Přejít na obsah
View in the app

A better way to browse. Learn more.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Doporučené odpovědi

Publikováno

Zdravim,mam dotaz mam fabii r.v.01 1,4mpi,bez vybavy,koupil jsem si komfortku,sadu zamku s klicema,ze jsem si chtel udelat aspon zamykani na do,ale nemuzu najit komfortku v aute.Je to mozne?

• Autor
Zdravim,mam dotaz mam fabii r.v.01 1,4mpi,bez vybavy,koupil jsem si komfortku,sadu zamku s klicema,ze jsem si chtel udelat aspon zamykani na do,ale nemuzu najit komfortku v aute.Je to mozne?

je mozne aby auto bylo bez komfortni jednotky?

Tak pokud máš klasika bez výbavy tak tam komfortku nenajdeš. :(

• Autor
Tak pokud máš klasika bez výbavy tak tam komfortku nenajdeš. :(

tak to je super :aggressive:

dik moc za info

Máš aspoň origo centrál?

• Autor
Máš aspoň origo centrál?

origo nemam,je tam dodelany

tak nemáš na 100% komfortku

• Autor
tak nemáš na 100% komfortku

Dik,skoda ze jsem se nepodival driv nez jsem to nakoupil a rozdelal.

Aspon vim pro priste ..................................................

• Autor

DIKY vsem,dal jsem to zpatky,hold budu zase zamykat klicem ...............................

prosim smazat

• 3 měsíce později...

Dobrej

jeden dotaz k FI classic combi rv00 - mr 01, mám immo 2.5 nebo 3 generace? Komfortku jsem taky nenašel. Mám jen orig. centrál jinak bez výbavy, hledal jsem dobře nad plynovým pedálem? Fábku mám půl roku a dříve 120 tak je to pro mě skok do neznáma.

Moje potřeba zní- mám jen jeden klíč s immo čipem a druhý bez s možností dodání čipu do klíče, problém je že nevím jaký.

Děkuji za radu

Fabie měla komfort 3 generace a pokuď jsi hledal nad plynovým pedálem a nenašel komfortku, tak nemáš origál CZ z výroby, ale dodělávku.

Jde otevřít auto zevnitř, když zamkneš klíčem? U origo CZ nejde otevřít kličkou zevnitř, má totíž takzvaný SafeSystém.

Díky za radu

zamknul jsem auto s otevřeným okénkem a otevřít nešlo červ. diodka blikala, ale nešlo otevřít. Na zadnich dveřích vyjel kolík ale po uvolnění zase zajel. Prostě nelze otevřít.

V kufru mám elektroins. origo do svazku + škoda konektor (stejný jako na zad.světlech) a ovládání mikrospínačem v madle nad rz.

Je možné dodat origo cz central, jako dodělávku bez komfort jednotky?

Jak poznám zámek dveří origo a neorigo?

Takto se chová origoš CZ a asi se dá dodělat, ale tím pádem musí být nad pedálem plynu komfortka.

• 3 týdny později...

Dík za info, tak jsem ji konečně našel. Byl to "porod", vše je tak krásně přístupné, zlatá stodváca stačilo kladivo, ....

...

Prosím ještě o radu kam se nahrává kód immo, resp. má s tím komfo něco spol.. Chtěl bych ji vyměnit z A na E a dodělat el. okna.

Nechci to hlavně "podělat".

S IMMEM TO NEMA NIC SPOLECNIHO STACI PRIZPUSOBIT KLICE A MAS HOTOVO.S EL OKNAMA JE TO TADY DOST HLAVNE JE TREBA POTOM ROZMYSLET JESTLI CHCES DALKOU ZAVIRAT I OKNA KVULI ZAPOJENI RID.JEDNOTEK A VYBERU MOTURKU NA STAHOVANI OKEN.

Upraveno od Volvak

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.