rozik.l Vloženo 13. Duben 2014 Sdílet Vloženo 13. Duben 2014 (editace) Delaji se i tvrdsi. Ja sem si je dal na auto a do predu uz nepotrebuju podlozky.Můžu tě prosím poprosit o číslo dílů ( pružin ) na kombíka 1.9 tdi? Editováno: 13. Duben 2014, autor: rozik.l Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
koudakbmv Vloženo 15. Červen 2014 Sdílet Vloženo 15. Červen 2014 Podložky múžu nechat udělat, jak je budete chtít vysoké. Stačí se ozvat koudakbmv@seznam.cz Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
olgojchorchoj Vloženo 2. Červenec 2014 Sdílet Vloženo 2. Červenec 2014 Dal jsem ze 4x4 OI pro spatne cesty. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
koudakbmv Vloženo 3. Červenec 2014 Sdílet Vloženo 3. Červenec 2014 Příští víkend jedu pro podložky, takže kdyby je někdo potřeboval ta dejte vědět nejpozději tak do úterka do rána aby se stačili udělat. Čím dřív tím líp. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
koudakbmv Vloženo 11. Srpen 2014 Sdílet Vloženo 11. Srpen 2014 Nějaký podložky mám teď doma, tak jestli někdo chce, ozvěte se na koudakbmv@seznam.cz Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
keram94 Vloženo 26. Srpen 2014 Sdílet Vloženo 26. Srpen 2014 Chlapi, chci se vás zeptat, možná blbej dotaz ale raději se zeptám, když nechám octavii zvýšit podložkama na přední nápravě o 20mm skutečně se to zvýší o těch 20mm? Jedná se o jedničkovou octavii Než jsem se rozhodoval o kolik to zvýšit dal jsem pod auto hever z kufru a měřil jsem si a díval kolik to tak chci. Díky všem za odpověď ;-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KaJe Vloženo 26. Srpen 2014 Sdílet Vloženo 26. Srpen 2014 Přesně tak, jak vysoká je podložka, o tolik se to zvedne. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
keram94 Vloženo 26. Srpen 2014 Sdílet Vloženo 26. Srpen 2014 tak dobrý, díky ;-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondrero Vloženo 26. Srpen 2014 Sdílet Vloženo 26. Srpen 2014 20 je málo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
keram94 Vloženo 26. Srpen 2014 Sdílet Vloženo 26. Srpen 2014 já jsem si to právě zkoušel na tom heveru jak to vypadá a přišlo mi to akorát Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondrero Vloženo 26. Srpen 2014 Sdílet Vloženo 26. Srpen 2014 Joo 20 stačí. I to dost pomůže. Já se z 20mm dostal až na 55mm předek a 65mm zadek Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
keram94 Vloženo 26. Srpen 2014 Sdílet Vloženo 26. Srpen 2014 já jsem z prahy takže to potřebuju spíš jen na ty obrubníky abych nedrhnul čumákem, kdybych nebyl z města tak bych to dal stopro víc Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondrero Vloženo 26. Srpen 2014 Sdílet Vloženo 26. Srpen 2014 Přemýšlím....... kdy jsem naposledy drhnul Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
koudakbmv Vloženo 5. Listopad 2014 Sdílet Vloženo 5. Listopad 2014 Kdyby jste ještě někdo chtěl podložky, tak se ozvěte. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomasek Vloženo 8. leden 2015 Sdílet Vloženo 8. leden 2015 (editace) Přemýšlím o těch podložkách taky, je možno i na O2 hatchback? A vzít stejné na předek i zadek nebo dozadu víc? Editováno: 8. leden 2015, autor: tomasek Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
plynař Vloženo 27. leden 2015 Sdílet Vloženo 27. leden 2015 (editace) Zdrvím všechny kdo řeší zvednutí auta, mohl by mi někdo prosím změřit předek a zadek lemu od země, já mám 66cm předek i zadek na gumách 195/65 R15, kdyby někdo měl míry před a po výměně tlumičů, pružin a nebo po instalaci podložek. Octavia kombi 2004 Tdi 96kw. děkuji Editováno: 28. leden 2015, autor: plynař Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KaJe Vloženo 27. leden 2015 Sdílet Vloženo 27. leden 2015 Tak já měl přední lem blatníku 67 cm nad zemí a zadní 66 cm (nádrž na LPG něco váží). Takže jsme dal 2 cm na předek a 3 cm na zadek a mám těch 69 cm. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
