Jay Kay Vloženo 24. Listopad 2012 Sdílet Vloženo 24. Listopad 2012 Cobra se Stallonem. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondrero Vloženo 24. Listopad 2012 Sdílet Vloženo 24. Listopad 2012 Hodně nad ním přemýšlím... Líbí se mi i Rambo nože se sirkama Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TOMUS Vloženo 24. Listopad 2012 Sdílet Vloženo 24. Listopad 2012 (editace) Ahoj Maminka rozkazovala mi cistit sifon . Myslel jsem ze umru . To je velky smrad . A ja caly syf dałem do wc i zamknąłem sedesem . Pak matka přijde do koupelny a výkřiky, co je Tom a já se k ní je toto vaše ráno toaletní mýdlo Editováno: 24. Listopad 2012, autor: TOMUS Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 24. Listopad 2012 Sdílet Vloženo 24. Listopad 2012 Ja Ti ten google translator zadrhnu a bude Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ekkar_z_Bastlírny Vloženo 24. Listopad 2012 Sdílet Vloženo 24. Listopad 2012 Myslím že by bylo srozumitelnější, kdyby to translátoroval ze pšonštiny do angličtiny - na tu je aspoň Translátor přímo optimalizovanej, zatímco slovanským jazykům nějak nemůže přijít na správnou syntaxi ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 24. Listopad 2012 Sdílet Vloženo 24. Listopad 2012 Me staci jak to necha v originale Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TOMUS Vloženo 24. Listopad 2012 Sdílet Vloženo 24. Listopad 2012 Jozzi > google trans mi nedrhnu umyvalky jen moje ruce V polstine mohu napsat s hodnimi slovami Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vlasta Vloženo 24. Listopad 2012 Sdílet Vloženo 24. Listopad 2012 Nazdaj bando,schválně jestli uhádnete kde teď jsem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 24. Listopad 2012 Sdílet Vloženo 24. Listopad 2012 Vlastiku , jelikoz sis dotahnul do prace jak spacak tak termosku tak nabeton mas sihtu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TOMUS Vloženo 24. Listopad 2012 Sdílet Vloženo 24. Listopad 2012 nevim kde jste Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ekkar_z_Bastlírny Vloženo 24. Listopad 2012 Sdílet Vloženo 24. Listopad 2012 Do Boha jednoho ti jebem, piš fuckt radši polsky, to se nedá...! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vlasta Vloženo 25. Listopad 2012 Sdílet Vloženo 25. Listopad 2012 Jozzi jo jo svačina něco k pití a hlavně caféééééé,včera jsem jich měl pět a dnes zatím na dvou to jde mám ještě nabito za včerejška. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mr.Kyblik Vloženo 25. Listopad 2012 Sdílet Vloženo 25. Listopad 2012 Nazdárek Vlasto Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
azriel Vloženo 25. Listopad 2012 Sdílet Vloženo 25. Listopad 2012 tohle bych hledal jedině u ramba Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondrero Vloženo 25. Listopad 2012 Sdílet Vloženo 25. Listopad 2012 Rambo nééé ale Stallonic tam je Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TOMUS Vloženo 25. Listopad 2012 Sdílet Vloženo 25. Listopad 2012 Mama mi kazała czyścić syfon. Ja myślałem to jest wielki smród . Cały syf dałem do ubikacji i zamknąłem sedes . Później mama przychodzi do łazienki i krzyczy . TOMEK TOMEK - co to jest? To jest twoje mydło po porannej toalecie To není vulgarní Omlouvam se - učim se čestiný Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vlasta Vloženo 25. Listopad 2012 Sdílet Vloženo 25. Listopad 2012 Mr.Kyblik-Nazdárek Vlasto Čauky čauky taky noční ptáče, si byl určo někde zakalit? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mr.Kyblik Vloženo 27. Listopad 2012 Sdílet Vloženo 27. Listopad 2012 brý večír!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 27. Listopad 2012 Sdílet Vloženo 27. Listopad 2012 Bry rano Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cerrtinka Vloženo 27. Listopad 2012 Sdílet Vloženo 27. Listopad 2012 brý večír Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cerrtinka Vloženo 27. Listopad 2012 Sdílet Vloženo 27. Listopad 2012 aha tady zas nikdo neni,tak to dobrou noc Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ekkar_z_Bastlírny Vloženo 27. Listopad 2012 Sdílet Vloženo 27. Listopad 2012 Nechval dne před večerem, Čerti... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cerrtinka Vloženo 27. Listopad 2012 Sdílet Vloženo 27. Listopad 2012 tady neni co chválit Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ekkar_z_Bastlírny Vloženo 27. Listopad 2012 Sdílet Vloženo 27. Listopad 2012 Pojď na Chat, tady je to na dlouhý lokte... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cerrtinka Vloženo 27. Listopad 2012 Sdílet Vloženo 27. Listopad 2012 nejdu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.