Romariooo Vloženo 7. Květen 2009 Sdílet Vloženo 7. Květen 2009 Maroš: pro Tebe abys měl představu... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ViktorMPI Vloženo 7. Květen 2009 Sdílet Vloženo 7. Květen 2009 chybelo nam stesti To jsem si taky říkal. Nebyla to špatná hra. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wrccko Vloženo 7. Květen 2009 Sdílet Vloženo 7. Květen 2009 hmm Roman a už majú štvorkolku? ...si robím srandu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 7. Květen 2009 Sdílet Vloženo 7. Květen 2009 Nene Mároš.To je fotečka z poslední dovoleny z Bulharska Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wrccko Vloženo 7. Květen 2009 Sdílet Vloženo 7. Květen 2009 hlavne aby počúvali Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 7. Květen 2009 Sdílet Vloženo 7. Květen 2009 Mároš: nechci svoje děti nějak vychvalovat...viděli je Rosta,Miles,Luke a potvrdi Ti to taky že mě moje děti poslouchaji na slovo...stači mě hra očima.P.S a to si nedělám srandu a myslim to vážně. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rosťa19 Vloženo 7. Květen 2009 Sdílet Vloženo 7. Květen 2009 Jj. Maroš. Je to tak. Stačilo to i na mě. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Michal K. Vloženo 7. Květen 2009 Sdílet Vloženo 7. Květen 2009 Marku: ano.Koukal jsem na to s Boriskem a ted se o tom bavíme. A ja myslel, ze s tou lacinou vodkou z Kauflandu.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 7. Květen 2009 Sdílet Vloženo 7. Květen 2009 No nic...asi to balim.Zitra frčíme na výlet tak doufám že nebude chcát! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lancelot Vloženo 7. Květen 2009 Sdílet Vloženo 7. Květen 2009 Škoda, že to těm našim nevyšlo. Ale hráli dobře a i Štěpánek dobře zachytal. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wrccko Vloženo 8. Květen 2009 Sdílet Vloženo 8. Květen 2009 dobré ránko Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vorlajz Vloženo 8. Květen 2009 Autor Sdílet Vloženo 8. Květen 2009 good mooooorning!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Miles Vloženo 8. Květen 2009 Sdílet Vloženo 8. Květen 2009 Dobré ráno... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 8. Květen 2009 Sdílet Vloženo 8. Květen 2009 Ahoj Mílo.Jak to máš vymyšleny s tou neděli? Dopadne to tento víkend? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Miles Vloženo 8. Květen 2009 Sdílet Vloženo 8. Květen 2009 Hello Romane, já to vymyšlený mám, ale další tři lidi v bytě v současné době ještě ne, ale to se podá jako vždy. Zejtra jedu na moravu na otočku a v neděli se vracím, ale nevím v kolik hodin, pokud by to bylo nějak rozumně tak bych se zastavil. Uvidím, ještě bych se samo ozval. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 8. Květen 2009 Sdílet Vloženo 8. Květen 2009 Dobře,dobře.V neděli bych měl být celej den v okoli H.K takže neni problém.Jinak to mužeme pořešit na škodahome.V poho. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Miles Vloženo 8. Květen 2009 Sdílet Vloženo 8. Květen 2009 OK já myslel že máš tuto neděli mini sraz home, proto jsem se chtěl zastavit, to tě nebudo otravovat a uvidíme se v sobotu na škoda home... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 8. Květen 2009 Sdílet Vloženo 8. Květen 2009 Jasná zpráva Mílo.Pozdravuj Korejku a bud na ní hodnej! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Miles Vloženo 8. Květen 2009 Sdílet Vloženo 8. Květen 2009 Já hodnej jako vždy, budu se k ní chovat jakoby byla moje vlastní Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 8. Květen 2009 Sdílet Vloženo 8. Květen 2009 Mílo: teprve ted jsem si všimnul Tvého podpisu...ty lháři a nemachruj s tou Nokii jo? Já až budu velkej kluk tak si ji koupim taky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Miles Vloženo 8. Květen 2009 Sdílet Vloženo 8. Květen 2009 Hele nevím jestli si ho někdy koupíš, byl jako fakt drahej, jako fakt moc, dva roky šetření Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 8. Květen 2009 Sdílet Vloženo 8. Květen 2009 Raději mi řekni kdy děláš tu zkoušku? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Miles Vloženo 8. Květen 2009 Sdílet Vloženo 8. Květen 2009 středa, měl bych se začít učit, tak mne tady nezdržujte Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 8. Květen 2009 Sdílet Vloženo 8. Květen 2009 A kdo bude pomáhat a chránit? Tak jo.Když se budeš učit tak to dopadne...v opačném připadě průser-jednoduchá matematika Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Miles Vloženo 8. Květen 2009 Sdílet Vloženo 8. Květen 2009 Já, na zkoušku si only odskočím na jinou Prahu a pak jdu zase "pokutovat a buzerovat" Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.