Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo

a já čekám a čekám :( PPL mi má dovézt ty pneu ale jejich upřesnění času mezi 16-20h to mě celkem štve.. Jsem to chtěla rovnou přezout,no,tak si asi dám to vínečko když jsem v hospodě a pojedu do pneuservisu až zítra :-)

Vloženo

a já čekám a čekám :( PPL mi má dovézt ty pneu ale jejich upřesnění času mezi 16-20h to mě celkem štve.. Jsem to chtěla rovnou přezout,no,tak si asi dám to vínečko když jsem v hospodě a pojedu do pneuservisu až zítra :-)

[/quote

Naprosto s Tebou souhlasím dej si v klidu vinečko(ja si ho dám večer,včera jsem to nestihl) a gumy nech na zejtra,ty neutečou. kol11

Vloženo
Jo a přesně jak jsem včera při tom našem hromadnym mytí předpovídal,auto jsem umyl a hádejte co bylo ráno?

Že by jsi dopadl jako já lol také jsem drbala a leštila a ráno mě málem trefil šlak,do práce jsem dojela jak ze závodů :076

Vloženo

Se tady tiše bavím už vím od čeho vzniklo rčení "jako když do slepic střelí"

pro vysvětlení,balíme kancelář a já už si tak nějak pomalu vše zbalila během minulého týdne,zbytek z kraje tohoto týdne. Dopol sem vrazil šef a jak to že nemáte sbaleno ??

a děvčata se rozprchla po kaclu a já tu umírám :smich::palec2:

zakopávají o sebe a přes sebe,no kdyby mi to někdo vyprávěl,neuvěřila bych,ale je to tu fakt božíííííí :doh:w00t1::w00t1::specool:

Vloženo

A máme tu pokračování,aneb jak ukládat šanony do bedny která je užší jak ten šanon na vyšku :doh tak já bych ho tam dala opačně,tady neee,stojí u toho všechny 3 a prohlásili že máme špatný bedny na stěhování !!!! :w00t1::help:kol1

Vloženo

no a tak koukám jak blázen,jedna si vytrhala všechny kabely vedoucí k počítači,tak se jí ptám,jak budeš pracovat zítra přes den kdy ještě sedíme zde ? do druhé haly se stěhujeme až zítra večer ? No tak sedí na zemi,bílé kalhoty podotýkám a různě tahá za dráty který kam patří :_icon_smich2::kol-131:

Vloženo
Čauky,dobrý pracovní story :palec: docela si to umím představit jak to asi probíhá,a pokud Tě někdo po zbytek dne nena..re tak pujdeš domu s usměvem. :D

Tak i kdyby mě někdo nas***l tak mi to ten usměv nemůže vzít :palec2: protože tohle je jedinečný zážitek :) Já nevím co tak zmatkují,vždyt mají čas do zítra odpol,šéfik si jen rýpnul a slepičky se rozletěli :smich:

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...