Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo

Auodiagnostika, propojíš auto s noťasem a vidíš na monitoru vše o autě, nastavení, chyby atd ;)

Jo a zastrčka na napojení je u řidiče vlevo za malou odkládácí schránkou

post-15711-1248337288_thumb.jpg

Vloženo

Hm no tak to podle ceny přípíši do poředníku,ted jsou na řadě pneušky,odrbání bubnů a natření na černo,pak vyčištění interieru ( pořád ještě nevjsem rozhodnutá kam to dát),no a pak asi garančka s výměnou oleje a brzd.kapaliny,toho se bojím,to bude určitě řacha jak hrom :kuk:

Vloženo
Hm no tak to podle ceny přípíši do poředníku,ted jsou na řadě pneušky,odrbání bubnů a natření na černo,pak vyčištění interieru ( pořád ještě nevjsem rozhodnutá kam to dát),no a pak asi garančka s výměnou oleje a brzd.kapaliny,toho se bojím,to bude určitě řacha jak hrom :kuk:

A to mám ještě pocit že něco klepe na př.kole ale uklidnuji se že to můžou dělat ty kola ...

Vloženo

Mě tak napadlo,ten VAG to je vlastě stejné jako v servise když mi bus připojili k pc že ? hm,škoda že není i ten program stejný,zajela bych k bývalému šefikovi a cvičně ji na to píchla :smich:

Vloženo
Mě tak napadlo,ten VAG to je vlastě stejné jako v servise když mi bus připojili k pc že ? hm,škoda že není i ten program stejný,zajela bych k bývalému šefikovi a cvičně ji na to píchla :smich:

Program se dá pry stáhnout i z netu :) a garančka mě taky čeká příští měsíc, to bude pálka :kuk:

Vloženo

To jako bys ji píchla na byvalého šéfika? Jo :smich::smich::smich:

Vloženo
To jako bys ji píchla na byvalého šéfika? Jo :smich::smich::smich:

Třeba jemu do zadku.. ještě pořád mi dluží za dva měs ze Švýcar,ale stejně to už neuvidím :-(

no já právě nemám tucha kolik garančka stojí.. mám tam jít v srpnu a dle servisky se má měnit olej a brzdová kapalina,což slyším prvně že se má po dvou letech měnit ale tak asi to bude pravda no... Takže 3tis to u mě asi nebude :-(

Vloženo

Zuzko kdyby něco někdy třeba spěchalo na autě tak se klíďo ozvi, Vaga máme a neni to zase tolik složitý (teda do všeho se nepouštím :D, ale chyby smaznout umim) a jestli máš notas tak kabel je celkem levný, koukni tady do bazaru, měla jsem k tomu i program a ten se dá i stáhnout.

Vloženo
Zuzko kdyby něco někdy třeba spěchalo na autě tak se klíďo ozvi, Vaga máme a neni to zase tolik složitý (teda do všeho se nepouštím :D, ale chyby smaznout umim) a jestli máš notas tak kabel je celkem levný, koukni tady do bazaru, měla jsem k tomu i program a ten se dá i stáhnout.

díky za nabídku :-) zatím mám jen podezření na něco u/za/s kolem ale to budu zkoumat až nandám nové pneu protože po tel do servisu mi bylo řečeno že jsem magor když mám pocit že Fábka se bude na pneu 195/60/15 chovat normálně :-) no,je to známý tak od něj to beru i když pochybnosti o záhadném zvuku + pneu nevím,poznám... každopádně tohle VAG asi neukáže ?

já jsem měla opět brambor a kuřecí masíčko.. ale jsem nějaká dneska umrtvená :-(

jako v té pohádce,chce se mi spát,spát se mi co ? chce,co se mi chce SPÁT :kol-57::kol-64:

Vloženo
copak složenky :wacko::rtfm:

Složenky mi neva.. ale už mi asi prokoukli "podovod" na stát :feve:

Zvou si mě i máti, takže to je jasný, navíc ona te ani není v čr a já odjíždím, to bude zajímavý..

Musíme vymyslet nějakou pohádku, ale platit asi budu :aggressive::feve:

Vloženo

jo a já kupovat něco k PC = průšvih...

s těmito doplnky moc kamarád nejsem :-) když něco potřebuju,napíšu si kamarádovi a ten mi to najde a hodí odkaz co si to mám koupit a pak až to přivezu,tak namontuje,viz pamět k notebooku,pro někoho snadná věc,pro mě operace skrze ICQ + kámoš na druhé straně a už se koumalo jakou a odkud koupit.. :-)

no,prostě,nějaká ženská odjede s busem a jiná složí PC :rolleyes::D

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...