Ekkar_z_Bastlírny Vloženo 31. Prosinec 2012 Sdílet Vloženo 31. Prosinec 2012 Proto je to taky v uvozovkách... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ekkar_z_Bastlírny Vloženo 31. Prosinec 2012 Sdílet Vloženo 31. Prosinec 2012 A HURÁ, máme tady rok 1993, blížíme se ke konci výroby "hranatýho" Fanouše, celá republika a vlastně půlka Evropy čeká na "kulatou" verzi, už nějakou dobu slibovanou každým, kdo jen trochu něco tuší o vývoji v "česaně"... Zatím se ovšem dál dělá vstřikovací jednobod - ale "nová generace" už je na obzoru... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Voice Vloženo 31. Prosinec 2012 Sdílet Vloženo 31. Prosinec 2012 Za našich mladých časů (ekkar by mohl potvrdit bo jsme stejně staří), kdo přišel z vojny a do pětadvaceti se neoženil byl nanejvýš podezřelý..... A mám dokonce dojem že kdo si do tohoto věku nenašel ženskou, tak mu ju přidělil národní výbor........ ale už to přesně nevím ženil jsem se před 20lety a vím že se o mě pracovnice úřadu pomalu začínala zajímat :-D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ASPIRE Vloženo 31. Prosinec 2012 Sdílet Vloženo 31. Prosinec 2012 no nevim jsem se zenil az v triceti a pokud si myslim je to uplne normalni, uzivam si zivota a pak zalozit rodinu. A ne jak to delaji nekteri svatba v dvaceti a pak parit a nekdy i rozvod bo se ani zivota neuzili tak to dohani. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Voice Vloženo 31. Prosinec 2012 Sdílet Vloženo 31. Prosinec 2012 dnes už to neplatí , dnes se oženit a založit rodinu ve 40 není nic neobvyklého. Ale stará pravda říká: dcera se vám vdává 2x, 3x za život. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
žralok Vloženo 31. Prosinec 2012 Sdílet Vloženo 31. Prosinec 2012 škyt koukám, škyt že jsem asi použil škyt stroj času a jsem v škyt roce 1993 nevím jak škyt se dostanu zpátky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ekkar_z_Bastlírny Vloženo 31. Prosinec 2012 Sdílet Vloženo 31. Prosinec 2012 Kam ZPÁTKY???? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
žralok Vloženo 31. Prosinec 2012 Sdílet Vloženo 31. Prosinec 2012 do 2012 nebo raději škyt 2013 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ekkar_z_Bastlírny Vloženo 1. leden 2013 Sdílet Vloženo 1. leden 2013 Tak to si musíš ještě 20 roků počkat,.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mirek 835 Vloženo 1. leden 2013 Sdílet Vloženo 1. leden 2013 Vše nejlepší v Novém roce pánové,at nám ty naše autí jezdí bez vážnějších poruch a dělaj nám jen radost!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
azriel Vloženo 1. leden 2013 Sdílet Vloženo 1. leden 2013 tak jsme dnesní noc přežily ve zdraví. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 1. leden 2013 Sdílet Vloženo 1. leden 2013 řekněme že jo ,jen mi nak nesedly ty pulnočni bulinky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TOMUS Vloženo 1. leden 2013 Sdílet Vloženo 1. leden 2013 (editace) Szczęśliwego Nowego Roku 2013 życzy Tomuś (dla wszystkich) St'asneho Noveho Roce 2013 preji Tomuś (pro vsechny) Editováno: 1. leden 2013, autor: TOMUS Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TOMUS Vloženo 1. leden 2013 Sdílet Vloženo 1. leden 2013 Widać kto pije alkohol Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
žralok Vloženo 1. leden 2013 Sdílet Vloženo 1. leden 2013 Vidíte všichni nebo jste chlastali něco závadného. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TOMUS Vloženo 1. leden 2013 Sdílet Vloženo 1. leden 2013 Czeską wódkę Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 1. leden 2013 Sdílet Vloženo 1. leden 2013 ja jsem měl polsky šampus ... to si skuste představit jak se nabublinkuje lih Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cuzik Vloženo 1. leden 2013 Sdílet Vloženo 1. leden 2013 domovinu a vlastni se vsim vsudy a pivo ktomu bemberica neboli Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TOMUS Vloženo 1. leden 2013 Sdílet Vloženo 1. leden 2013 Polsky sampus je zdravi . Ja nevim co ti je Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 1. leden 2013 Sdílet Vloženo 1. leden 2013 domovina je nejlepši , tim člověk nic nepokazi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 1. leden 2013 Sdílet Vloženo 1. leden 2013 Polsky sampus je zdravi . Ja nevim co ti je no jak caly wieczor pijesz sliwowice a na koniec zapijesz 0,7 szampanem to to jest mieszanka wrecz wybuchowa Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TOMUS Vloženo 1. leden 2013 Sdílet Vloženo 1. leden 2013 no jak caly wieczor pijesz sliwowice a na koniec zapijesz 0,7 szampanem to to jest mieszanka wrecz wybuchowa To masz kape zgon na miejscu :/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TOMUS Vloženo 1. leden 2013 Sdílet Vloženo 1. leden 2013 (editace) Vis ze ja nepiju a vsechno pamatuju . Sampus je horky a napil jsem se jen pul sklenky. łłłeehh , spatne . Editováno: 1. leden 2013, autor: TOMUS Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TOMUS Vloženo 1. leden 2013 Sdílet Vloženo 1. leden 2013 (editace) Nic . Musim varit brambory. Ciao Editováno: 1. leden 2013, autor: TOMUS Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ekkar_z_Bastlírny Vloženo 1. leden 2013 Sdílet Vloženo 1. leden 2013 No, pokud se přípitek nekonal Alpským Ryzlinkem, tak snad je všecko v pořádku. Já si ještě pamatuju, jak jsme coby študáci na Silvestra míchali do třetinkový sklenice Rossijskoje Igristoje halb und halb s Pepsicolou. Říkali jsme tomu "Sputnik" nebo "Rakéta", protože člověk "dal" tři kousky po sobě a měl ji jak motykou. Koho by zajímal důvod, řeknu jen jeden - bublinky do bublinek. Naštěstí jak to mělo expresní nástup, tak to stejně rychle opadávalo - za dvě hodiny člověk nevěděl že něco pil, žádnej bolehlav, nic, pohodička... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.