Přejít na obsah
View in the app

A better way to browse. Learn more.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Doporučené odpovědi

• Autor

noo dobre vycistim aj tu klapku....a uvidim co to spravy....

• 3 týdny později...

Tak tenhle problem s otackama mám taky.Jeste k tomu mam ladený vyfuk tak se sem tam lidi koukaj jako bych to delal schvalne a pak vypadam za blbce.Je to strasne.Ted aspon vim scim mam zajet do servisu:).Mimochodem zacalo mi to delat zrhuba kolem 70tis km od te doby to porad skace tak me napada jestli by to taky nemohlo byt tim palivovym filtrem o kterem tady byla rec.

mne moja fabča 1.4 mpi r.2000 robí tiež niečo podobné..na volnobeh mi kolíšu otáčky..moj technik mi pvedal, že to tieto motory zvyknú robiť..ale chystám sa tiež na diagnostiku motora..

• 1 měsíc později...
Palivovy filtr se nemeni u benzinaku (konkretne 1,4MPi) po 60 000km, at to das do jakehokoli autorizovaneho servisu na 60t serv. prohlidku nevymeni ti ho (pouze pokud by si je vyslovne pozadal)...O tom co se doporucuje a jak vypadaji nase paliva by se dalo polemizovat...

prominte ze se do toho micham ale palivovi filtr by se mel menit tak stejne jako vzduchovej olejovej spolu olejem!! lidi je to filtr!!!

• 1 rok později...

Cau,chci se s Vami jen podelit o muj vyreseny problem s onym skubanim po zahrati......skubalo to na benzin i na LPG,tim padem jsem vyloucil pal. filter......

VAG mi psal chudou smes a zatizeni na 1. valci-neverohodna hodnota.....

Sice se mi do toho moc nechtelo,ale sel sem hledat netesnost v sani,a zjistil ze nejaky blb jen neutahl saci potrubi na tom spodnim spatne pristupnem miste.....timpadem to podfukovalo po zahrati.....vymeneno tesneni za 40kc utazeno,smazany chyby VAGem a uz to lita !!! lol

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Podobný obsah

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.