Přejít na obsah

Fitcentrum a vše okolo něj


Romariooo

Doporučené příspěvky

Jelikoz potrebuji sundat nejake to kilo nebo aspon zpevnit celou postavu, tak jsem se cca po 4letech zase donutil chodit do posilovny (konecne jsem sehnal poradneho partaka, ktery to s posilovnou mysli vazne). Pred 2 roky jsem skoncil s fotbalem - po plastice kolena uz to proste neslo. Od te doby jsem nesportoval, coz se negativne projevilo na kilogramech (187cm, 95kg :kuk:). Pro zacatek jsem nakoupil nejake "spalovace" a doufam ze s cinkami vydrzim co nejdele... :kol-14: Jeste by jsem potreboval poradit s jidelnicekem...

i23371v.jpg

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

no tak dneska jsme byli u známejch a ti maj na zahradě velkou trampolínu. Atrakce pro široké okolí sousedů a permanentně vytížená :) Nevěřil bych, jak chvilka na trampolíně dokáže zdeptat fyzicky. Takže dneska jsem cvičil :palec2:

A za odměnu jsem udělal(bylo stejně v plánu) přes kilo tataráku, kterej jsme teda celej nesežrali, to jsme nějak se ženou a kámoškou nedali, takže jsme zdlábli jen půlku a jsme full. Holky si to moc pochvalovaly, že jsem udělal moc dobrej. No a k tomu nějaká zeleninka, cibulka na jemné plátečky, česnek na jemno, okurčičky a na zapití jsem přitáhnul Cinzano prosseco(demi sekt). A je nám fajn :palec2:

Tady pro inspiraci :p Masíčko bylo prvotřídní, tak šlo na kašičku jako po másle.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

koukám že to tady skomírá, tak to trošku oživím :p takže chlapácí, dneska po 5ti dnech (z toho 3 dny téměř bez spánku :kuk: ) opět návštěva posilovny a musím napsat, že to tělo už potřebovalo - teď mě zase všeco příjemně "bolí" a je mi parádně :palec2: PS: dostal jsem ústní důtku odd Romana, tak jsem sem něco napsat musel :smich:

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Roman: uvidíš jak ti bude supr a i svědomí se uleví....3 x týdně je optimum, když mi nepadaj šichty, tak mi to vychází :palec2:

Milan: máš recht, samej chlast a žrádlo - morálka šla do kytek, ani nevíš jak jsem včera nadával, když jsem si v 8sm večer dával vepřový koleno :smich: Cvičíme pro radost a néé že pro cvičení žijem...malinko radosti (pivo a obžérství :D ) někdy jen prospěje :palec2: PS: dvě piva to je nejlepší ionťák ;)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Sejvi: nesmíš na to tak zhurta, ono to chvilku trvá než si to spohodlnělí tělo zvykne :) stačí 14 dní bez treninku a pak když tomu člověk dá zabrat, je rád že chodí a na 3-4 dny od posilovny vyřízenej....ale je pěkný že se držíš a chodíš :palec2:

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

to je fakt. já letos začal trošku jinak, protože jsem zjistil, že chodit se zavírat 3x , 4x tejdně do posilky mě moc nebaví (hlavně v tomhle počasí), takže víkendy trávim na kole- MTB (min 100km), v tejdnu jdu alespon 2x běhat na alespon 30minut a snažim se 2x jít nazvedat nějaký to železo, ale už ne tak zhurta jako dřív. sice člověk nenabere žádnou svalovou hmotu, během měsíce mi slezly 4kg- sice tuku, ale i tak mě to štve, ale jsem při tomhle stylu spokojenej.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

nesmíš na to tak zhurta, ono to chvilku trvá než si to spohodlnělí tělo zvykne :)

Zhurta moc nejedu, zacatky kazdeho sportu hold vice boli. ;) Vcera jsem daval na bench zatim 50kg a ve treti serii se mi rucicky uz pekne klepaly...

Pochlubte se kolik zvedate na BENCH...? :kol-14:

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...