Romariooo Vloženo 10. Duben 2009 Sdílet Vloženo 10. Duben 2009 Jsem na to zvědavej Skájo A bude se i zpívat jo??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
burek Vloženo 10. Duben 2009 Sdílet Vloženo 10. Duben 2009 jirko mas recht romco ja beru priitelku,ta je MOJE!!!a mozna jeji kamaradku takova normal obyc Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SKAJA Vloženo 10. Duben 2009 Sdílet Vloženo 10. Duben 2009 Jj, zpívat se bude Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 10. Duben 2009 Sdílet Vloženo 10. Duben 2009 Lukyne: já nejsem náročnej!!!! Mě stači aby měla pevny prsa,dlouhy vlasy a byla tak nějak celá sexy Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
burek Vloženo 10. Duben 2009 Sdílet Vloženo 10. Duben 2009 tam se bude kecat a chlastat a nee soulozit na zachodkaach...neeee ze te tam nacapaaammmm :smich: :smich: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 10. Duben 2009 Sdílet Vloženo 10. Duben 2009 Luky: já jsem na chlapečky!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
burek Vloženo 10. Duben 2009 Sdílet Vloženo 10. Duben 2009 to joo teda ty keckooooo :smich: :smich: :smich: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 10. Duben 2009 Sdílet Vloženo 10. Duben 2009 Luky: a Ty tam přijedeš a pak pojedeš domu? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hrábě Fernétti Vloženo 10. Duben 2009 Sdílet Vloženo 10. Duben 2009 Připravuji se SKAJOU letní srázek v Pozořicích na zámečku.... Konečně něco a někde odkud bych i došel dom ty 4.Km Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 10. Duben 2009 Sdílet Vloženo 10. Duben 2009 HF: to se máš...já to mám domu cca 170km... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hrábě Fernétti Vloženo 10. Duben 2009 Sdílet Vloženo 10. Duben 2009 To není ještě až tak hrozný . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 10. Duben 2009 Sdílet Vloženo 10. Duben 2009 Neni a proto tam přijedu klukum srovnat morálku...hlavně Dádovi...toho chceme oženit Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hrábě Fernétti Vloženo 10. Duben 2009 Sdílet Vloženo 10. Duben 2009 To pak bude nasr... dvanáctek když bude dáda pod pantoflem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 10. Duben 2009 Sdílet Vloženo 10. Duben 2009 Dáda je pedofil? O my god... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hrábě Fernétti Vloženo 10. Duben 2009 Sdílet Vloženo 10. Duben 2009 Vlastně to abych upozornil neteř který je 13. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dadacek Vloženo 11. Duben 2009 Sdílet Vloženo 11. Duben 2009 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dadacek Vloženo 11. Duben 2009 Sdílet Vloženo 11. Duben 2009 Dáda je pedofil? O my god... Ne jenom asi tak 100% Brna je proti mě.. odstartoval to jeden nejmenovaný člen.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dadacek Vloženo 11. Duben 2009 Sdílet Vloženo 11. Duben 2009 Neni a proto tam přijedu klukum srovnat morálku...hlavně Dádovi...toho chceme oženit No to je bomba.. a kdo je ta "štastná" ? Už jsem si zvykl, že v tomhle státě to je: O nás, bez nás.. To pak bude nasr... dvanáctek když bude dáda pod pantoflem já pod pantoflem.. neblbni.. ? to by musel být fakt ONA.. A zcela mimo téma až bude něco konkrétnějšího, Dáda určo nepřijede sám.. I když deska, vlastně včera to nějakej "Dali" moc nedal.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 11. Duben 2009 Sdílet Vloženo 11. Duben 2009 Dádo: takže s tou svatbou souhlasíš??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ol@f Vloženo 11. Duben 2009 Sdílet Vloženo 11. Duben 2009 (editace) Mě stači aby měla pevny prsa,dlouhy vlasy a byla tak nějak celá sexy Kuwa ja nikam nejedu nahodou se neoholim a Romca me bude zvat na panaky, chlapce me jen tak neozeres vem si aspon desitku lol Editováno: 11. Duben 2009, autor: Ol@f Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 11. Duben 2009 Sdílet Vloženo 11. Duben 2009 Já jsem neškodnej Olafe...vždyt mě znáš! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dadacek Vloženo 11. Duben 2009 Sdílet Vloženo 11. Duben 2009 Dádo: takže s tou svatbou souhlasíš??? Tak bych to v manželství musel přetrpět 12měsíců no.. a nebo ona spíš :smich: Akorát mi fakt není jasný, koho si budu brát nevíte náhodou něco o tom, že v tom zákoně je a mimo jiné to i oba prohlašujem, že se známe, víme o svých zdravotních stavech, majetkových poměrech atd .. ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hrábě Fernétti Vloženo 11. Duben 2009 Sdílet Vloženo 11. Duben 2009 To by mě zajímalo na koho z Vás to jaro leze nejvíc Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dadacek Vloženo 11. Duben 2009 Sdílet Vloženo 11. Duben 2009 Na mě určo ne jsem vůči tomu imunní, akorát tak mě to dokáže nasrat.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hrábě Fernétti Vloženo 11. Duben 2009 Sdílet Vloženo 11. Duben 2009 To já uvidím příští týden jak moc jsem imunní Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.