XXX TOMCAT XXX Vloženo 27. Duben 2009 Sdílet Vloženo 27. Duben 2009 CHLAPCI NEMA NAHODOU NIEKTO Z VAS CERTIFIKAT CONFORMITY COC NA OII V SLOVENCINE ALEBO CESTINE? AK BY NIEKTO MAL A POSLAL MI TO OSCANOVANE TAK BY SOM BOL VELMI VDACNY. ROBIM SI PREKLAD. DAKUJEM. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jar_da Vloženo 27. Duben 2009 Sdílet Vloženo 27. Duben 2009 (editace) @TomV no, ty už taky nevíš jaký auto do avataru, se mi to pak plete Editováno: 27. Duben 2009, autor: Jar_da Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 27. Duben 2009 Sdílet Vloženo 27. Duben 2009 Nééé...já se Vám přiznám...v sobotu jsem ujel R36...tak mě našli ted no... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TomV Vloženo 27. Duben 2009 Sdílet Vloženo 27. Duben 2009 hh jsem tu inkognito Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SKAJA Vloženo 27. Duben 2009 Sdílet Vloženo 27. Duben 2009 rekonstrukce? to jako, ze pockali az to vsichni opravili a budou muset do sebe vlitnout znova? Romane bran se, rekni, ze klidne, ale s policejni oktavkou Na to přeci nepotřebujou Romana, to zvládají kluci zatím sami Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TomV Vloženo 27. Duben 2009 Sdílet Vloženo 27. Duben 2009 Nj Romane je konec mesice, oni uz tam nemaji moc benzinu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SKAJA Vloženo 27. Duben 2009 Sdílet Vloženo 27. Duben 2009 v sobotu jsem ujel R36 ...jak Ty, snad osoba Tobě blízká, ne?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wrccko Vloženo 27. Duben 2009 Sdílet Vloženo 27. Duben 2009 CHLAPCI NEMA NAHODOU NIEKTO Z VAS CERTIFIKAT CONFORMITY COC NA OII V SLOVENCINE ALEBO CESTINE? AK BY NIEKTO MAL A POSLAL MI TO OSCANOVANE TAK BY SOM BOL VELMI VDACNY. ROBIM SI PREKLAD. DAKUJEM. niečo som vygooglil, neviem či pomôže, chceš dať slovenské EČV??? http://www.cocauto.szm.sk/ všade majú na to agentúry iba Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 27. Duben 2009 Sdílet Vloženo 27. Duben 2009 No hoši...mastil jsem to pěkně ale najednou R36...ale nebyli to cajti! Já byl nasranej!!! že jsem musel zbrzdit Náhoda jako blázen. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
XXX TOMCAT XXX Vloženo 27. Duben 2009 Sdílet Vloženo 27. Duben 2009 Dikes, ale ja len potrebujem ci niekto to nema doma z fabriky. Aby som si porovnal svoj preklad s origo- Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jar_da Vloženo 27. Duben 2009 Sdílet Vloženo 27. Duben 2009 No hoši...mastil jsem to pěkně ale najednou R36...ale nebyli to cajti! Já byl nasranej!!! že jsem musel zbrzdit Náhoda jako blázen. no vidíš jak jsou nenápadný a to je tu hodně co se prsí, že ho poznají na sto honů , viz. Lampárna Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wrccko Vloženo 27. Duben 2009 Sdílet Vloženo 27. Duben 2009 zo stránky Škody to asi neplatí pre teba čo? Vystavenie COC - dokumentu pre vozidlá, ktoré boli pôvodne expedované do Českej republiky, Švajčiarska, Albánska, Bosny a Hercegoviny, Bulharska, Macedónska, Srbska a Čiernej Hory sa vystavujú zdarma, pretože v týchto krajinách nevystavujú COC - dokumenty. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 27. Duben 2009 Sdílet Vloženo 27. Duben 2009 Jardo: jsou to kecy.Fakt jsou rychly a vůbec si je nemusiš všimnout. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jar_da Vloženo 27. Duben 2009 Sdílet Vloženo 27. Duben 2009 přesně, já ho málem taky předjel dost rychle, ale to policajti byli, nakonec to kolem nich vyšlo lehce pod 150 tacho, nechali mě, ale předjeli mě a docela dlouho jeli přede mou, než zmizeli Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 27. Duben 2009 Sdílet Vloženo 27. Duben 2009 Jardo: a mysliš že na celé D11 jezdí jenom jedná R36 nebo v každém směru jedno auto? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jar_da Vloženo 27. Duben 2009 Sdílet Vloženo 27. Duben 2009 já jsem viděl jezdit tmavě modrou tam i zpět, točí se u sjezdu na Kolín, dál pak ku Praze jezdí černá, ta modrá je tuším hradečáků, černá pražská, ale občas jsem je viděl i dál než "jen ve svým revíru", každopádně na D11 jsou dvě a obě se pohybují v obou směrech Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 27. Duben 2009 Sdílet Vloženo 27. Duben 2009 Blíž k H.K jezdí stoprocentně tmavě modrá R36.Jetě jsem na D11 nepotkal ani jednou černou. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TomV Vloženo 27. Duben 2009 Sdílet Vloženo 27. Duben 2009 To je fakt, jsou pekne nenapadny, kdyby jezdili jako v Kobre 11, tak si jich clovek vsimne hned :smich: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jar_da Vloženo 27. Duben 2009 Sdílet Vloženo 27. Duben 2009 to já jo, dokonce v akci, od HK a sebrali nějakého pražáka s mondeem a stavěli ho na mostě u sjezdu do Poděbrad (tam, kde dřív dálnice končila), jinak, když jedu do Prahy okolo sedmé z HK, tak modrého potkávám pravidelně Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jar_da Vloženo 27. Duben 2009 Sdílet Vloženo 27. Duben 2009 ono je fakt, že passatů limuzín jezdí málo, ale to se prudce změní díky odpočtu dph bez nutnosti mřížky, takže není nutné připlácet za kombíka, dost firemních bude právě proto limuzín Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 27. Duben 2009 Sdílet Vloženo 27. Duben 2009 Jasně.Modrého potkávám pravidelně! Ale toho černyho jsem neviděl ani jednou.A zaráži mě že to staví přímo na dálnici!!! Vždyt tam je zákaz zastavení ne? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jar_da Vloženo 27. Duben 2009 Sdílet Vloženo 27. Duben 2009 u nás jsem je viděl vždycky na dálnici, ať samotné nebo s hříšníkem, to jenom němci mě táhli z dálnice do první vesnice za nejbližším sjezdem , víš jak to je, manželka a policajt ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jar_da Vloženo 27. Duben 2009 Sdílet Vloženo 27. Duben 2009 kluci, čus, zítra mě čeká HK-JN-LB-CL-MB-JC-HK , tak jdu chrnět, trochu protáhnu tři válce Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TomV Vloženo 27. Duben 2009 Sdílet Vloženo 27. Duben 2009 dobrou Jardo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 27. Duben 2009 Sdílet Vloženo 27. Duben 2009 Dobrou noc Jardo.Jdu taky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.