Červen 21, 200916 r Kully: ohledně toho měření laserovou puškou Ti mužu říct naprosto přesně že to zaměřují mezi přední světla-to samé jsem zjištoval před tím než jsem si nechal udělat laserové rušičky. No ja ti budu muset zase asi zavolat Jak moc je ta rusicka ucinna ? Jaky mas typ ? Pls nejake podrobnosti Kde ti to montovali ? Predpokladam RACHOT ? Jo a prosim te, je to odhalitelne ? Videl jsem na youtube nejake videa funkcnich a porouchanych cidel a blbe je, ze jsou na kamare videt ... Nebo to blikani nejak udelali kvuli videa ? Upraveno Červen 21, 200916 r od kully
Červen 21, 200916 r Rušičku mi dělal auto Otto Horák Čeperka a běžně dělaji autosalony Audi a BMW v Pardubicich. Učinnost tam je skoro stoprocentní-musiš ty čidla mít čisté a je to namontované v podložce SPZ-mám to opět ve svém vlákně.V podstatě to je pořád vypnuté ale jakmile se mi na to budou chtít zaměřit tak mi to vyšle poplach v kabině a rozvíti se červená LEDka.Zbrzdím to a hned ji vypnu abych udělal radost přislušnikovi že mě muže změřit.Jinak jemu po dobu aktivace rušičky na displeji nesvíti error takže v praxi by neměl být problém.
Červen 21, 200916 r Na jake strance to u tebe najdu ? Mas tam i nejake foto + dalsi info ? Jak to mas v podstate porad vypnute ?
Červen 21, 200916 r Tak o jsem potřeboval, milý pane Romariooo písemné doznání s tím půjdu na oblastní komisařství a budu povýšen do hodnosti vraníka a tebe silniční piráte koněčně chytí
Červen 21, 200916 r Romariooo pls napis nejake podrobnosti a nebo kde v tvem topicu neco blizsiho najdu. Jinak prece to nemuzes mit vyple, to pak asi nerusi ne ? Chapu kdybys jel, policajti te chcou zmerit, tobe to zapipe a policistovi se neukaze rychlost. Ty zpomalis, vypnes to a on te zmeri znovu a uz se mu rychlost ukaze ... Nebo je to jinak ?
Červen 21, 200916 r Udejte se věichni a Romčovi seberte papíry Zdarec Kuly: ani o tom neuvažuj hodláš jezdit rychle?
Červen 21, 200916 r Ani o tom neuvazuju . Clovek ani nemusi jet (moc) rychle a prijde o body. Posledni dobou meri na kazdem kroku a cim dal casteji. Nevim jestli ted maji nejake dopravne-bezpecnostni akce nebo co ... A nejhorsi je, ze nekde meri, ale nikde nevybiraji. A po par mesicich se clovek dozvi, ze jel rychle tam, tam a tam a a ma odevzdat ridicak
Červen 21, 200916 r Kully: tady to je http://forum.skodahome.cz/index.php?showto...000&st=1600 Diky :worthy , jdu na to mrknout
Červen 21, 200916 r Jj, auto mam objednane. Mam tu i topic: Kullyho Rychlá Střela Upraveno Červen 21, 200916 r od kully
Červen 21, 200916 r Z "bezpečnostních důvodu" jsem je musel zdemontovat protože byli jako pěst na oko...
Červen 21, 200916 r Tys taky necetl muj topic, co ? Prvni tyden v Sprnu jde do vyroby. SNAD Nečetl ale napravím to! Za jak dlouho takové auto maji vyrobené? Za den,dva,tři?
Červen 21, 200916 r Tak ty to budes mit rychle .. Celkem 4 stranky. Za to nez bych ja procetl cely tvuj topic ... 172 stran No vyroba moc dlouho trvat nebude. Si myslim, ze za den to musi mit smontovane
Červen 21, 200916 r Tak jsem to skoro i odhadl.Musi to být suprovej pocit mít uplně nové auto.Dnes u mě byl Jarda a ukazoval mi nového C Maxe v bílé barvě.Supr vůz
Červen 21, 200916 r Puvodne jsem chtel referencku za 550 tis. Nez jsem si pro ni jel, tak mi ji prodali. A kdyz uz se daji na osobnich autech odpocitavat DPH ... A nove je proste nove. Jistota, ze s nim nic neni, zadne stocene KM, zaruka ... Ty nemas sve auto kupovane jako nove ? V tvem topicu jsem to nikde nevidel
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.