vorlajz Vloženo 29. Březen 2009 Autor Sdílet Vloženo 29. Březen 2009 nevím jak moc ti to pomůže... ?! ... jinak já mám právě takový ty šedý "metalický" krytky ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vorlajz Vloženo 29. Březen 2009 Autor Sdílet Vloženo 29. Březen 2009 jo Karlosi, to jsou ony... já je mám v 17" Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vorlajz Vloženo 29. Březen 2009 Autor Sdílet Vloženo 29. Březen 2009 (editace) tady k nahlédnutí... jsem to narafičil před zimák... no nějakou vypovídající hodnotu to snad má http://forum.skodahome.cz/index.php?act=At...t&id=129812 Editováno: 29. Březen 2009, autor: vorlajz Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SKAJA Vloženo 29. Březen 2009 Sdílet Vloženo 29. Březen 2009 Kromě barev se ty krytky ještě liší velikostí (délkou). Jedny jsou krátký (jakoby origo z fabriky) a ty vypadaj pěkně, zatímco ty dlouhý (většinou) trčí směrem ven z disku a nevypadá to tak elegantně Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vorlajz Vloženo 29. Březen 2009 Autor Sdílet Vloženo 29. Březen 2009 no tak o té délce jsem nevěděl... ale ještě upozorňuju na jednu věc, že je dobré si koupit 4 krytky na bezpečnostní šrouby! ty jsou krapet jiný! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
XXX TOMCAT XXX Vloženo 29. Březen 2009 Sdílet Vloženo 29. Březen 2009 (editace) KE 6:2 ZV po druhej tretine. HC trosku polavili ale aj tak. Editováno: 29. Březen 2009, autor: XXX TOMCAT XXX Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
karlos3 Vloženo 29. Březen 2009 Sdílet Vloženo 29. Březen 2009 (editace) Brácha v 18".. ..jsem zvědavej až je tam nandá,jak se bude tvářit na pohodlí a komfort,ale podle té simulační foto co si udělal někde na netu to vzhledově vypadá ....brácha je stejnej jako Luke288...nic pro něj neni dost velké...ten by i na Twingo nejradši narval tak 20" .....Já když mu tehdy řekl že na té A6 budu mít 19" a že mám obavy aby to nebylo moc tvrdý,tak mi řekl že na tak velký auto to neni moc velký kolo.. Editováno: 29. Březen 2009, autor: karlos3 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Michal K. Vloženo 29. Březen 2009 Sdílet Vloženo 29. Březen 2009 Jj kluci to vim, diky za rady, ale ja si urcite koupim bezpecnostni srouby jine firmy. Ty od skody jsou na prd. Vorliku, mi posli fotku tvoji z boku a nejakou fotku auta z boku, co ma ty stejne Ronaly a ja ti udelam fotomontaz, jestli chces. Hm? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wrccko Vloženo 29. Březen 2009 Sdílet Vloženo 29. Březen 2009 tomcat, ešte by to mohli zvolenčania trochu zdramatizovat nie Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Michal K. Vloženo 29. Březen 2009 Sdílet Vloženo 29. Březen 2009 Jeee Vorlíku...jestli jsou to tyhle z foto,tak ty ted pořídil brácha,zrovna v týdnu když je koupil,tak mi poslal tuhle foto emailem..koupil je za krásný prachy od kolegy z práce.. Na tehle fotce to jsou snad 20"ky ne? To uz nema zadnou gumu skoro Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vorlajz Vloženo 29. Březen 2009 Autor Sdílet Vloženo 29. Březen 2009 dobře Michálku... jdu pohledat nějakou pěknou fotku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
karlos3 Vloženo 29. Březen 2009 Sdílet Vloženo 29. Březen 2009 Na tehle fotce to jsou snad 20"ky ne? To uz nema zadnou gumu skoro Nn,jsou to 18" Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vorlajz Vloženo 29. Březen 2009 Autor Sdílet Vloženo 29. Březen 2009 bude to stačit??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Michal K. Vloženo 29. Březen 2009 Sdílet Vloženo 29. Březen 2009 Coze?? to vypada jako fotomontaz a nekdo neodhadl rozmer kola... fakt neverim, ze to jsou kola 225/40 cili 18" Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Michal K. Vloženo 29. Březen 2009 Sdílet Vloženo 29. Březen 2009 bude to stačit??? Zkusim neco vykouzlit Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vorlajz Vloženo 29. Březen 2009 Autor Sdílet Vloženo 29. Březen 2009 taky jsem přemejšlel o větších kolech... ale chtěl jsem použít ty 17" gumy a taky kdybych dával 18", taky bych musel dát gumu s profilem 40 a zase by se mi autíčko malinko snížilo... a to já nechtěl! no každopádně doufám, že to bude nakonec na autě vypadat dobře... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Michal K. Vloženo 29. Březen 2009 Sdílet Vloženo 29. Březen 2009 Zkusim s tim neco udelat, ale lepsi by bylo, kdyby byla nejaka fotka auta s tema kolama. Ptz trosku ,,prosvita" ten zimni disk Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vorlajz Vloženo 29. Březen 2009 Autor Sdílet Vloženo 29. Březen 2009 jj... ale takovou fotku nemám... navíc já mám větší kola než normální okta... tak by to zase nebylo vypovídající... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Michal K. Vloženo 29. Březen 2009 Sdílet Vloženo 29. Březen 2009 Tak co rikas? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vorlajz Vloženo 29. Březen 2009 Autor Sdílet Vloženo 29. Březen 2009 no čím dál tím víc jsem zvědav, jak to bude vypadat ve skutečnosti... díky za montáž!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Michal K. Vloženo 29. Březen 2009 Sdílet Vloženo 29. Březen 2009 jj... ale takovou fotku nemám... navíc já mám větší kola než normální okta... tak by to zase nebylo vypovídající... To je jedno vis, jedna se jen o ten disk. Aby to bylo z realne fotky, aby za nim byly brzdy a realne stiny. Fotka kola z katalogu je streba uplne naprd. Nemuselo to byt ani z jine octy, proste jen na nejakem aute. Ale myslim, ze jsem si s tim pohral slusne Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vorlajz Vloženo 29. Březen 2009 Autor Sdílet Vloženo 29. Březen 2009 jo Míšo, mylsím, že je to super! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Michal K. Vloženo 29. Březen 2009 Sdílet Vloženo 29. Březen 2009 Divej co jsem nasel vorliku, docela pekny ne? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 29. Březen 2009 Sdílet Vloženo 29. Březen 2009 Ahoj kuci.Tak dnes bude video...těšíte se??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vorlajz Vloženo 29. Březen 2009 Autor Sdílet Vloženo 29. Březen 2009 čéče Míšo, tyhle kola jsou na mě už moc velký... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.