Miles Vloženo 3. Červen 2009 Sdílet Vloženo 3. Červen 2009 když nejdou semafory, zavřu oči a jedu, ruská ruleta, 50% pražáků tak jezdí... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wrccko Vloženo 3. Červen 2009 Sdílet Vloženo 3. Červen 2009 tak to je masaker, to Pražáci nepoznajú predpisy? No ale keď tu tak idem cez prechod pre chodcov na križovatke - hlavne od Hl. nádrž smer Žižkov tak vidím, že nepoznajú :smich: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 3. Červen 2009 Sdílet Vloženo 3. Červen 2009 Mílo: musim pořád myslet na Tvou novou řadičku...kolik stála? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wrccko Vloženo 3. Červen 2009 Sdílet Vloženo 3. Červen 2009 (editace) Mílo: musim pořád myslet na Tvou novou řadičku...kolik stála? je masakrálna, ja ju chcem perfektne sedí do ruky, skúšal som ju v Blave na autosalone kol5 Je z SII že? Editováno: 3. Červen 2009, autor: wrccko Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 3. Červen 2009 Sdílet Vloženo 3. Červen 2009 Jj...je ze Superba II Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Miles Vloženo 3. Červen 2009 Sdílet Vloženo 3. Červen 2009 (editace) Chlapci, chlapci, prodávala se tady na foru včera, bazar sekce interiér tam jsem každej den a nakupuju 500+100pošta Editováno: 3. Červen 2009, autor: Miles Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 3. Červen 2009 Sdílet Vloženo 3. Červen 2009 To je slušná cenovka!!! je ještě k máni Mílo? Nevíš? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Miles Vloženo 3. Červen 2009 Sdílet Vloženo 3. Červen 2009 http://forum.skodahome.cz/index.php?showtopic=68674 , nevím psal jsem maila a už frčí poštou jestli jich má víc nemám tucha Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 3. Červen 2009 Sdílet Vloženo 3. Červen 2009 Díky Mílo.Napsal jsem mu tak uvidíme jestli odpovi. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Miles Vloženo 3. Červen 2009 Sdílet Vloženo 3. Červen 2009 jj , už se mi to v pokoji nějak kupí, příští tejden začne instalace všeho... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 3. Červen 2009 Sdílet Vloženo 3. Červen 2009 Mílo: kdo Ti to bude dávat dokupy? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Miles Vloženo 3. Červen 2009 Sdílet Vloženo 3. Červen 2009 Já a nabídl se Rosťa, ale ten prej na co šáhne to praskne , takže já na moravě si stím pohraju Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wrccko Vloženo 3. Červen 2009 Sdílet Vloženo 3. Červen 2009 Rosťovi pivo do ruky a nech sa pozerá lol Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Miles Vloženo 3. Červen 2009 Sdílet Vloženo 3. Červen 2009 Jéé Rosťa je tu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rosťa19 Vloženo 3. Červen 2009 Sdílet Vloženo 3. Červen 2009 Já a nabídl se Rosťa, ale ten prej na co šáhne to praskne , takže já na moravě si stím pohraju :smich: Jen svoje věci Velebnosti,jen svoje. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rosťa19 Vloženo 3. Červen 2009 Sdílet Vloženo 3. Červen 2009 (editace) Rosťovi pivo do ruky a nech sa pozerá lol Maroš máš po Vtákoch ty hajzlíku. Póóčkej až tě potkám..... :smich: Editováno: 3. Červen 2009, autor: Rosťa19 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Miles Vloženo 3. Červen 2009 Sdílet Vloženo 3. Červen 2009 Já vím dělám si srandu, pamatuju si to od miniprague srazu když ti prdlo to zrcátko Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rosťa19 Vloženo 3. Červen 2009 Sdílet Vloženo 3. Červen 2009 Jj. Ty woe to jsou jemné věci na moje pracky. Kdyby to byl pytel cementu tak se nic nestane. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wrccko Vloženo 3. Červen 2009 Sdílet Vloženo 3. Červen 2009 Maroš máš po Vtákoch ty hajzlíku. Póóčkej až tě potkám..... :smich: veď ale to je pre bezpečnosť Korejky :p Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rosťa19 Vloženo 3. Červen 2009 Sdílet Vloženo 3. Červen 2009 Korejka je odolná. Ta to vydrží. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Miles Vloženo 3. Červen 2009 Sdílet Vloženo 3. Červen 2009 jj po 10 červnu to vypukne, otevřu si autodílnu, než to všechno namontuju, nalakuju atd... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rosťa19 Vloženo 3. Červen 2009 Sdílet Vloženo 3. Červen 2009 Ale bude to super Milo. 100% design navíc. Bude to kočka. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Miles Vloženo 3. Červen 2009 Sdílet Vloženo 3. Červen 2009 Jen přemešlím jestli dát křídlo či lízátko a pak kdo to zaplatí korejská černá kočička Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rosťa19 Vloženo 3. Červen 2009 Sdílet Vloženo 3. Červen 2009 (editace) Dej lízátko. tam to není tak drastická cena a bude jí víc slušet. Mrkni na inzerci tady a tuning. Editováno: 3. Červen 2009, autor: Rosťa19 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Miles Vloženo 3. Červen 2009 Sdílet Vloženo 3. Červen 2009 nikdo to neprodává koukám každej den, asi to bude přes škodovku ofiko, ale otázkou je kdy ted mám ještě rozjednaný ty repro v menčíkovi... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.