jozzi Vloženo 4. Únor 2013 Sdílet Vloženo 4. Únor 2013 taky se tak obcas citim Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ekkar_z_Bastlírny Vloženo 4. Únor 2013 Sdílet Vloženo 4. Únor 2013 A to jako ten imitující, nebo jako ten co to za ty imitátory musí oddřít? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 4. Únor 2013 Sdílet Vloženo 4. Únor 2013 Imitujici ja tady nekdy musim sedet a delat ze delam jelikoz zakaznik si rekne ze mam na nej cas a spozdi se treba i o dve hodiny Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ekkar_z_Bastlírny Vloženo 4. Únor 2013 Sdílet Vloženo 4. Únor 2013 Jo, to znám. Nejhorší je v takový situaci moment, kdy přijde na pracoviště šéf a zeptá se Tě co děláš - odpovědět mu že nic protože objednanej zákoš se jaxitaxi neráčil dostavit je doslova šlápnutím do minovýho pole... Na stůl patří otevřený papíry, na plochu počítače rozdělaný tabulky nebo nějaký texty a referáty - i když v dalším (bleskově shozeným) okně si budeš třeba jen pinkat Solitaire... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cerrtinka Vloženo 4. Únor 2013 Sdílet Vloženo 4. Únor 2013 čáu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 4. Únor 2013 Sdílet Vloženo 4. Únor 2013 Ekkare presne takhle to delam a na tebletu pak brouzdam po internetu a cekam ze se nekdy obevi jelikor minuly tyden ki tu nehal svoje auto a vzal si moje Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mr.Kyblik Vloženo 4. Únor 2013 Sdílet Vloženo 4. Únor 2013 Brý podvečír Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
žralok Vloženo 4. Únor 2013 Sdílet Vloženo 4. Únor 2013 Nazdar dnes podruhé. Tak jsem konečně doma. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mr.Kyblik Vloženo 4. Únor 2013 Sdílet Vloženo 4. Únor 2013 to já taky, kafíčko a chlebíčky do mě padají, jak němci za války do krytu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrkiller Vloženo 4. Únor 2013 Sdílet Vloženo 4. Únor 2013 Ahoj lidičky .. já si dnes připadal že robím úplné hovno .. a taky jsem asi nic nezrobil Až je mě z toho zle Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mr.Kyblik Vloženo 4. Únor 2013 Sdílet Vloženo 4. Únor 2013 proč zle??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 4. Únor 2013 Sdílet Vloženo 4. Únor 2013 Ty ale ja taky to nic nedelani v praci nesnasim Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mr.Kyblik Vloženo 4. Únor 2013 Sdílet Vloženo 4. Únor 2013 to já taky ne, ale aby mi bylo zle??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrkiller Vloženo 4. Únor 2013 Sdílet Vloženo 4. Únor 2013 Ano je mě z toho zle protože se bojím, že mě vyhodí A nechci být buzerován že dělám málo a já ještě zpomalím Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mr.Kyblik Vloženo 4. Únor 2013 Sdílet Vloženo 4. Únor 2013 jsi v záučce??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrkiller Vloženo 4. Únor 2013 Sdílet Vloženo 4. Únor 2013 No jsem ve zkušebce ještě do konce února .. v minulé práci jsem byl 3 měsíce a pak mě řekli že to končí a dali mě 60% platu na měsíc Teď to tak nedopadne určitě .. ale snad mě nevyhodí no ještě pár dní .. do konce února. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TOMUS Vloženo 4. Únor 2013 Sdílet Vloženo 4. Únor 2013 (editace) Petr > to je tak jak v polsku . Dnes delas i zitra vyp... jde se . Tobe soucim . Tak nemuzu byt. Kde je tato Solidarita z 1980 roku , kde je tato ochrana odborniku . Kratko neni . To je velmi smutne Editováno: 4. Únor 2013, autor: TOMUS Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TOMUS Vloženo 4. Únor 2013 Sdílet Vloženo 4. Únor 2013 Moje misto pracy jde na prodej i ja uz nemluvim. Taky je tento svet. Ale myslim ze teho Tuska vyp....ime i bude dobre. Hornicy uz stavkuju (ale nevim kdy) jen majou napis Akcja Strajkowa. A jak horniky stoi to cela polska je bez proudu a tepla. Slezsk udrzuje v cele Polsko. Polsko bez slezsku to je hovno Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 5. Únor 2013 Sdílet Vloženo 5. Únor 2013 Bry ranko Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondrero Vloženo 5. Únor 2013 Sdílet Vloženo 5. Únor 2013 Dobré dobré Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 5. Únor 2013 Sdílet Vloženo 5. Únor 2013 Odemne uz dobre odpoledne Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vlasta Vloženo 5. Únor 2013 Sdílet Vloženo 5. Únor 2013 Taky hezké odpo,dopo tady bylo krásně svítilo slunéčko a teď už zase chčije a chčije,já věděl,že ten služebák nemám mejt,jak umeju tak prší Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 5. Únor 2013 Sdílet Vloženo 5. Únor 2013 U naw uz od rana na stridadki chcije sviti slunko a pritom fouka jak prase Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
žralok Vloženo 5. Únor 2013 Sdílet Vloženo 5. Únor 2013 U nás dnes slunečno. Dnes jsem si byl něco vyzvednout. Kdo uhádne co. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Voice Vloženo 5. Únor 2013 Sdílet Vloženo 5. Únor 2013 Dárkový poukaz na nový superb? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.