Červen 20, 200916 r Autor i já budu odbíhat..slavíme manželky narozky.....ale kontrolovat to tu budu....
Červen 20, 200916 r ahoj kluci,snad mi neutíkáte všichni pryč..MARKU A KIBI:fotečky hezký,kárky krásně nablejskaný kibi:jendo,marek ti měl ode mě předat pusu,udělal to?
Červen 20, 200916 r Aho čertice, už to ak vypadá, budeš tady sama . Těším se na zítra jedem čipovat auta, mělo by nás tam byt kolem 15 večer potom dám taky fota
Červen 20, 200916 r Aho čertice, už to ak vypadá, budeš tady sama . Těším se na zítra jedem čipovat auta, mělo by nás tam byt kolem 15 večer potom dám taky fota tak to se už taky těším
Červen 20, 200916 r Autor měj se Míro.....ano hudlana jsem mu chtěl dál, ale bránil se...prej až od Tebe Žanetko...
Červen 20, 200916 r dobrej dobrej ve spolek tak musim potvrdit Márovo slova - písmena....super pokec, dobrý jídlo a pití (Marku neboj že oplatky se pečou ) a i dary přišli (proč jinak bych taky na ten sraz jel ne ) zde hleďte a tiše záviďte - díky pane amatér Hele uz i kibi foti zlate plechovky pivka, bo je mu jasne ze jsou o moc hezci nez cervene nebo zelene... Tak a tise tu barvu muzete zavidet, jak pise kibi. jo kibi jeste dik ze fandis zlate.
Červen 20, 200916 r je tu někdooooo? Marku Ráco do knajpy a fofrem, už jsem vám objednal dvě točený, tak ať pěna nespadne
Červen 20, 200916 r je tu někdooooo? Marku Ráco do knajpy a fofrem, už jsem vám objednal dvě točený, tak ať pěna nespadne můžu se taky vetřít???
Červen 21, 200916 r Autor ahoj vtěrko, jen se vetři a kde je zbytek štamgastů...snad už všici nechrní? tý jó včera jsi mě ve 22 h odpálkoval že jdeš umejt tělo a že už nebudeš a pak tu ještě votravuješ
Červen 21, 200916 r Autor wooďáku, v kolik jdete tunit ty auta? jdeš na ty veterány? Míra si myslí, že z KLASIKA udělá co, RS
Červen 21, 200916 r však já ještě do auta namontuju el. okna a pak už mi zbývá jen vyměnit motor za RSácký, a pak už budu spokojenej.
Červen 21, 200916 r Tak dnes od 14h do cca 17:30h proběhl I. mini sraz příznivců FI a FII a to ze Severu a Západu Čech Účast: Za Sever: KIBI Za Západ: Marek ano byli jsme jen dva .......nikoho mezi sebe totiž nechceme Napřed sraz na parkvovišti u supermárketu....kde taky jinde že jo a pak rychlý, ale opravdu rychlý přesun o cca 12 km dál do hospůdky na terásku, abychom na ty naše krasavce viděli a měli jen pod kontrolou......jídla bylo a pití taky..jen se stoly prohýbaly... a počasíčko super krásně jasno, slunečno. Co jsem probírali....úplně všechno...auta..ženský...jídlo..pití...práci..fórum........... Jinak super pokec...jo a došlo i na předání "dárků" Zde jen pár foto...naše osoby tam nehledejte..jsme stydlivky ..jo a hádejte jaká je naše oblíbená barva.. co to je za ošklivou bavu??
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.