Publikováno Březen 25, 200916 r Zdar,chcem dat na fabiu 1,4 MPI 50 kw, ALU kola o velikosti 8 x 17 a pneu 205/40 R /17. a maju vahu asi 23kg, je to moc? dekuji za odpoved
Březen 25, 200916 r moc vzhladom na co? ked ti z toho vzadu budu kukat bubny? alebo ci sa to vobec rozbehne? alebo si ti to odpali po meste tlmice a stabik? alebo co moc?
Březen 25, 200916 r Autor moc vzhladom na co? ked ti z toho vzadu budu kukat bubny? alebo ci sa to vobec rozbehne? alebo si ti to odpali po meste tlmice a stabik?alebo co moc? No myslim ci sa to niejak odzrkadly na naprave alebo spotrebe,alebo na com sa to moze negativne prejavit.No samozrejme bude na aute sportovni podvozek.
Březen 25, 200916 r Autor prdni je tam a neřeš to a když už tak si nejdřiv pročti temata tady Cital som aj ostatne temy ale vnich sa bavilyiba o vahe ale nikto neudal komkretnu vahu.
Březen 25, 200916 r moje nový 7x17" s novejma pneu 215/35R17 važí cca 18,5kg. Vážil jsem je než jsem je dal na auto.
Březen 25, 200916 r Autor moje nový 7x17" s novejma pneu 215/35R17 važí cca 18,5kg. Vážil jsem je než jsem je dal na auto. A aky obsah auta mas.
Březen 25, 200916 r se 17" zatím najeto cca 500km ale v pohodě, spotřeba se možná trochu pohla nahoru, ale minimálně(o 0,1-0,2l/100km)....za pár měsícu bude dojmu více.
Březen 25, 200916 r Autor se 17" zatím najeto cca 500km ale v pohodě, spotřeba se možná trochu pohla nahoru, ale minimálně(o 0,1-0,2l/100km)....za pár měsícu bude dojmu více. Ale ta spotreba je dosledok sirky kola ne vahy.Ak sanemylim ;) Ta potom ked budes mat za sebou viac km tak napys ake mas dojmy.
Březen 25, 200916 r Řekl bych, že čím těžší kolo, tím větší síly na něj budou působit, což se může negativně projevit na jízdních vlastnostech a opotřebení dílů zavěšení. Paradoxně by se tak mohly jízdní vlastnosti i zhoršit oproti menším a lehčím kolům? Nevím, osobní zkušenost nemám, ale říká se to.
Březen 25, 200916 r No, o tom to téma přece je, ne? Podle mě, když budeš mít při stejným rozměru kolo těžší o 4,5 kg, tak se to někde projevit musí, ale asi ne "pozitivně". Celkem si tak na auto přidáš dalších 18 kg neodpružený váhy. A na to nepotřebuju osobní zkušenost, abych tohle věděl.
Duben 4, 200916 r Autor No, o tom to téma přece je, ne? Podle mě, když budeš mít při stejným rozměru kolo těžší o 4,5 kg, tak se to někde projevit musí, ale asi ne "pozitivně". Celkem si tak na auto přidáš dalších 18 kg neodpružený váhy. A na to nepotřebuju osobní zkušenost, abych tohle věděl. No ale ja tam davam 17 kola a samozrejme to bude na sportovnim podvozku.Tak ma niekto komkretne skusenosti a takyma kolama.Diki moz za skusenosti a radi.
Duben 4, 200916 r jak sem psal vejš, pročti si tema o kolech a podvozkách a to ti snad stačí, nebo potřebuješ aby to napsalo 1000 lidí sem znova??
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.