Přejít na obsah

PC problem+ problem zhavenie


sanator

Doporučené příspěvky

Zdravi mam dva problemy tak pekne po poriadku prvy problem:Palubny pocitac,ked si dam ci okamzitu,ci priemernu spotrebu ukazuje nezmysly.Napr.pri normalnej jazde so skutocnou spotrebou (vypocitanou podla km a natankovaneho paliva) cca. 5,6 l mi ukazuje spotrebu 10-11l a ked dam okamzitu spotrebu,tak mi tam blikaju aj take cisla ako 22 - 36 litrov.

Druhy problem je ten,ze mam problem so zhavenim. Napr.niekedy mi nepreblikne kotrolka zhavenia a nexce sa mu ani po viacerych krat otocenia klucikom a tym padom nemozem nastartovat. Zo zaciatku sa to vyskytovalo sporadicky, napr.ked som mal v mraze studeny motor a presiel som 1-2 km. a vypol som ho ale to len obcas.Teraz je to uz celkom casto,aj ked je motor v pracovnej teplote.Prisiel som vsak na to,ze ked dakedy buchnem do volanta(z nervov ;) ),tak zhavenie zasa naskoci a da sa nastartovat.

V com mozu spocivat tieto problemy????

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

:help: nutne potrebujem vymenit po pripade neak skontrolovat to rele 109 dnes som stravil na parkovisku u Tesca 40min kim sa rele chytilo :aggressive: Ci sa niekto nenajde kde je!!! V mudrej knizke Jak na to som to tam kde sa nachadza nemohol najst jedine rele pal cerpadla a to by malo bit pod palubovkou u spolujazdca
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...