Přejít na obsah

Hospodský pokec

Marek

Doporučené příspěvky

A HURÁ, máme tady rok 1993, blížíme se ke konci výroby "hranatýho" Fanouše, celá republika a vlastně půlka Evropy čeká na "kulatou" verzi, už nějakou dobu slibovanou každým, kdo jen trochu něco tuší o vývoji v "česaně"... Zatím se ovšem dál dělá vstřikovací jednobod - ale "nová generace" už je na obzoru...

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Za našich mladých časů (ekkar by mohl potvrdit bo jsme stejně staří), kdo přišel z vojny a do pětadvaceti se neoženil byl nanejvýš podezřelý..... A mám dokonce dojem že kdo si do tohoto věku nenašel ženskou, tak mu ju přidělil národní výbor........ ale už to přesně nevím ženil jsem se před 20lety a vím že se o mě pracovnice úřadu pomalu začínala zajímat :-D

Odkaz ke komentáři

No, pokud se přípitek nekonal Alpským Ryzlinkem, tak snad je všecko v pořádku.

Já si ještě pamatuju, jak jsme coby študáci na Silvestra míchali do třetinkový sklenice Rossijskoje Igristoje halb und halb s Pepsicolou. Říkali jsme tomu "Sputnik" nebo "Rakéta", protože člověk "dal" tři kousky po sobě a měl ji jak motykou. Koho by zajímal důvod, řeknu jen jeden - bublinky do bublinek.

Naštěstí jak to mělo expresní nástup, tak to stejně rychle opadávalo - za dvě hodiny člověk nevěděl že něco pil, žádnej bolehlav, nic, pohodička...

Odkaz ke komentáři

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...