wrccko Vloženo 28. Březen 2009 Sdílet Vloženo 28. Březen 2009 Ahoj kluci.Nepřezouváte ještě? neblbni, aj pred 1,5 týždňom nás takto klamalo počasie Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 28. Březen 2009 Sdílet Vloženo 28. Březen 2009 Když mě se drbou ruce dát ty Vegy pryč a nasadit Zenithy! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luke288 Vloženo 28. Březen 2009 Sdílet Vloženo 28. Březen 2009 (editace) ad rally: lidi jsou blbý, když stojej kde nemaj. ad přezouvání- v 5h ráno byly ještě po cestě Praha- ČB 4°C takže ještě počkám Editováno: 28. Březen 2009, autor: Luke288 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lubinob Vloženo 28. Březen 2009 Sdílet Vloženo 28. Březen 2009 Ahoj Romane, síce v noci neklesla teplota pod 7°, ale ešte nemám naonano kolesá... a aj tak ktovie čo ešte bude, ešte chvíľu počkám.... a dnes ich ani onano nebudem ako som chcel, lebo tu fúka jak besné, slnko síce svieti ale vonku sa to robiť nedáá.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 28. Březen 2009 Sdílet Vloženo 28. Březen 2009 U nás se to docela vyčasilo.Ráno bylo zataženo ale ted je nádherně. +12stupnu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
karlos3 Vloženo 28. Březen 2009 Sdílet Vloženo 28. Březen 2009 Ahoj chlapáci.. Wrccko..Lubinob:Brácha tady ráno byl,tak jsem vám nafotil ten ecobox...... Montáž je úplně jednoduchá a neni potřeba vůbec žádné nářadí !!!....Sundáte horní kryt motoru pro lepší přístup(přední část toho krytu vycvaknete tahem nahoru a ze zadního úchytu ho jen vytáhnete směrem dopředu k sobě...neni se čeho bát nic nepraskne!!!)....Pak jak je vidět z té prostřed.fotky vytáhnete svorkovnici z čidla nafty které je hned vpravo vedle olej.filtru a je tam jediné,tak se nemůžete spléct.....vemete ecobox od kterého vedou dva kabely ze svorkovnicema....jeden konec zacvaknete do té vytažené svorkovnice z čidla a druhý konec přímo do čidla a tím to končí.....Jen to chce trocha trpělivosti při vycvakávání té orig.svorkovnice z toho čidla..jde ztuha!!!....Pak umístění toho ecoboxu už je na vaší fantazii...můžete ho tam nechat klidně jen volně zavěšenej a nebo jako já ho k něčemu upevnit...já ho upevnil k té konzoli na kterou se nacvakává ten horní kryt motoru.......To je vše... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vorlajz Vloženo 28. Březen 2009 Autor Sdílet Vloženo 28. Březen 2009 taky jsem dnes odlozil onanovani kol... u nas totiz pro zmenu cely den poprchava! pristi vikend nalozim kola do kufru a udelam to na chalupe jo,za chvili by mel dorazit P.T.,tak jsem zvedavej na Vivi! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 28. Březen 2009 Sdílet Vloženo 28. Březen 2009 Karlos: a jaký tam je narůst výkonu a kolik to stojí? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wrccko Vloženo 28. Březen 2009 Sdílet Vloženo 28. Březen 2009 vďaka karlos Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wrccko Vloženo 28. Březen 2009 Sdílet Vloženo 28. Březen 2009 taky jsem dnes odlozil onanovani kol... u nas totiz pro zmenu cely den poprchava! pristi vikend nalozim kola do kufru a udelam to na chalupe jo,za chvili by mel dorazit P.T.,tak jsem zvedavej na Vivi! hmm, tak niekto bude mať špeciálnu návštevu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lubinob Vloženo 28. Březen 2009 Sdílet Vloženo 28. Březen 2009 Dííík Karlosi, je to faakt jednoduché a ľahko odstrániteľné myslím, že v servise pri serviske by ani nezistili, že to tam je... Romane udávané hodnoty sú 92kW / 280Nm, aj Karlos v podpise to má, cena podľa webu je 5000Kč bez DPH... ale zaujímavejšia je pre mňa úpora nafty ako extrémny výkon... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 28. Březen 2009 Sdílet Vloženo 28. Březen 2009 Tak cena to je hodně luxusní...o tom žádná.Já mám od mistra Cimbo neboli Jandy a zatím drží... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
