Lala07 Vloženo 13. Duben 2009 Sdílet Vloženo 13. Duben 2009 Zdar, potřebuji demontovat masku chladiče se znakem škoda z přeního víka. Masku drží několik pružných plastových čepů. Jak na to abych je nepoškodil a maska šla opět namontovat? Máte někdo zkušenost ? Díky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 14. Duben 2009 Sdílet Vloženo 14. Duben 2009 Maska (chrom se znakem + černá žebra) je na několika šroubcích. Chrom od žeber se demontuje postupným vycvakáváním plastových jazýčků např. plochým šroubovákem, ale jde to blbě a výsledek není zaručen - zvláště v odlní část je chrom velmi slabý a náchylný k poškození. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lala07 Vloženo 14. Duben 2009 Autor Sdílet Vloženo 14. Duben 2009 Maska (chrom se znakem + černá žebra) je na několika šroubcích.Chrom od žeber se demontuje postupným vycvakáváním plastových jazýčků např. plochým šroubovákem, ale jde to blbě a výsledek není zaručen - zvláště v odlní část je chrom velmi slabý a náchylný k poškození. Mě jde o to demontovat celek (chrom+žebra) pokud je to na šroubcích pak je to OK....myslel jsem že je to právě na těch plast. jazýčcích... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 14. Duben 2009 Sdílet Vloženo 14. Duben 2009 No ještě se radši kouknu, měl jsem za to, že tam jsou šrouby. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lala07 Vloženo 14. Duben 2009 Autor Sdílet Vloženo 14. Duben 2009 No ještě se radši kouknu, měl jsem za to, že tam jsou šrouby. Koukat se ani nemusíš....šroub je tam jen jeden co pojišťuje celou masku ke kapotě....a je u znaku ŠKODA. Jinak jsou tam ty plastový pružný čepy....mám pocit že jak je budu chtít zmáčknou že prasknou a je to v háji....proto bych rád nějakej trik Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
j0ska Vloženo 14. Duben 2009 Sdílet Vloženo 14. Duben 2009 (editace) Zdar,potřebuji demontovat masku chladiče se znakem škoda z přeního víka. Masku drží několik pružných plastových čepů. Jak na to abych je nepoškodil a maska šla opět namontovat? Máte někdo zkušenost ? Díky. Vezmi z goly nástavec č.7 nebo tak nějak. Teď nevím přesně. Tím to jde zamáčnout. Editováno: 14. Duben 2009, autor: j0ska 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lala07 Vloženo 16. Duben 2009 Autor Sdílet Vloženo 16. Duben 2009 Vezmi z goly nástavec č.7 nebo tak nějak. Teď nevím přesně. Tím to jde zamáčnout. Díky za tip....něco takový co se nasadí a zmáčkne ten pružnej nýt jsem zvažoval....ale ten nástavec na gilu mne nenapdnul Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
j0ska Vloženo 16. Duben 2009 Sdílet Vloženo 16. Duben 2009 Když jsem měnil masku, tak jsem ho použil a jde to krásně. Možná že lepší byl nástavec 6,5. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pajko Vloženo 2. Říjen 2010 Sdílet Vloženo 2. Říjen 2010 chlapci nechcem zakladat novu temu tak sa spytam tu...chcel by somv ymenit predny znak na maske a chcem sa spytat ci je potrebne demontovat celu masku alebo sa znak da vylupnut aj bez demontaze. diky Miro Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.