Speeder Vloženo 24. Duben 2009 Sdílet Vloženo 24. Duben 2009 kríza, nekríza, pekných báb je stále dosť... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rosťa19 Vloženo 24. Duben 2009 Sdílet Vloženo 24. Duben 2009 Maroš co se to tam u vás děje ? Ten hokejista z Košic sejmul rozhodcu ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wrccko Vloženo 24. Duben 2009 Sdílet Vloženo 24. Duben 2009 ja neviem, ja som Prešovčan lol Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Speeder Vloženo 24. Duben 2009 Sdílet Vloženo 24. Duben 2009 no, neska to prasklo. ževraj v tom boli peniaze(kde niesú, že) ale je to hrozné... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wrccko Vloženo 24. Duben 2009 Sdílet Vloženo 24. Duben 2009 kríza, nekríza, pekných báb je stále dosť... aspoň že na to nie je kríza Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Speeder Vloženo 24. Duben 2009 Sdílet Vloženo 24. Duben 2009 ja neviem, ja som Prešovčan lol no mal by si vedieť, stalo sa to na odpočívadle pred prešovom. to čo teraz policia zavrela a kontrolujú diaľničné známky... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lubinob Vloženo 24. Duben 2009 Sdílet Vloženo 24. Duben 2009 ani som nečakal, ale tak nakoniec hostesky boli krajšie aj ich bolo viac ako áut A nejaké fotos sú kdee??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
XXX TOMCAT XXX Vloženo 24. Duben 2009 Sdílet Vloženo 24. Duben 2009 Bol to hokejista Ščurko. Ale nechapem ako mohol hrat a radovať sa s takym svedomím, ze niekoho zabil. Nechapem. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wrccko Vloženo 24. Duben 2009 Sdílet Vloženo 24. Duben 2009 A nejaké fotos sú kdee??? foťák som nemal a budú až v nedelu, nakolko nie som na mojom noťase hádam z mobilu to bude vidiet Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lubinob Vloženo 24. Duben 2009 Sdílet Vloženo 24. Duben 2009 tak záleží čo si fotil Maroš... to snáď bude vidieť... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wrccko Vloženo 24. Duben 2009 Sdílet Vloženo 24. Duben 2009 fotil som všetko možné :prc: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rosťa19 Vloženo 24. Duben 2009 Sdílet Vloženo 24. Duben 2009 Slovakia - Magyar 1 : 0 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lubinob Vloženo 24. Duben 2009 Sdílet Vloženo 24. Duben 2009 Pekný večer páni, idem sa ja už voziť, jaksik začak zvoniť telefón.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rosťa19 Vloženo 24. Duben 2009 Sdílet Vloženo 24. Duben 2009 Zdarec Lubo a hlavně opatrně. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 24. Duben 2009 Sdílet Vloženo 24. Duben 2009 Ahoj pojištováku...dnes si mě teda dal... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rosťa19 Vloženo 24. Duben 2009 Sdílet Vloženo 24. Duben 2009 Apríl nebyl ale trochu jsem tě nachytal co ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 24. Duben 2009 Sdílet Vloženo 24. Duben 2009 No malinko jo protože to bylo neznámé číslo ale už jsem chtěl začit bejt ostrej... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rosťa19 Vloženo 24. Duben 2009 Sdílet Vloženo 24. Duben 2009 Mám tam foto toho kufru. Ostrej jak břiva Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Speeder Vloženo 24. Duben 2009 Sdílet Vloženo 24. Duben 2009 páni neviem či pozeráte hokej, ale ako reklamné auto tam stojí Yeti... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rosťa19 Vloženo 24. Duben 2009 Sdílet Vloženo 24. Duben 2009 Jj. Koukám nato. Yeti jak sviňa. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SKAJA Vloženo 24. Duben 2009 Sdílet Vloženo 24. Duben 2009 Bych ho pustil na led a trošku to tam povodil, jako demonstraci schopností haldexíku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 24. Duben 2009 Sdílet Vloženo 24. Duben 2009 Jsem zvědavej s jakou cenovkou vyjdou ven... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SKAJA Vloženo 24. Duben 2009 Sdílet Vloženo 24. Duben 2009 Já myslím, že maj důvod být celkem sebevědomí, přecijenom nemaj o kšefty zas takovou nouzi, jak by se mohlo zdát Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Speeder Vloženo 24. Duben 2009 Sdílet Vloženo 24. Duben 2009 (editace) myslím že cenovo to bude dosť podobné OII Editováno: 24. Duben 2009, autor: Speeder Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 24. Duben 2009 Sdílet Vloženo 24. Duben 2009 Je fakt že třeba Fabka se jim ted docela rozjela...jak jsme se bavili včera v Brně ale podle mě zas až tolik si MB nemuže s vysokou cenou vyskakovat. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.