karlos3 Vloženo 28. Březen 2009 Sdílet Vloženo 28. Březen 2009 Z původ.77kw(250Nm) na 92kw(280Nm).......cena:5.000kč bez DPH.....(když nepotřebuješ účet jako můj brácha,tak to nechává za těch 5.000kč+dostaneš mraky nálepek,2x trička URtuning-bíle a černé a komplet.katalog jeho produktů).....Upřímně řečeno nevim jestli to má těch 92kw...na brzdě jsem s tim nikdy nebyl,ale rozhodně to tahá znatelně líp obzváště je to znát při předjíždění,jízdě plně naloženého auta po dálnici a do kopce..už to prostě neni taková zdechlina a víc si tim dovolíš)a největší změna je ve spotřebě...ta sletí o min.1L.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 28. Březen 2009 Sdílet Vloženo 28. Březen 2009 Tak mě mistr taky tvrdil že po chipu to pujde o půl litru dolu ale BOHUŽEL.Nepotvrdilo se to. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
karlos3 Vloženo 28. Březen 2009 Sdílet Vloženo 28. Březen 2009 Tak ono když už to máš na víc jak 100kw,tak už tomu člověk rád nakládá když to tak pěkně jede....... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wrccko Vloženo 28. Březen 2009 Sdílet Vloženo 28. Březen 2009 karlos ja pozerám, že ten UR tuning robí aj pre Motorsport Kopecký... :palec2: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
karlos3 Vloženo 28. Březen 2009 Sdílet Vloženo 28. Březen 2009 JJ,přesně tak.....K němu jezděj i vůbec samí libový káry na chip....já když tam byl z těma OII,tak tam měl akorát Q7 a A5 na chip a když jsem odjížděl tak tam akorát přijel borec z BMW 5.....On sám R.Ulip má poslední model A6-Allroad 3.0TDI s chipem na 300koníků+má ještě doma starýho Passata B5 FL 1.9TDI 96kw kterýho měl on sám,má na něm chip na 120kw a ten Passat má 362.000km bez jediný závady....On jezdí i po autor.servisech a řeší tam různé problémové závady na el.motoru....Fakt dost solidní a sympatickej chlapík a hlavně žádnej namachrovanej frajer......Už se o něm toho dost napsalo i v SM... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wrccko Vloženo 28. Březen 2009 Sdílet Vloženo 28. Březen 2009 tak to je potom radosť s ním spolupracovať, a je vidieť, že robí kus dobrej práce Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lubinob Vloženo 28. Březen 2009 Sdílet Vloženo 28. Březen 2009 Som zvedavý na odpoveď od neho, keď to čítam a aj tie tvoje skúsenosti s tým tak by som ho chcel... a ak to inak nepôjde tak si spravím výlet do prahy... ;-))) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 28. Březen 2009 Sdílet Vloženo 28. Březen 2009 Maroš: prej tam je Scája jo? Jaky fotky jsi myslel??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
karlos3 Vloženo 28. Březen 2009 Sdílet Vloženo 28. Březen 2009 Akorát Vám doporučuju mu spíš zavolat.....já mu tehdy poslal email a dva dny nic...tak jsem mu pak zavolal a domluvil jsem se nim osobně....Když jsem tam pak přijel,tak se mi moc omlouval že na emaily nestíhá odpovídat protože má denně v průměru 50 emailů..... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wrccko Vloženo 28. Březen 2009 Sdílet Vloženo 28. Březen 2009 jj je tam Skaja a fotky z havarky som dával link do Br. knajpy Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 28. Březen 2009 Sdílet Vloženo 28. Březen 2009 Maroš: tak to jsem asi přehlídl ale vůbec nevím že bys mi odpovidal.Sorry.Musi to být šíleny být kousek od toho místa Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wrccko Vloženo 28. Březen 2009 Sdílet Vloženo 28. Březen 2009 A ten pohľad ako ich sejmol Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
karlos3 Vloženo 28. Březen 2009 Sdílet Vloženo 28. Březen 2009 Lubinob:neboj a když ti neodpoví,tak mu zavolej a on ti to pošle.....už to tak posílal pár lidem které znám.. Jinak normál.před.servis.prohlídkou ten ecobox vydáš a nikdo nic nezjistí...nikde v ŘJ se nic neukládá a nenaskakuje žádná chyba,tak v tomhle naprosto bez obav. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.