jozzi Vloženo 31. Březen 2013 Sdílet Vloženo 31. Březen 2013 Mame , mame, chces kousek ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baris Vloženo 31. Březen 2013 Sdílet Vloženo 31. Březen 2013 (editace) Petře, tak to ti nezávidím, mám toho po dnešku dost Editováno: 31. Březen 2013, autor: baris Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baris Vloženo 31. Březen 2013 Sdílet Vloženo 31. Březen 2013 Mame , mame, chces kousek ? Ani ne, máme toho tady dost Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrkiller Vloženo 31. Březen 2013 Sdílet Vloženo 31. Březen 2013 Já dnes viděl už i lidi jak vyvážejí sníh ze zahrady a zvláštní je že luxusní auta typu BMW, mercedes .. nejely ale fábie, octávky a takové drobné obyčejné auta ty v klidu jezdily Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrkiller Vloženo 31. Březen 2013 Sdílet Vloženo 31. Březen 2013 Ale u nás pořád sněží Frýdek-Místek stále chumelí .. provoz téměř nulový .. i karty bych zahrál na cestě Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baris Vloženo 31. Březen 2013 Sdílet Vloženo 31. Březen 2013 tady taky pořád padá a auto je po dnešku zas uplně zas.raný Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrkiller Vloženo 31. Březen 2013 Sdílet Vloženo 31. Březen 2013 Já ho zasraný nemám ... ale celé zmrzlé naštěstí u nás nesolili protože to nemělo smysl .. okamžitě by to zapadalo. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 31. Březen 2013 Sdílet Vloženo 31. Březen 2013 Co to je sul , ja uz nevidel posypovaci vuz ani si nepamatuju Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baris Vloženo 31. Březen 2013 Sdílet Vloženo 31. Březen 2013 dneska jsem jich pár potkal, ale stejně nestíhali chudáci Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ASPIRE Vloženo 31. Březen 2013 Sdílet Vloženo 31. Březen 2013 tak to jsi me nepotesil s tim Frydlantem zitra musim na Ostravici v 6:45 rano jet jsem teda zvedav co me ceka. Ale asi to bude pekny mazec. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Trautenberk Vloženo 1. Duben 2013 Sdílet Vloženo 1. Duben 2013 Dobré ráno tak dnes mě těší na ty práci jen to ze to mám za příplatek ve svátek Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Voice Vloženo 1. Duben 2013 Sdílet Vloženo 1. Duben 2013 jj svátek to je 100% navrch. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vlasta Vloženo 1. Duben 2013 Sdílet Vloženo 1. Duben 2013 Koukám nejsem sám kdo pracuje za připlatek,tak hezké velikonoce,má to ovšem jednu vyhodu nebude mne zítra bolet hlava. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Trautenberk Vloženo 1. Duben 2013 Sdílet Vloženo 1. Duben 2013 To je taky pravda, i když já si v práci dám dneska tak 4 točený po obědě a pak už to tam snad nějak uteče Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 1. Duben 2013 Sdílet Vloženo 1. Duben 2013 Bry ranko , skyt Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mr.Kyblik Vloženo 1. Duben 2013 Sdílet Vloženo 1. Duben 2013 Brý ránko!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ekkar_z_Bastlírny Vloženo 1. Duben 2013 Sdílet Vloženo 1. Duben 2013 Měl jsem bejt po noční, bohužel někdo z vrchnosti si uvědomil, že by nám museli zaplatit dvojnásobek, takže dřepím doma a prachy utíkají... A depka z pohledu z wokna narůstá - mokrý bílý svinstvo přetrvává. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mr.Kyblik Vloženo 1. Duben 2013 Sdílet Vloženo 1. Duben 2013 se to nějak včera nečekaně zvrtlo a to dokonce až někdy okolo 22h............................................ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Trautenberk Vloženo 1. Duben 2013 Sdílet Vloženo 1. Duben 2013 Koukám že u některých bylo včera večer veselo Jinak Ekarovi to teda nezavidím, každopádně tuhle situaci znám Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mr.Kyblik Vloženo 1. Duben 2013 Sdílet Vloženo 1. Duben 2013 jj ale scela nečekaně, na druhou stranu jsou to nej akce Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondrero Vloženo 1. Duben 2013 Sdílet Vloženo 1. Duben 2013 Jojo něco jako nečekanej sex Ten je taky bomba... :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mr.Kyblik Vloženo 1. Duben 2013 Sdílet Vloženo 1. Duben 2013 též souhlasím Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Trautenberk Vloženo 1. Duben 2013 Sdílet Vloženo 1. Duben 2013 Kokso tady začalo pěkně padat jaro, fakt Apríl dneska.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mr.Kyblik Vloženo 1. Duben 2013 Sdílet Vloženo 1. Duben 2013 nadarmo se neříká Aprílové počasí Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Trautenberk Vloženo 1. Duben 2013 Sdílet Vloženo 1. Duben 2013 Ale tak je to jedno, stejně se to nedrží ten sníh Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.