ajax Vloženo 14. Duben 2009 Sdílet Vloženo 14. Duben 2009 Zdravim vsechny! Chtel bych se zeptat, jestli se nevyrabi neco jako vana do kufru, ale "obracene". Zkratka aby po vlozeni do kufru a sklopeni zadnich sedacek vznikla obrovska rovna plocha (kvuli prespani ve spacacich). Kdyby mel nekdo typ na nejaky e-shop, byl bych happy. Ja nic nenasel.. Diky vsem! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cartmanko Vloženo 14. Duben 2009 Sdílet Vloženo 14. Duben 2009 to je asi nerealne. sedacky narovno nesklopis potreboal by si tam veeelku dosku rovnu a tu by si teda v tom pripade preniesol iba so zlozenymi sedackami. neviem si predstavit ako by sa skladala tak aby sa na nej dalo spat. naviac vyska by sa ti znizila a asi by ste sa dorana udusili. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ajax Vloženo 14. Duben 2009 Autor Sdílet Vloženo 14. Duben 2009 No, zvednout to je potreba pouze o par centimetru v kufru. Nevadi sikme sedacky (ty rovnat nechci), vadi schod mezi sedackama a kufrem. Takze desku bych potreboval jen do kufru, coz podle me neni nerealne (viz vany do kufru). A v aute jsem uz spal mnohokrat (ktere nemelo schod) a nikdy jsem se neudusil. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
azriel Vloženo 14. Duben 2009 Sdílet Vloženo 14. Duben 2009 (editace) tak si to vyrob z MDF a je to.Věděl bych o jednom borci,co si to vyrobil a supr to funguje .. stačí MDF, chemopren a látka kterou si zvolíš ... když budeš princezna na hrášku,tak si tam strč ještě molitan Editováno: 21. Srpen 2010, autor: Luďa necituj předchozí příspěvky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ajax Vloženo 14. Duben 2009 Autor Sdílet Vloženo 14. Duben 2009 No, to by slo! Ale vubec nemam predstavu kde to kolem Brna nechat udelat nekde. Ja jsem na to slabej a i kdyz bych to asi zvladl, radeji cas investuju jinam.. Nemate typ? Jen me prekvapuje, ze se to nedela nejak ve vice. Ale asi to moc lidi neresi.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cartmanko Vloženo 14. Duben 2009 Sdílet Vloženo 14. Duben 2009 no sak spodok kufra sa da zvysit, to som si robil aj ja aby mi po kufri nelietali blbosti ale urobi to aj hocijaka firma co robi audio alebo stolar. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kraki Vloženo 16. Duben 2009 Sdílet Vloženo 16. Duben 2009 Zalezi ci to chces urobit na pevno alebo iba na vkladanie (ked je spacakova sezona) staci urobit jednoduchu drevenu ramovu konstrukciu, lahky material a prekrytie. Tam kde montuju audio vybavu ti budu vediet poradit. Oni vyrabaju nadstavby pre repro z podobnych materialov. A popripade vyriesit tu dutinu tak aby sa dala vyuzit ako ulozny priestor Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ajax Vloženo 16. Duben 2009 Autor Sdílet Vloženo 16. Duben 2009 Diky vsem za odpovedi a typy.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 16. Duben 2009 Sdílet Vloženo 16. Duben 2009 tohle mě taky zajímá, až budeš mít nějaký tip a popř nějaký nákresy, dej vědět Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
djvlada Vloženo 11. Květen 2009 Sdílet Vloženo 11. Květen 2009 ted sem si to delal do octavia zvysene dno kufru zvedl sem ji o 5.1cm+0.9mdf pres cele dno vyrezy v blatnikach sem neresil zbytecnost narezal sem si late udelal po obvodu kufru udelal sem i kriz do prostred aby se tam dalo kdyztak......... vite co nahoru sem prisrouboval mdf desku nalepil koberec a je to cena 0kc jelikos delam v truhlarne tak jesi mas zajem o mdf tak neni problem takovejch zbytku co vyhazujem je dost a navic mam i s skirne udelany doma tak dej vedet foto muzu hodit Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kachna80 Vloženo 21. Srpen 2010 Sdílet Vloženo 21. Srpen 2010 Zdravim vsechny! Chtel bych se zeptat, jestli se nevyrabi neco jako vana do kufru, ale "obracene". Zkratka aby po vlozeni do kufru a sklopeni zadnich sedacek vznikla obrovska rovna plocha (kvuli prespani ve spacacich). Kdyby mel nekdo typ na nejaky e-shop, byl bych happy. Ja nic nenasel.. Diky vsem! ja jsem tento maly problem vyresil nafukovaci madraci, spim v aute rad a tohle funguje jednoduse a k plne spokojenosti Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 24. Srpen 2010 Sdílet Vloženo 24. Srpen 2010 já jsem si nechal udělat druhou podlahu, jako je u Ol a mám to v rovině taky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.