Ondrero Vloženo 2. Březen 2013 Sdílet Vloženo 2. Březen 2013 Materiálu mám dostatek Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
koudakbmv Vloženo 14. Březen 2013 Sdílet Vloženo 14. Březen 2013 Kdyby ještě někdo chtěl podložky, tak pořád není problém je nechat udělat. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
medved00 Vloženo 19. Duben 2013 Sdílet Vloženo 19. Duben 2013 (editace) Tak jsem konečně taky zvednul mojí oktu.Je to bomba!!!! Kdo nad tim přemýšlí tak nemyslet udělat.Trvá to hodinu na dvoře a výsledek je skvostný. Dal jsem jí 3cm. Kamarád točí podložky jen se z něj kouří. Dělal jsem 11 aut a každej si chrochtá že se i líp jede. Je to celkově tužší ale ne tvrdý.Je možno udělat nebo má li někdo zájem podložky poslat. Toto auto před 67cm k lemu po 70cm. Editováno: 19. Duben 2013, autor: medved00 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondrero Vloženo 19. Duben 2013 Sdílet Vloženo 19. Duben 2013 Jojo taky si chrochtám Můžu si jezdit muldy nemuldy a auto se nějak výrazně nenaklání. Jen tedy mi přijde těch 30 mm v předu a 41mm vzadu málo :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
medved00 Vloženo 21. Duben 2013 Sdílet Vloženo 21. Duben 2013 A nebude se Ti špatně sjíždět zadek? 41je už na geometrii dost. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondrero Vloženo 21. Duben 2013 Sdílet Vloženo 21. Duben 2013 Neřeším Mám nájezd 2-3 tis km ročně Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
medved00 Vloženo 21. Duben 2013 Sdílet Vloženo 21. Duben 2013 Tak to je jiná. Já najedu kolem 30 tis. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
koudakbmv Vloženo 15. Červen 2013 Sdílet Vloženo 15. Červen 2013 Podložky pořád jsou, tak kdyby někdo chtěl, není problém. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mareček88 Vloženo 28. Červenec 2013 Sdílet Vloženo 28. Červenec 2013 co vsetko je potreba na paket na zle cesty octavia 1 . do predu sa dava distancna vlozka 1J0 412 311 . co sa dava na zadnu napravu ? neviem to najst Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondrero Vloženo 29. Červenec 2013 Sdílet Vloženo 29. Červenec 2013 Kup tu sadu od koudaka....to je lepší než to kupovat origo... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Topenař Vloženo 23. Listopad 2013 Sdílet Vloženo 23. Listopad 2013 ahoj mam zajem si tu svoji octu taky zvednout je tady kontakt na někoho kdo by udělal podložky pod předek i zadek dik. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KaJe Vloženo 23. Listopad 2013 Sdílet Vloženo 23. Listopad 2013 Asi o tři příspěvky výše píše koudakbmv, že podložky ještě dělá, tak mu písni a je to. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
koudakbmv Vloženo 15. leden 2014 Sdílet Vloženo 15. leden 2014 JJ, po menší pauze podložky opět jsou, stačí si říct jakou kdo chce výšku. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Šrámek Vloženo 21. leden 2014 Sdílet Vloženo 21. leden 2014 Čau mám Octavii kombi 1,9 TDI a chci si dát podložky jaký má být rozdíl výšky mezi přední a zadní podložkou aby auto bylo do ofroudu dík moc ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondrero Vloženo 22. leden 2014 Sdílet Vloženo 22. leden 2014 Já mám vepředu 30 a vzadu 40mm. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Šrámek Vloženo 23. leden 2014 Sdílet Vloženo 23. leden 2014 Jaký tam máš tlumiče origoš nebo něco lepšího ?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondrero Vloženo 23. leden 2014 Sdílet Vloženo 23. leden 2014 Origo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
veselyt Vloženo 24. leden 2014 Sdílet Vloženo 24. leden 2014 Zdravím, vím že se to na začátku tématu trochu řešilo ale ne moc- chtěl bych před létem trochu "zrepasovat" podvozek a chtěl bych ho zvýšit ale jakoby originálně :-) Je tedy možné si předokolku zvýšit pomocí originálních dílů? Jsou pro to jiná péra, a tlumiče- předek i zadek nebo co je vše jiného? Také by mě zajímalo jestli nemáte někdo kontakt na někoho kdo má kvalitní plechové kryty pod motor na jedničkovou naftu, ty od škodovky stojí tuším snad okolo 4 nebo 5tis :-) Díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
olgojchorchoj Vloženo 16. Únor 2014 Sdílet Vloženo 16. Únor 2014 JA sem si Octavku take zvysoval sam doma a jde to bez problemu temi valecky mezi misku a lozisko. Ale co jsem koupil pruziny pro spatne cesty tak to nepotrebuju sice by to jeste sneslo 1cm nebo 2cm ale nechi aby se mi zas sjizdeli pneumatiky mel sem problem ze se mi z venku sjizdeli penumatiky. JInak pruziny a tlumice najdes pro zvyseny podvozek. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondrero Vloženo 16. Únor 2014 Sdílet Vloženo 16. Únor 2014 Já mám zvednuto 40 a 30 mm a ještě by to chtělo cenťáček Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rozik.l Vloženo 23. Únor 2014 Sdílet Vloženo 23. Únor 2014 Zdravým! Potřebuji poradit zda vydrží silonové podložky vzadu na mém kombajnu, když často nakládám do kufru cca mezi 200-300 Kg a nebo tahám vozíky které taky autu zrovna neodhlehčí.. Roční nájezd cca 40 tis. km. Dále bych chtěl poprosit jaké doporučujete pružiny v kombinaci s podložkami 20-25 mm pro zvýšení podvozku aby byli co nejlépší pro mé zatěžování. Předem děkuji rozik.l Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
olgojchorchoj Vloženo 23. Únor 2014 Sdílet Vloženo 23. Únor 2014 Jasny ze vydrzi ale take zalezi jaky silon, Jsou taky nejaky krehky a mekky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rozik.l Vloženo 23. Únor 2014 Sdílet Vloženo 23. Únor 2014 A pružiny mám dát klasiku ty co tam byly, nebo se dělají i tvrdší? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
olgojchorchoj Vloženo 24. Únor 2014 Sdílet Vloženo 24. Únor 2014 Delaji se i tvrdsi. Ja sem si je dal na auto a do predu uz nepotrebuju podlozky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
koudakbmv Vloženo 12. Březen 2014 Sdílet Vloženo 12. Březen 2014 Kdyby měl ještě někdo zájem o podložky, tak se stačí ozvat na: koudakbmv@seznam.cz Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.