Duben 27, 200916 r CHLAPCI NEMA NAHODOU NIEKTO Z VAS CERTIFIKAT CONFORMITY COC NA OII V SLOVENCINE ALEBO CESTINE? AK BY NIEKTO MAL A POSLAL MI TO OSCANOVANE TAK BY SOM BOL VELMI VDACNY. ROBIM SI PREKLAD. DAKUJEM.
Duben 27, 200916 r @TomV no, ty už taky nevíš jaký auto do avataru, se mi to pak plete Upraveno Duben 27, 200916 r od Jar_da
Duben 27, 200916 r rekonstrukce? to jako, ze pockali az to vsichni opravili a budou muset do sebe vlitnout znova? Romane bran se, rekni, ze klidne, ale s policejni oktavkou Na to přeci nepotřebujou Romana, to zvládají kluci zatím sami
Duben 27, 200916 r CHLAPCI NEMA NAHODOU NIEKTO Z VAS CERTIFIKAT CONFORMITY COC NA OII V SLOVENCINE ALEBO CESTINE? AK BY NIEKTO MAL A POSLAL MI TO OSCANOVANE TAK BY SOM BOL VELMI VDACNY. ROBIM SI PREKLAD. DAKUJEM. niečo som vygooglil, neviem či pomôže, chceš dať slovenské EČV??? http://www.cocauto.szm.sk/ všade majú na to agentúry iba
Duben 27, 200916 r No hoši...mastil jsem to pěkně ale najednou R36...ale nebyli to cajti! Já byl nasranej!!! že jsem musel zbrzdit Náhoda jako blázen.
Duben 27, 200916 r Dikes, ale ja len potrebujem ci niekto to nema doma z fabriky. Aby som si porovnal svoj preklad s origo-
Duben 27, 200916 r No hoši...mastil jsem to pěkně ale najednou R36...ale nebyli to cajti! Já byl nasranej!!! že jsem musel zbrzdit Náhoda jako blázen. no vidíš jak jsou nenápadný a to je tu hodně co se prsí, že ho poznají na sto honů , viz. Lampárna
Duben 27, 200916 r zo stránky Škody to asi neplatí pre teba čo? Vystavenie COC - dokumentu pre vozidlá, ktoré boli pôvodne expedované do Českej republiky, Švajčiarska, Albánska, Bosny a Hercegoviny, Bulharska, Macedónska, Srbska a Čiernej Hory sa vystavujú zdarma, pretože v týchto krajinách nevystavujú COC - dokumenty.
Duben 27, 200916 r přesně, já ho málem taky předjel dost rychle, ale to policajti byli, nakonec to kolem nich vyšlo lehce pod 150 tacho, nechali mě, ale předjeli mě a docela dlouho jeli přede mou, než zmizeli
Duben 27, 200916 r Jardo: a mysliš že na celé D11 jezdí jenom jedná R36 nebo v každém směru jedno auto?
Duben 27, 200916 r já jsem viděl jezdit tmavě modrou tam i zpět, točí se u sjezdu na Kolín, dál pak ku Praze jezdí černá, ta modrá je tuším hradečáků, černá pražská, ale občas jsem je viděl i dál než "jen ve svým revíru", každopádně na D11 jsou dvě a obě se pohybují v obou směrech
Duben 27, 200916 r Blíž k H.K jezdí stoprocentně tmavě modrá R36.Jetě jsem na D11 nepotkal ani jednou černou.
Duben 27, 200916 r To je fakt, jsou pekne nenapadny, kdyby jezdili jako v Kobre 11, tak si jich clovek vsimne hned :smich:
Duben 27, 200916 r to já jo, dokonce v akci, od HK a sebrali nějakého pražáka s mondeem a stavěli ho na mostě u sjezdu do Poděbrad (tam, kde dřív dálnice končila), jinak, když jedu do Prahy okolo sedmé z HK, tak modrého potkávám pravidelně
Duben 27, 200916 r ono je fakt, že passatů limuzín jezdí málo, ale to se prudce změní díky odpočtu dph bez nutnosti mřížky, takže není nutné připlácet za kombíka, dost firemních bude právě proto limuzín
Duben 27, 200916 r Jasně.Modrého potkávám pravidelně! Ale toho černyho jsem neviděl ani jednou.A zaráži mě že to staví přímo na dálnici!!! Vždyt tam je zákaz zastavení ne?
Duben 27, 200916 r u nás jsem je viděl vždycky na dálnici, ať samotné nebo s hříšníkem, to jenom němci mě táhli z dálnice do první vesnice za nejbližším sjezdem , víš jak to je, manželka a policajt ...
Duben 27, 200916 r kluci, čus, zítra mě čeká HK-JN-LB-CL-MB-JC-HK , tak jdu chrnět, trochu protáhnu tři válce
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.