Kubiik Vloženo 21. Červen 2009 Sdílet Vloženo 21. Červen 2009 rosta: palec2: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 21. Červen 2009 Sdílet Vloženo 21. Červen 2009 Rosto: některé moje fotečky zkopiruju k sobě do vlákna.Každopádně bych to chtěl ještě na jedno CD prosím prosím i od Skáji i Luga. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kubiik Vloženo 21. Červen 2009 Sdílet Vloženo 21. Červen 2009 moje auti nejde kvuli technikovy o pul metru kratsi fabce videt na ty fotce z klajdovky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
technikus Vloženo 21. Červen 2009 Sdílet Vloženo 21. Červen 2009 moje auti nejde kvuli technikovy o pul metru kratsi fabce videt na ty fotce z klajdovky co fabce, ale kvůli tomu zkur*enýmu sloupu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 21. Červen 2009 Sdílet Vloženo 21. Červen 2009 A kde jsou všichni? Zase jsou na zámečku? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SKAJA Vloženo 22. Červen 2009 Sdílet Vloženo 22. Červen 2009 Rosto: některé moje fotečky zkopiruju k sobě do vlákna.Každopádně bych to chtěl ještě na jedno CD prosím prosím i od Skáji i Luga. To se na CD v životě nevejde...je to tučnej materiálek Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SKAJA Vloženo 22. Červen 2009 Sdílet Vloženo 22. Červen 2009 A kde jsou všichni? Zase jsou na zámečku? Jasný, stále jsme na Zámečku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hrábě Fernétti Vloženo 22. Červen 2009 Sdílet Vloženo 22. Červen 2009 To se na CD v životě nevejde...je to tučnej materiálek Já Vám přidám ještě moje a strčte to na DVD !?! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
krozo Vloženo 22. Červen 2009 Sdílet Vloženo 22. Červen 2009 strč si to sám kam chceš ...ale vypálit by se to mohlo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hrábě Fernétti Vloženo 22. Červen 2009 Sdílet Vloženo 22. Červen 2009 strč si to sám kam chceš ... A nejlíp Jarovi, že Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
krozo Vloženo 22. Červen 2009 Sdílet Vloženo 22. Červen 2009 A nejlíp Jarovi, že jasný, strč mu to někam a on už si poradí Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hrábě Fernétti Vloženo 22. Červen 2009 Sdílet Vloženo 22. Červen 2009 Kolik vás tam zůstalo od soboty notoři ?!? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SKAJA Vloženo 22. Červen 2009 Sdílet Vloženo 22. Červen 2009 Krozo...to je kalič největšího kalibru Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hrábě Fernétti Vloženo 22. Červen 2009 Sdílet Vloženo 22. Červen 2009 (editace) Tak to jste tam až do soboty, že ?!? A to už ale není kalič ale závislák Editováno: 22. Červen 2009, autor: Hrábě Fernétti Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
krozo Vloženo 22. Červen 2009 Sdílet Vloženo 22. Červen 2009 nene a nejsem, musím zase od středy vytvářet hodnoty v hokně Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SKAJA Vloženo 22. Červen 2009 Sdílet Vloženo 22. Červen 2009 A to už ale není kalič ale závislák A to máš zase fuk...hlavně, že je na něj spolehnutí Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hrábě Fernétti Vloženo 22. Červen 2009 Sdílet Vloženo 22. Červen 2009 nene a nejsem, musím zase od středy vytvářet hodnoty v hokně To budou ale velice zaujímavé hodnoty Pít, spát, pít, spát, jíst, pít, spát a dom A ještě jsem zapomněl co to bude za den - tak do toho ještě Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hrábě Fernétti Vloženo 22. Červen 2009 Sdílet Vloženo 22. Červen 2009 A to máš zase fuk...hlavně, že je na něj spolehnutí No jo, Burek žádal o ruku tak musí sekat latinu aspoň chvílu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.