Romariooo Vloženo 11. Duben 2009 Sdílet Vloženo 11. Duben 2009 Tak dnes po telefonu mi přislíbil učast i JaKr neboli Jarda z H.K takže krásně se to naplnuje Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rosťa19 Vloženo 11. Duben 2009 Sdílet Vloženo 11. Duben 2009 Zdarec chlapi. Tak brigádičku a nákuoy mám za sebou, tak teď jen relax na fóru. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
P.T. Vloženo 11. Duben 2009 Sdílet Vloženo 11. Duben 2009 Ahooj Jsem se tu zas ukazal Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rosťa19 Vloženo 11. Duben 2009 Sdílet Vloženo 11. Duben 2009 Zdar P.T. Tak jak je? Ty woe už je léto ne ?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
P.T. Vloženo 11. Duben 2009 Sdílet Vloženo 11. Duben 2009 No veknu je krasne Ale jak na potvoru jsem ted furt v praci A vypada to ze tu stravim i Velikonoce Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
P.T. Vloženo 11. Duben 2009 Sdílet Vloženo 11. Duben 2009 Jdu sehnat neco k snedku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lubinob Vloženo 11. Duben 2009 Sdílet Vloženo 11. Duben 2009 Čaute kluci... tak som sa tu nachvíľu ukázal aj ja... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rosťa19 Vloženo 11. Duben 2009 Sdílet Vloženo 11. Duben 2009 No veknu je krasne Ale jak na potvoru jsem ted furt v praci A vypada to ze tu stravim i Velikonoce Tak to je na prd. Ale nějak to musíš vydržet. V úterý popovídáme v Hostivaři. Zdarec Lubo. Tak ako ?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lubinob Vloženo 11. Duben 2009 Sdílet Vloženo 11. Duben 2009 čau Rosťo... celkom v pohode, išiel so spať až ráno o siedmej, už mi slnko svietilo do okien.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
P.T. Vloženo 11. Duben 2009 Sdílet Vloženo 11. Duben 2009 (editace) Tak to je na prd. Ale nějak to musíš vydržet. V úterý popovídáme v Hostivaři. Jasan, uz se tesim Editováno: 11. Duben 2009, autor: P.T. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rosťa19 Vloženo 11. Duben 2009 Sdílet Vloženo 11. Duben 2009 Jsem zvědavej na tu tvojí Vivinu. Je to zajímavá barva. Už jsem v FL jel,sousedka jí má v TDI. Introš je moc pěknej. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Miles Vloženo 11. Duben 2009 Sdílet Vloženo 11. Duben 2009 Ahojte, Rosťo ty taky vymeteš každý setkání co teď je Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rosťa19 Vloženo 11. Duben 2009 Sdílet Vloženo 11. Duben 2009 Čau Milane. Tak když mám čas rád pokecám se super lidičkama to nepopírám. Daleko to taky není,takže pro mě je to relyx jak sviňa. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Miles Vloženo 11. Duben 2009 Sdílet Vloženo 11. Duben 2009 Dnes jsem celej den roztahoval žaludek, na ten zejtřek Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rosťa19 Vloženo 11. Duben 2009 Sdílet Vloženo 11. Duben 2009 Já zejtra ani nesnídám a narvu se šašlikem... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Miles Vloženo 11. Duben 2009 Sdílet Vloženo 11. Duben 2009 Já dám jetště bylinkovej čistící čaj a jdu si sednout na trůn, když je ta příležitost , tak ji našinec musí využít Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Miles Vloženo 11. Duben 2009 Sdílet Vloženo 11. Duben 2009 Snad to Roman nezruší, vysál jsem k vůli tomu facelift a ráno možní i projede myčkou ať neřeknete, že se o něj nestarám... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rosťa19 Vloženo 11. Duben 2009 Sdílet Vloženo 11. Duben 2009 No jestli to zruší tak ho vlastnoručně zabiju. A to tam dojedu třeba na kole. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Miles Vloženo 11. Duben 2009 Sdílet Vloženo 11. Duben 2009 Beru beranidlo kdyby se zabarikádoval doma... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rosťa19 Vloženo 11. Duben 2009 Sdílet Vloženo 11. Duben 2009 Tak jo. Vem to velký, mají velký vrata. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Miles Vloženo 11. Duben 2009 Sdílet Vloženo 11. Duben 2009 OK, jdu žehlit, vypínám na hoďku,snad je toho jako prase Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rosťa19 Vloženo 11. Duben 2009 Sdílet Vloženo 11. Duben 2009 (editace) Tak to mě Milane nikdy nebavilo. Editováno: 11. Duben 2009, autor: Rosťa19 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
P.T. Vloženo 11. Duben 2009 Sdílet Vloženo 11. Duben 2009 Teda fakt vam ten zitrek zavidim... Ja si budu "uzivat" v Bulharsku... Ted se jen modlim, aby mi neco nevlezlo do toho uterka Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rosťa19 Vloženo 11. Duben 2009 Sdílet Vloženo 11. Duben 2009 Jedeš na otočku P.T. ?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
P.T. Vloženo 11. Duben 2009 Sdílet Vloženo 11. Duben 2009 Myslis to utery? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.