Přejít na obsah

Postel, která se vám líbí nejvíc?


TomasB

Doporučené příspěvky

Zabiják: :smich:lol pobavil jsi nás. Ale víš jakou to má výhodu? Jistojistě se k tomu dá snadno přivázat lol;)

To je asi tak co se mi na tom líbí :prc: Jinak je mi to celkem u ... co si vybere. Jinak zatím to komentovala, že jste se docela i trefili do pěkných kousků.

Editováno: , autor: TomasB
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

no tak to je docela nepříjemná informace. Jestli to je pravda, tak to bych do toho nešel. A není to jen tím, že do hotelu vám nabízeli něco "alá ASKO"? Nějaký takový shit z Aska a podobných domů nechcu, všechno nechávám dělat zakázkově. Tak jestli neměli namysli sice kované, ale z nějakého takového pochybného zdroje.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

http://www.kook.cz/loznice/kovane-postele-...ky-180x200.html

Líbí se mi Průvlaky, jsou jediné moderního vzhledu. Tydle ostatní pseudorenesance jsou fajn, ale musí k nim být nábytek stylový, doplňky bohaté, lustr, pořádné dřevěné okna s pozlacenýma kličkama, musí se to všechno lesknout a honosit se vzhledem. Jinak to nemá cenu. Kamarád to má doma v paneláku a vypadá to fakt stupidně těma stěnama. Trochu jako v mučírně(asi účel, hehe). Já beru dřevo, měl jsem dříve tuhle http://www.jelinek.eu/userfiles/fotoprodukt/eva_big.jpg s přítulkou, teď mám taky něco podobného, akorát bez toho spodního čela(dá se do té postele lézt i odspodu).

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Romane, dyť píšu, že Asko, Ikea a podobné sračky doma nechci. Prostě jedině dělaný na zakázku. Všechno nám dělá truhlář, kterej to dělá poctivě a udělá cokoliv a navíc, pokud se cokoliv stane i vlivem užívání, tak to "zdarma" uvede do původního stavu. Prostě v ceně mám i tento servis. Zase ale co si za to řekne, to prostě dostane a vůbec nezkoumám, jestli to je nebo není výhodné. Pro mně to prostě je výhodné.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Ty postele jsou zajimave, ale jak uz tu bylo receno, musi to ladit s okolim. Kazdopadne se fantazii meze nekladou a nektere kousky jsou fajn.

Co se tyce IKEI, tak je zajimave, ze je to nejvetsi vyrobce nabytku ve svete (mimochodem majitel predminuly rok, druhy nejbohatsi muz sveta, hned po Billovy) a z referenci od lidi co znam, si to vetsina pochvaluje. Samozrejme, ze rucni prace na zakazku je (vetsinou) lepsi volba, ale zaplati se, ovsem do nekterych veci se vyplati investovat ... duvod proc to pisu, ze je dost lidi je neobjetivni a treba po jedne spatne zkusenosti (a to nemusi byt zpusobeno vyrobkem ci vyrobcem) dela jasne zavery a to nejen v pripade IKEI.

Editováno: , autor: Zdenal C.
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...