plynař Vloženo 28. leden 2015 Sdílet Vloženo 28. leden 2015 No ja chci měnit tlumiče i pružiny a nevím jestli ještě dát podložky nebo ne,tlumiče bych dal bilstein a pružiny do zadu LESJÖFORS zesílené a do předu bud taky ty same zesilene a nebo ze 4x4 do předu a nevim o kolik se mi to zvedne,tak proto bych chtěl nejake info. Zdrvím všechny kdo řeší zvednutí auta, mohl by mi někdo prosím změřit předek a zadek lemu od země, já mám 66cm předek i zadek na gumách 195/65 R15, kdyby někdo měl míry před a po výměně tlumičů, pružin a nebo po instalaci podložek. Octavia kombi 2004 Tdi 96kw. děkuji Predek auta.jpg Zadek auta.jpg Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zdeans Vloženo 14. Duben 2015 Sdílet Vloženo 14. Duben 2015 Mám dotaz, kámoš má Octavku 1.6 na LPG a má zadek dost sedlej. No a chce tam dát pružiny s kombíka 1.9 TDI, je to lepší varianta, nebo tam dát radši podložky, nebo oboje? Předek rešit nechce. Já mám osobně na své Octavii 1.9TDI combi podložky vepředu i vzadu a všechny 25mm a lemy blatníků vepředu i vzadu jsou shodně 715mm vysoko a je to dostačující. Nerad bych, abych mu tam dal něco co bude buď úplně zbytečný, nebo zas moc vysoko. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
koudakbmv Vloženo 22. Únor 2016 Sdílet Vloženo 22. Únor 2016 Další várka podložek na O1 předohrab je doma, takže kdo chce, dejte vědět aby se na Vás dostalo. Pokud vše půjde dobře, tak by časem mohly být i na O1 4x4x a O2, ale to je zatím v jednání a taky podle zájmu. Takže stačí napsat na koudakbmv@seznam.cz. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
koudakbmv Vloženo 25. Únor 2016 Sdílet Vloženo 25. Únor 2016 Takže kolega rozjíždí i podložky na O2 (zatím jen na předokolku), kdyby jste měl někdo zájem, tak napište koudakbmv@seznam.cz Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Endy23 Vloženo 21. Září 2018 Sdílet Vloženo 21. Září 2018 Ahoj , mám prosbu - chtěl bych zvednout O1 kombi 1,6 benzín 2003.Měl jsem vzadu pružiny těchto rozměrů 5908242632278 v TP zapsáno verze axi + 18mm.Jedna praskla tak budu objednávat nové .... ale chci zvednout hlavně předek,před pár lety tady olgojchorchoj psal že to řešil pružinami na špatné cesty.Nevíte někdo přasně čísla atd? Budu měnit i tlumiče.Dát dopředu pružiny na diesla ? V eshopech jsem našel jen pružiny zadek - těžký provoz ale předek ? Kontaktoval jsem i eshopy ale odpovědi typu - podvozek uměle nezvyšujeme ... pošlite VIN mě jaksi ... Prosím o zkušenosti. Díky moc. Editováno Středa v 09:23 na Endy23 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vallik Vloženo 20. Říjen 2018 Sdílet Vloženo 20. Říjen 2018 Ahoj lidi, prosím vás mám takovej dotaz ohledně délky pružin, mám Octavia I combi 4x4 a chtěl bych ji kousek zvednout, přemýšlel jsem o podložkach pod pružiny ale znamej v práci mi poradil že prej existujou tři tvrdostí nebo asi délky pružin, no a říkal že se mám podívat na nějaký nejtvrdší nebo zátěžové nebo tak něco že prej mají vinutí o jedno to oko na víc, no a tak jsem hledal a hledal a nic jsem nenašel, on to prý takhle vyřešil na Sharan, no a tak se ptám jestli třeba někdo nemá zkušenosti s tímhle, nebo jestli to někdo nezná, nebo jestli by mi třeba někdo neporadil jak nebo kde to hledat a pokud ano, jestli se to tak dá vyřešit a jestli projdu technickou atd. A rovnou napíšu že nejsem žádné závodník abych se převrátil pak v zatáčce nebo tak, jezdím max 90 po okrskach a potřebuji to do menšího (většího) terénu když jede na ryby. Omlouvám se za takový diktát a díky za odpověďi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mchorak Vloženo 26. Březen 2020 Sdílet Vloženo 26. Březen 2020 zdravím, mám technický dotaz, Octavia I 4x4 66kw facelift, mám na autě paket pro špatné cesty a chtěl jsem zvýšit auto, zjistil jsem, že na předku už je podložka 2cm a na zadku 1cm, předpoklávám, že je to ten paket, protože auto vypadá stejně vysoko jako každá jiná octávia, chtěl jsem zvýšit o 3cm a teď mi jde o to jestli to přidat k těm podložkám co už tam jsou, nebo je vyhodit a přidat dopředu 3cm a dozadu 1,5cm díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Havlas Lucaso Vloženo 6. leden 2021 Sdílet Vloženo 6. leden 2021 Ahoj, měl by tady někdo podložky na prodej pro mou 4X4 Octávii prosím :? klidně se nebojím zvíšení o trochu víc ! Díky moc a případně mě kontaktujte na telofon 777577379, nebo na můj mail. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.