Pawouk Vloženo 2. Červen 2013 Sdílet Vloženo 2. Červen 2013 (editace) V Praze jsou již uzavřeny některé stanice metra a zítra bude přerušen provoz v inkriminovaných úsecích. http://praha.idnes.cz/clanek.aspx?c=A130602_144055_praha-zpravy_jjMapka již uzavřených komunikací v Praze:http://zpravy.idnes.cz/specialni-priloha.aspx?y=domaci/informace-o-uzavirkach-komunikaci-v-praze.htm Editováno: 2. Červen 2013, autor: Pawouk Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 2. Červen 2013 Sdílet Vloženo 2. Červen 2013 Syncy z Čech , držim vam pěsti at se vam velka voda vychne velkym obloukem , s timdle tim živlem neni žadna prdel , voda to je největši svinstvo 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Trautenberk Vloženo 2. Červen 2013 Sdílet Vloženo 2. Červen 2013 No jsem zvědavej na Děčín a Prahu jak dopadnou Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baris Vloženo 2. Červen 2013 Sdílet Vloženo 2. Červen 2013 No zítra to bude pěkný teda, metro nepojede, tak to bude dobrej zmatek Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 2. Červen 2013 Sdílet Vloženo 2. Červen 2013 jak nepojede ? a to s lodkou neumiš ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baris Vloženo 2. Červen 2013 Sdílet Vloženo 2. Červen 2013 no zítra je motro uzavřený, bude jezdit jen na okraji Prahy. Ta loďka by se mi zítra hodila Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 2. Červen 2013 Sdílet Vloženo 2. Červen 2013 ale zas tak špatne to byt nemuže ,ale co jsem viděl tak dalajlama toho už ma skoro po krk Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baris Vloženo 2. Červen 2013 Sdílet Vloženo 2. Červen 2013 chudák Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 2. Červen 2013 Sdílet Vloženo 2. Červen 2013 až toho bude mit po uši tak se radši odplavi do tibetu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
chiquillo Vloženo 2. Červen 2013 Sdílet Vloženo 2. Červen 2013 Tak jsem se byl podivat jak to stouplo :/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vlasta Vloženo 2. Červen 2013 Sdílet Vloženo 2. Červen 2013 Par foteček z Domažlicka. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baris Vloženo 2. Červen 2013 Sdílet Vloženo 2. Červen 2013 na Mělníku taky pěkný koukám Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
chiquillo Vloženo 2. Červen 2013 Sdílet Vloženo 2. Červen 2013 to jo, už vyhlásili 3.stupeň a zítra má být prej hůř...jsem zvědavej jaak zejtra bude vypadat praha Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wirer Vloženo 2. Červen 2013 Sdílet Vloženo 2. Červen 2013 na východe SK dnes fajne teplo, dedo spomínal 30° na streche na slnku... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondrero Vloženo 2. Červen 2013 Sdílet Vloženo 2. Červen 2013 Hoši co říkáte na toto? http://www.sauto.cz/osobni/detail/pontiac/ostatni/10462792?goFrom=list Jako auto na leštění a víkendy.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Trautenberk Vloženo 3. Červen 2013 Sdílet Vloženo 3. Červen 2013 Ondra: No auto na víkendy by bylo super, nahodit mu nějakou lepší barvu a byla by to pecka Jinak u nás stále a stále prší, ale jak jsem psal, není tady moc kde by se co vylilo, řeka tady není a potůčky jsou mimo město jen na polích se to hromadí, ale to snad bude v pohodě Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wirer Vloženo 3. Červen 2013 Sdílet Vloženo 3. Červen 2013 ja som to včera asi zariekol...leje celú noc a zatiaľ neprestáva Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Trautenberk Vloženo 3. Červen 2013 Sdílet Vloženo 3. Červen 2013 Takze uz to dorazilo i k vam?:-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wirer Vloženo 3. Červen 2013 Sdílet Vloženo 3. Červen 2013 lejak hej, povodne zatiaľ neviem, trčím v robote...ale čo pozerám na nete, tak väčšinou Nemecko, Česko, Maďarsko, Rakúsko... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
chiquillo Vloženo 3. Červen 2013 Sdílet Vloženo 3. Červen 2013 konečně doma dnešní cesta ráno do prahy z mělníka 3,5 hodiny a cestou domů mě čekalo překvapení a potom objíždění po okolí u nás 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baris Vloženo 3. Červen 2013 Sdílet Vloženo 3. Červen 2013 to zas byl den, ještě že už jsem doma Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wirer Vloženo 3. Červen 2013 Sdílet Vloženo 3. Červen 2013 ja ešte polhodinka vydržať a domov...lepši povedané ku mojej polovičke Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
chiquillo Vloženo 3. Červen 2013 Sdílet Vloženo 3. Červen 2013 ještě se máme na co těšit :/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PyroSVK Vloženo 3. Červen 2013 Sdílet Vloženo 3. Červen 2013 Zdravim Fabiakov a Roomstrakov. O par tyzdnov sa k vam pridam so svojou novou Scouticou Netrpezlivo cakam na telefonat od predajcu ze je uz tu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Galvi Vloženo 3. Červen 2013 Sdílet Vloženo 3. Červen 2013 PyroSVK - Super, už se těším na fotky, pro Scoutice mám slabost Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.