Duben 11, 200916 r Tak dnes po telefonu mi přislíbil učast i JaKr neboli Jarda z H.K takže krásně se to naplnuje
Duben 11, 200916 r No veknu je krasne Ale jak na potvoru jsem ted furt v praci A vypada to ze tu stravim i Velikonoce
Duben 11, 200916 r No veknu je krasne Ale jak na potvoru jsem ted furt v praci A vypada to ze tu stravim i Velikonoce Tak to je na prd. Ale nějak to musíš vydržet. V úterý popovídáme v Hostivaři. Zdarec Lubo. Tak ako ??
Duben 11, 200916 r čau Rosťo... celkom v pohode, išiel so spať až ráno o siedmej, už mi slnko svietilo do okien....
Duben 11, 200916 r Tak to je na prd. Ale nějak to musíš vydržet. V úterý popovídáme v Hostivaři. Jasan, uz se tesim Upraveno Duben 11, 200916 r od P.T.
Duben 11, 200916 r Jsem zvědavej na tu tvojí Vivinu. Je to zajímavá barva. Už jsem v FL jel,sousedka jí má v TDI. Introš je moc pěknej.
Duben 11, 200916 r Čau Milane. Tak když mám čas rád pokecám se super lidičkama to nepopírám. Daleko to taky není,takže pro mě je to relyx jak sviňa.
Duben 11, 200916 r Já dám jetště bylinkovej čistící čaj a jdu si sednout na trůn, když je ta příležitost , tak ji našinec musí využít
Duben 11, 200916 r Snad to Roman nezruší, vysál jsem k vůli tomu facelift a ráno možní i projede myčkou ať neřeknete, že se o něj nestarám...
Duben 11, 200916 r Teda fakt vam ten zitrek zavidim... Ja si budu "uzivat" v Bulharsku... Ted se jen modlim, aby mi neco nevlezlo do toho uterka
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.