Vlasta Vloženo 21. Listopad 2012 Sdílet Vloženo 21. Listopad 2012 Ahojky bando. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondrero Vloženo 21. Listopad 2012 Sdílet Vloženo 21. Listopad 2012 Nikde ani noha Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vlasta Vloženo 21. Listopad 2012 Sdílet Vloženo 21. Listopad 2012 Taky už je pokročilá hodina a všichni spinkaj,teda až na mne makáááám. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondrero Vloženo 21. Listopad 2012 Sdílet Vloženo 21. Listopad 2012 Ouuuu to mě normálně zamrazilo při té představě :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mr.Kyblik Vloženo 22. Listopad 2012 Sdílet Vloženo 22. Listopad 2012 Brý večer Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 22. Listopad 2012 Sdílet Vloženo 22. Listopad 2012 Zdravim sihta ? Posihte ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
s-talker Vloženo 22. Listopad 2012 Sdílet Vloženo 22. Listopad 2012 Zdruw Chlapi, tak asi pristi rok pujdu do Rapidka Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 22. Listopad 2012 Sdílet Vloženo 22. Listopad 2012 Ho nafasujes no ni ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
s-talker Vloženo 22. Listopad 2012 Sdílet Vloženo 22. Listopad 2012 Chci neco na dlouhe cesty domu Jasne naznacuju, ze to nebude HTP Nebo pokud se bude dobre darit, tak OIII... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 22. Listopad 2012 Sdílet Vloženo 22. Listopad 2012 (editace) A tu Ti preju ale popravde kazdy spravny skodovkar by mel mit alespon jednou za zivot hatapku Editováno: 22. Listopad 2012, autor: jozzi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
s-talker Vloženo 22. Listopad 2012 Sdílet Vloženo 22. Listopad 2012 (editace) Dekuju Ja uz ji mel, takze mam vybrano na dlouho dopredu Nee osobne na HTP nemuzu rict pul slova Doufam, ze vydrzi dlouho Editováno: 22. Listopad 2012, autor: s-talker Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 22. Listopad 2012 Sdílet Vloženo 22. Listopad 2012 Vsak ja si taky nestezuju , ale oktavenka je ooooktavenka , vim o cem mluvim Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
s-talker Vloženo 22. Listopad 2012 Sdílet Vloženo 22. Listopad 2012 Oktavka je oktavka,....ale co teprv trojkova Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 22. Listopad 2012 Sdílet Vloženo 22. Listopad 2012 Pro mne uz dvojka je luxus a trojka bude mega luxus , mozna si zvyknu i na tu prdel Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
s-talker Vloženo 22. Listopad 2012 Sdílet Vloženo 22. Listopad 2012 Nez bude SIII, tak to bude nejluxusnejsi auto Ovsem cenova politika oproti OII je trosku zase jina Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TOMUS Vloženo 22. Listopad 2012 Sdílet Vloženo 22. Listopad 2012 Dobrý Večer z Polska Moc díký Vam za odpověd' Mám dobře namontovane kola . Bo špikem dal do předu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TOMUS Vloženo 22. Listopad 2012 Sdílet Vloženo 22. Listopad 2012 S-talker rozumím Tebe s hatepečkem . Ja jak se kupoval fabie to nechtěl s htp. Bo hatepečko to je příliš slabý. V cinquecento měl základní motor to ve horach bylo těžko ale měl malou spotřebu dokonce ve městě Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vlasta Vloženo 23. Listopad 2012 Sdílet Vloženo 23. Listopad 2012 Hezkej pátek bando,asi nepřekvapím,když napíšu,že jsem kde no kde no přece v prááááci a celej víkend to se mám,děti u babičky manželka sama doma(snad ) a já místo mrňouskání dřepím v pjáci. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ekkar_z_Bastlírny Vloženo 23. Listopad 2012 Sdílet Vloženo 23. Listopad 2012 A tu Ti preju ale popravde kazdy spravny skodovkar by mel mit alespon jednou za zivot hatapku To je jako bys napsal že každej správnej šukálista by měl mít aspoň jednou za život kapavku... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
libero Vloženo 24. Listopad 2012 Sdílet Vloženo 24. Listopad 2012 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
azriel Vloženo 24. Listopad 2012 Sdílet Vloženo 24. Listopad 2012 Jak se bando těšíte na volbu prezidenta? ... je fakt z čeho vybýrat ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ekkar_z_Bastlírny Vloženo 24. Listopad 2012 Sdílet Vloženo 24. Listopad 2012 Právě že moc na výběr není - skutečných OSOBNOSTÍ je v té podmnožině dalších samolibých a mocichtivých sebestředných patolízalů pomálu. Čím si myslíš že by republice prospěl třeba takovej KNÍŽE? Tím, že by všude usínal a kdyby už se vzbudil, něco by zadrmolil napůl nesrozumitelně i pro luštitele mimozemských kódů z vesmíru? Vždyť už ho ani vlastní spolustraníci neberou vážně... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
azriel Vloženo 24. Listopad 2012 Sdílet Vloženo 24. Listopad 2012 No právě neni z čeho ... Asi budu volit Zemana nebo Franze ... když už nic jiného,tak aspoň bude prdel Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ekkar_z_Bastlírny Vloženo 24. Listopad 2012 Sdílet Vloženo 24. Listopad 2012 Tuhle volbu bych moc za prdel nepokládal. Uvědom si že to není žádná recese, takovej člověk bude republiku reprezentovat na celosvětový scéně a já sice Franzovi neupírám unikátnost zjevu i myšlenek, ale mít na kdekterým mezinárodním summitu zástupce s podobou návštěvníka z planety Pandora se mi moc nelíbí. To už by si nás ledaskdo neumísťoval jen na Balkán (viz nedávno jakejsi díl seriálu CSI Los Angeles - Praha bylo hlavní město kde komando přistálo při akci konaný v Rumunsku na pobřeží Černýho Moře = sice v jiný části Evropy, ale ještě budiž), ale podle "Avatára" by si asi tak pomyslel že Česko je součástí nějaký Melasonésie v Tichomoří... A volit "Bechera z Vysočiny" se mi tuplem moc nechce... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondrero Vloženo 24. Listopad 2012 Sdílet Vloženo 24. Listopad 2012 Zdravíčko lidi. Moje přání k letošním vánocům je nějaká pěkná kudla. Mám pár kousků co bych chtěl v rámci praktičnost. Kudly se kterýma se dají kácet stromy. Nicméně jsem narazil na tento kousek. Je to nůž co jsem obdivoval už jako malej. Nečekal jsem že na něj náhodně narazím. Ani by mě nenapadlo hledat Kdo pozná kde tenhle žabikuch hrál? Jinak mji favoriti na kácení http://www.noze-nuz.com/becker/BKR7.php http://www.noze-nuz.com/hibben/GH5026.php Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.