Přejít na obsah
View in the app

A better way to browse. Learn more.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Doporučené odpovědi

CHLAPCI NEMA NAHODOU NIEKTO Z VAS CERTIFIKAT CONFORMITY COC NA OII V SLOVENCINE ALEBO CESTINE? AK BY NIEKTO MAL A POSLAL MI TO OSCANOVANE TAK BY SOM BOL VELMI VDACNY. ROBIM SI PREKLAD. DAKUJEM.

@TomV

no, ty už taky nevíš jaký auto do avataru, se mi to pak plete :)

Upraveno od Jar_da

Nééé...já se Vám přiznám...v sobotu jsem ujel R36...tak mě našli ted no... :smich:

hh jsem tu inkognito B)

rekonstrukce? to jako, ze pockali az to vsichni opravili a budou muset do sebe vlitnout znova? :smich: Romane bran se, rekni, ze klidne, ale s policejni oktavkou ;)

Na to přeci nepotřebujou Romana, to zvládají kluci zatím sami :smich:

Nj Romane je konec mesice, oni uz tam nemaji moc benzinu :smich::smich:

v sobotu jsem ujel R36

...jak Ty, snad osoba Tobě blízká, ne?? :p

CHLAPCI NEMA NAHODOU NIEKTO Z VAS CERTIFIKAT CONFORMITY COC NA OII V SLOVENCINE ALEBO CESTINE? AK BY NIEKTO MAL A POSLAL MI TO OSCANOVANE TAK BY SOM BOL VELMI VDACNY. ROBIM SI PREKLAD. DAKUJEM.

niečo som vygooglil, neviem či pomôže, chceš dať slovenské EČV???

http://www.cocauto.szm.sk/

všade majú na to agentúry iba ;):help:

No hoši...mastil jsem to pěkně ale najednou R36...ale nebyli to cajti! Já byl nasranej!!! že jsem musel zbrzdit :aggressive: Náhoda jako blázen.

Dikes, ale ja len potrebujem ci niekto to nema doma z fabriky. Aby som si porovnal svoj preklad s origo-

No hoši...mastil jsem to pěkně ale najednou R36...ale nebyli to cajti! Já byl nasranej!!! že jsem musel zbrzdit :aggressive: Náhoda jako blázen.

no vidíš jak jsou nenápadný a to je tu hodně co se prsí, že ho poznají na sto honů :) , viz. Lampárna

zo stránky Škody to asi neplatí pre teba čo? Vystavenie COC - dokumentu pre vozidlá, ktoré boli pôvodne expedované do Českej republiky, Švajčiarska, Albánska, Bosny a Hercegoviny, Bulharska, Macedónska, Srbska a Čiernej Hory sa vystavujú zdarma, pretože v týchto krajinách nevystavujú COC - dokumenty.

Jardo: jsou to kecy.Fakt jsou rychly a vůbec si je nemusiš všimnout.

přesně, já ho málem taky předjel dost rychle, ale to policajti byli, nakonec to kolem nich vyšlo lehce pod 150 tacho, nechali mě, ale předjeli mě a docela dlouho jeli přede mou, než zmizeli

Jardo: a mysliš že na celé D11 jezdí jenom jedná R36 nebo v každém směru jedno auto?

já jsem viděl jezdit tmavě modrou tam i zpět, točí se u sjezdu na Kolín, dál pak ku Praze jezdí černá, ta modrá je tuším hradečáků, černá pražská, ale občas jsem je viděl i dál než "jen ve svým revíru", každopádně na D11 jsou dvě a obě se pohybují v obou směrech

Blíž k H.K jezdí stoprocentně tmavě modrá R36.Jetě jsem na D11 nepotkal ani jednou černou.

To je fakt, jsou pekne nenapadny, kdyby jezdili jako v Kobre 11, tak si jich clovek vsimne hned :):smich: :smich:

to já jo, dokonce v akci, od HK a sebrali nějakého pražáka s mondeem a stavěli ho na mostě u sjezdu do Poděbrad (tam, kde dřív dálnice končila), jinak, když jedu do Prahy okolo sedmé z HK, tak modrého potkávám pravidelně

ono je fakt, že passatů limuzín jezdí málo, ale to se prudce změní díky odpočtu dph bez nutnosti mřížky, takže není nutné připlácet za kombíka, dost firemních bude právě proto limuzín

Jasně.Modrého potkávám pravidelně! Ale toho černyho jsem neviděl ani jednou.A zaráži mě že to staví přímo na dálnici!!! Vždyt tam je zákaz zastavení ne?

u nás jsem je viděl vždycky na dálnici, ať samotné nebo s hříšníkem, to jenom němci mě táhli z dálnice do první vesnice za nejbližším sjezdem :) ,

víš jak to je, manželka a policajt ...

kluci, čus, zítra mě čeká HK-JN-LB-CL-MB-JC-HK :) , tak jdu chrnět, trochu protáhnu tři válce ;)

dobrou Jardo

Dobrou noc Jardo.Jdu taky.

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Podobný obsah

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.