karlos3 Vloženo 27. Březen 2009 Sdílet Vloženo 27. Březen 2009 Tak už jsem zas zde......Synátor tu byl ze svojí přítelkyní,tak jsem musel dělat pohostiného taťku......Tak jsem je tu vyslechnul..lampička do očí..co,kdy,kde a jak ...apod. ..tak radši vzali roha ...prý bude spát u kamaráda a přijde zítra max.k obědu!!!....si myslí že jsem blbej nebo co komik... ... ...ještě že jsem tak mladej taťka a mám pochopení..... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wrccko Vloženo 27. Březen 2009 Sdílet Vloženo 27. Březen 2009 karlos to nemá chybu :smich: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wrccko Vloženo 27. Březen 2009 Sdílet Vloženo 27. Březen 2009 no,kdyz prijedete na moje narozky,tak si toho panacka spolu date! skôr nechceš? ;-)) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 27. Březen 2009 Sdílet Vloženo 27. Březen 2009 Karlos: jak máš starého syna? Strašně to letí! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
karlos3 Vloženo 27. Březen 2009 Sdílet Vloženo 27. Březen 2009 Já tu ted nemám u sebe žádnou OII,ale zítra dopol.se má zastavit brácha a ten má ecobox v OII taky,tak ti to vyfotim nebo max.až odpol.pojedu do garáže,tak ti to vyfotim u nějaké z mé OII......neni to nic.....připojuje se to zepředu na svorkovnici co je čidlo nafty... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wrccko Vloženo 27. Březen 2009 Sdílet Vloženo 27. Březen 2009 dík, nemám ani tušenie kde to je, ale ako tak viem približne kde sú ktoré veci asi si to kúpim, verím, že neoľutujem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
karlos3 Vloženo 27. Březen 2009 Sdílet Vloženo 27. Březen 2009 Romariooo:Synáčkovi táhne na 18 a holce už na 20.....letí to strašně........dodneška si pamatuju když jsem si vykulenej domu přivezl holku z porodnice...a to mi bylo teprve 18 a 3.měsíce.... .....Dneska se tomu směju,ale tehdy jsem byl vyprdlej jako sviňa....Já sám ještě pomalu dítě a už jsem se měl starat o rodinu.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Michal K. Vloženo 27. Březen 2009 Sdílet Vloženo 27. Březen 2009 Chlapci, rad bych se vas zeptal, jestli ciste nahodou, nemate behem pristiho tydne nekdo cestu Liberec-Ostrava? pisu to velky, aby to tu bylo videt, kdyz sem ve stejne vterine naskoci dalsich milion prispevku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vorlajz Vloženo 27. Březen 2009 Autor Sdílet Vloženo 27. Březen 2009 Marosi, ty koupis leda velky kulovy! Ty se furt jenom ptas a kde nic tu nic! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wrccko Vloženo 27. Březen 2009 Sdílet Vloženo 27. Březen 2009 budeš sa čudovať vorle ... Kde je tu Marios Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 27. Březen 2009 Sdílet Vloženo 27. Březen 2009 Karlos: no právě! Já mám 10 letého synka a je to síla jak to utíká.Co puberta? Mávala s ním? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
karlos3 Vloženo 27. Březen 2009 Sdílet Vloženo 27. Březen 2009 Mávala...ještě mává ....naposledy co jsem doma udělal grilovačku pro ty moje hochy co pro mě jezděj,tak se k nám přidal a to byli rozhovory panečku....za každym slovem vole....vole....vole.....no je to hrozný péro.......Ale upřímně řečeno...nikdo z nás nebyl lepší že..... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 27. Březen 2009 Sdílet Vloženo 27. Březen 2009 Karlos: co mám použivát na nerezové koncovky??? Jaké připravky? Tempo? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
karlos3 Vloženo 27. Březen 2009 Sdílet Vloženo 27. Březen 2009 S tempem nemám zkušenost co se týče nerezu a chromu....ale nějakou takovou pastu v tubě prodává Sonax......vím že má něco takovýho v nabídce... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 27. Březen 2009 Sdílet Vloženo 27. Březen 2009 Kdo??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
karlos3 Vloženo 27. Březen 2009 Sdílet Vloženo 27. Březen 2009 Sonax.....mrkni sem.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wrccko Vloženo 27. Březen 2009 Sdílet Vloženo 27. Březen 2009 asi jedine toto nie? http://www.sonax.cz/web/image_cla/1215200636_vyr_308000.jpg Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 27. Březen 2009 Sdílet Vloženo 27. Březen 2009 Děkuju za odkaz Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
karlos3 Vloženo 27. Březen 2009 Sdílet Vloženo 27. Březen 2009 přesně tak.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 27. Březen 2009 Sdílet Vloženo 27. Březen 2009 Budu mit na prodej zadní díl vejfuku s RS dvojitou navařenou koncovkou.Nechcete? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wrccko Vloženo 27. Březen 2009 Sdílet Vloženo 27. Březen 2009 niečo na pobavenie http://www.youtube.com/watch?v=X-ParC0zbXI Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 27. Březen 2009 Sdílet Vloženo 27. Březen 2009 Další blázen...něco jako Mečiar! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wrccko Vloženo 27. Březen 2009 Sdílet Vloženo 27. Březen 2009 ale on je trochu viac v pohode, iba keď si vypije tak to potom vyzerá takto ...náhodou niektoré veci odhadol a presne takto dopadli maďarské kauzy atd. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 27. Březen 2009 Sdílet Vloženo 27. Březen 2009 (editace) Dobrou noc všem dvojkařům Editováno: 28. Březen 2009, autor: Romariooo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vorlajz Vloženo 28. Březen 2009 Autor Sdílet Vloženo 28. Březen 2009 twe, sobota v plném proudu a tady se nic neděje??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.