ganyb Vloženo 17. Duben 2009 Sdílet Vloženo 17. Duben 2009 (editace) zdravim,poradi nekdo prosim?Dnes jsem rano ujel s Fabkou 1.4,asi 5km a najednou mi z pulky ukazatele chlad.kapaliny rucicka vylitla do cervenyho pole a rozlo se prehrati,takovy ty vlnky s teplomerem.Ani vetrak na chladici se nehnul.Nechapu co se deje,kapalinu mam dolitou a radsi jsem zastavil,nevim co by mohlo nasledovat. Editováno: 17. Duben 2009, autor: ganyb Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wittmann Vloženo 17. Duben 2009 Sdílet Vloženo 17. Duben 2009 čidlo teploty, termostat, větrák. Zkus hledat, už se to tu mnohokrát probíralo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 17. Duben 2009 Sdílet Vloženo 17. Duben 2009 zkus tady http://forum.skodahome.cz/index.php?showto...p;hl=přehřívání Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.