Červen 9, 200916 r Ináč všimli ste si, že podpisy niekedy absolútne nefungujú? Kde sa stala chyba...viem, že je obmedzenie ale tie moje 2 riadky?
Červen 9, 200916 r Podpisy sou nastavený tak, že se zobrazí pouze 1x na stránce - iba v prvom príspevku
Červen 9, 200916 r No to víš, taky to nevzniklo z hlavy žádnýho aktivního člena nebo admina, ale vymyslel to pan provozovatel
Červen 9, 200916 r Copak Romane, nemáš stěrače Nefungujou mě ale víš jak.. .Skájo psal jsem do knajpy ohledně ubytování na Zámečku.Mysli na mě prosím ohledně rezervačky.Ted tu do cca uterka nebudu tak abych mohl klidně spinkat.Plati?
Červen 9, 200916 r čoveče Romane, s Tvojí chipnutou O2 by si to mel do Rakouska, Itálie a zpět zvládnout rychleji než za šest dní
Červen 9, 200916 r Ty woe...to mě nenapadlo člověče...budu o tom přemýšlet! Děkuju za brouka v hlavě!
Červen 9, 200916 r S tím ubytováním neboj...je tam na dvoře velká trampolína kdyžtak, na té se bude spát jako na moři
Červen 9, 200916 r S tím ubytováním neboj...je tam na dvoře velká trampolína kdyžtak, na té se bude spát jako na moři Chájzle!!! Věřim Ti jako svému vedoucímu v práci...tak mě nezklam!!!
Červen 9, 200916 r Hoši hoši, tam se klidně vejdete oba...akorát nevím, jestli to s váma nebude moc házet, až to rozbalíte...no aspoň to bude akčnější, proč ne
Červen 9, 200916 r Brej večír, tak se na chvili dostanu k netu a tady prázdno, asik všichni koukaj na Ordinaci...
Červen 9, 200916 r Autor mě na noťasu nefunguje nova... jak to dám na novu, tak to chvíli jde a pak to spadne... čt1, čt4 apod. funguje v pohodě!!!! kuafix co s tím?
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.