. Březen 2009 Tak přesně takový černý CC maj ted 3ks u bráchy na leasingovce na dvoře - zabavený káry po neplatičích... ...dnes jsem tam na ně zrovna koukal.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wrccko Vloženo 27. Březen 2009 Sdílet Vloženo 27. Březen 2009 akurát je dosť divné, že na CC nedali dozadu ledky a na ostatných modeloch sú Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
karlos3 Vloženo 27. Březen 2009 Sdílet Vloženo 27. Březen 2009 Fakt??...to jsem si nevšiml...myslel jsem že to ledky má když už je má i obyč.Pašík. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wrccko Vloženo 27. Březen 2009 Sdílet Vloženo 27. Březen 2009 na to som čumel aj ja, že do exkluzívnejšieho modelu to nedali, ledky rozpoznám a neverím, žeby to boli nejaké špeciálne... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
karlos3 Vloženo 27. Březen 2009 Sdílet Vloženo 27. Březen 2009 (editace) Ono taky ledky nejsou nějak bezporuchový....tenkrát ten jeden reklam.technik z Jarova řikal že maj plnej sklad reklamovaných zad.světel z A6-Avant která měla ledky...prostě po pár tis.km to přestalo svítit a měnila se světla na garanci. Editováno: 27. Březen 2009, autor: karlos3 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wrccko Vloženo 27. Březen 2009 Sdílet Vloženo 27. Březen 2009 audi má tie zadné ledky dosť ostré ale páči sa mi desing, nevýhoda lediek je, že to nesvieti zboku... čo zas u OII vidno zadné svetlá aj na križovatke zad auta zboku... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wrccko Vloženo 27. Březen 2009 Sdílet Vloženo 27. Březen 2009 k tým clonám u SII ako sa pozerá cez ten materiál, je to dobré pre oči? myslím, či to nerobí nejakú prekážku, predsa prázdne sklo je iné... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
karlos3 Vloženo 27. Březen 2009 Sdílet Vloženo 27. Březen 2009 Jj,ale líbí se mi např.více ty přední na denní svícení u nové A4,A5 atd. ...ty facelifty A6 co mám já maj jen ty rovné ve spodu světla......Je to pěkné,ale ty z A4,A5 jsou hezčí jak jsou jakoby do vlnovky..Hezký je že když dáš blinkr,tak se ty diody v určitym světle ztluměj a převažuje to světlo z blinkru... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
karlos3 Vloženo 27. Březen 2009 Sdílet Vloženo 27. Březen 2009 Abych ti pravdu řekl,tak jsem vzadu ty clony nějak neštudoval jestli vaděj pro oči nebo ne....ale řekl bych že to nepříjemný neni......Zadní mám vytaženou pořád,ale ty boční ne,ale jakmile si dozadu někdo sedne,tak hned jak zjistí že tam jsou boční clony,tak šup a dá si je nahoru.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wrccko Vloženo 27. Březen 2009 Sdílet Vloženo 27. Březen 2009 pekné no... ináč do roku 2011 musí mať každé auto v EU osobitné denné svietenie ale zas keď to budú dávať do hmloviek, tak nič moc Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
karlos3 Vloženo 27. Březen 2009 Sdílet Vloženo 27. Březen 2009 Jj...ale to denní svícení v mlhovkách je ted u výrobců aut dost oblíbené....viz.tady soused co si koupil poslední model Forda-Galaxy..ten má v mlhovkách i mimo den.svícení parkovačky..... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.